Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

slm canım barış bey revizyonda yapıyor mu :44:

Sadece aydaylimi ameliat oldu? Tesekkür ederim aydayli resimler icin!!!!!Arkadaslar resim lüfen. Ben revizyon olacagim ama doktor bulamiyorum. Bu sikintidan artik kurtulmak istiyorum. Bana yardim edin lütfen. Yine bi yanlis karar vermek istemiyorum.

Kızlar bugun 4 te barış çakırla görüşmem var, gelişmeleri akşam yazarım👃👃👃

Kizlar bana yardimci olun ne olur, reviziyon icin Doktor arastiriyorum , Dr. Baris Cakirda reviziyon ameliyati olan varmi? Benim burnumun duvari fazla alinmis, kücültülmüs , yani galiba kikirdak eklenicek, ama duydumki, bazilarinda sonradan kikirdak erimesi oluyormus, bana yardim edin ne olur

Canim Reviziyon konuda Baris cakir nasil acaba, yani orada Reviziyon olan hastalar gördünmü?

Canim Reviziyon konuda Baris cakir nasil acaba, yani orada Reviziyon olan hastalar gördünmü?

Cok basarili bu konudada görüşmeye gittiğin taktirde kontrol amaçlı gelen hastalar hem gider kendi gözlerinle görürsün yaptığı burunları hemde konusursun fıkır alıs verışı yaparsın.barış beyın yaptığı burunlarda kıkırdak erimesi yok.ayrıca benim burnumun ucunada kıkırdak ilave etti :)))

Burun ne kadar uzata biliniyor? Hem ne kadar Burun duvarini kikirdak eklene bilir? Benimki cok alinmis?

Burun ne kadar uzata biliniyor? Hem ne kadar Burun duvarini kikirdak eklene bilir? Benimki cok alinmis?

Güzelım actğn konuyu okudum çok üzüldüm.sosyal medya kullanıyorsundur.barış çakırı takibe al facebook twitter yaptıüı burunları görürsün zaten.ne kadar ekler onu doktr karar verecek kulaktan doğma bilgilerle hareket etme git gör doktoru konuş.tableti var muayananesinde görürsün burunlarıda çok kötü burunlarda gördüm nasıl düzeltms eskı halıne sasrdım gercekten.söyle düşün şuankı halınden cok dha ıyı olacağı kesın.ayrıca acın ve morluğun olmayacak gayet rahat atlatıcaksın olursan eğer

Tesekür ederim Canim, cok sagol, benim icin dua edin, Allah bana sabir versin, su 9 ayi atlatim, Baris Beye mail gönderdim zaten, Asistani bana hemen cevap verdi, Baris Beye iletildi, vakit oldugunda beni arayacakmis hemen

Tesekür ederim Canim, cok sagol, benim icin dua edin, Allah bana sabir versin, su 9 ayi atlatim, Baris Beye mail gönderdim zaten, Asistani bana hemen cevap verdi, Baris Beye iletildi, vakit oldugunda beni arayacakmis hemen

Cok ıyı cok sevındım basarın ıcın ılk baslangıcı yapmıssın bak.dualarım seninle hersey güzel olucak olumlu düşün.ben 10 sene düşündüm geç oldu ama temiz oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…