7 ay oldu benim barış beye olalı temmuz ayında ameliyat oldum 2013 de.artık eskisi gibi değil korkulacak abartılacak birşey yok.morluk ağrı acı yaşamadım.barış bey doğal yüze yakışan hafif kalkık ve hafif kavisli olan burun ucu havalı burunlar yapar.tabi bu sizin derinizle ilgili eğer kalın deriliyseniz benim gibi sonuç biraz daha gecikiyor:) tam şekil 1 senede ortaya çıkıyor.10 senedir düşünüyordum son zamanlarda daha yoğunlaştı tabi ameliyat olma isteğim akla düşünce kurtuluş yok illa olucam diyoruz zaten :) sizin soracaklarınız varsa seve seve yardımcı olurum :))
slm canım barış bey revizyonda yapıyor mu :44:
Evet yapıyor canım
teşekkür ederim fiyat nedir bilginiz var mı acaba
daha önce oldugun ameleyati kimde oldugunu söylemedin fakat izmir deyince biraz tedirgin oldum.can kopalmiydi doktorun?onda randevum var cünkü ...lütfen yardimci olursan cok sevinirim.
Kızlar bugun 4 te barış çakırla görüşmem var, gelişmeleri akşam yazarım👃👃👃
7 ay oldu benim barış beye olalı temmuz ayında ameliyat oldum 2013 de.artık eskisi gibi değil korkulacak abartılacak birşey yok.morluk ağrı acı yaşamadım.barış bey doğal yüze yakışan hafif kalkık ve hafif kavisli olan burun ucu havalı burunlar yapar.tabi bu sizin derinizle ilgili eğer kalın deriliyseniz benim gibi sonuç biraz daha gecikiyor:) tam şekil 1 senede ortaya çıkıyor.10 senedir düşünüyordum son zamanlarda daha yoğunlaştı tabi ameliyat olma isteğim akla düşünce kurtuluş yok illa olucam diyoruz zaten :) sizin soracaklarınız varsa seve seve yardımcı olurum :))
Canim Reviziyon konuda Baris cakir nasil acaba, yani orada Reviziyon olan hastalar gördünmü?
Burun ne kadar uzata biliniyor? Hem ne kadar Burun duvarini kikirdak eklene bilir? Benimki cok alinmis?Cok basarili bu konudada görüşmeye gittiğin taktirde kontrol amaçlı gelen hastalar hem gider kendi gözlerinle görürsün yaptığı burunları hemde konusursun fıkır alıs verışı yaparsın.barış beyın yaptığı burunlarda kıkırdak erimesi yok.ayrıca benim burnumun ucunada kıkırdak ilave etti :)))
Burun ne kadar uzata biliniyor? Hem ne kadar Burun duvarini kikirdak eklene bilir? Benimki cok alinmis?
Güzelım actğn konuyu okudum çok üzüldüm.sosyal medya kullanıyorsundur.barış çakırı takibe al facebook twitter yaptıüı burunları görürsün zaten.ne kadar ekler onu doktr karar verecek kulaktan doğma bilgilerle hareket etme git gör doktoru konuş.tableti var muayananesinde görürsün burunlarıda çok kötü burunlarda gördüm nasıl düzeltms eskı halıne sasrdım gercekten.söyle düşün şuankı halınden cok dha ıyı olacağı kesın.ayrıca acın ve morluğun olmayacak gayet rahat atlatıcaksın olursan eğer
Tesekür ederim Canim, cok sagol, benim icin dua edin, Allah bana sabir versin, su 9 ayi atlatim, Baris Beye mail gönderdim zaten, Asistani bana hemen cevap verdi, Baris Beye iletildi, vakit oldugunda beni arayacakmis hemen
Kızlar bugun 4 te barış çakırla görüşmem var, gelişmeleri akşam yazarım👃👃👃
Evet bende sonucu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?