Ben de burun estetiği düşünüyorum ama facebook sayfasındaki resimlere baktım hiç beğenmedim.Sanki pinokyo burnu gibi yapmış ucu çok çıkık yapıyor sanki burunları Barış Çakır.İyi bir insan gibi ama heykeli de Angelina Jolie'ye hiç benzememiş.Doğal burun diyor ama ben pinokyo gibi birbirine benzeyen burunlar gördüm facebookta :S.
Angel_edalim merhaba,
1,5 ay önce ameliyat olmuşsun sanırım.
Öncelikle geçmiş olsun.
Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini paylaşabilir misin?
Bende Barış beyi düşünüyorum. Resim paylaşırsan bana çok yardımcı olmuş olacaksın.
Birde memnun musun? Önden ve yandan istediğin gibi oldu mu?
Ameliyat hakkında detaylı bilgi birde hangi hastane ve fiyat ne kadar bilgi verirsen çok sevinirim.
Tşk.
Teşekkür ederim.Öncesi sonrası paylaşamayacağımı belirtmiştim,bu forum da çok yazım var ,bu sebepten resim paylaşamıyorum.
Ben çok mennunumBarış Bey tam fındık burun oldu dedi Yandan bir harika zaten
Barış Bey ameliyatlarını Fulya Acıbadem Hastanesinde yapıyor , ofisi de tam karşısında Fulya Terrace da zaten.Hastane çok güzeldi,zaten Acıbademler Türkiyenin en iyi hastaneleri ,bebekler gibi baktılar diyebilirim,hemşireler çok şeker ve çok ilgili.En önemlisi sanırım narkoz dan ayılma ,ben çok güzel uyandım,bulantı ,baş dönmesi olmadı ,her hangi bir sıkıntım olmadı,alçı olmasa ameliyat olduğunu anlamazsın yaniZaten Barış Bey hep bahseder burun ameliyatlarında morluk nadiren olur diye ,benim ameliyatlı olduğumu tanımayan kimse anlamadı, ne şiş ne de mor . Sanırım kapalı ameliyatta morluk olmuyor...
fiyat 8000 tl .
Ben de burun estetiği düşünüyorum ama facebook sayfasındaki resimlere baktım hiç beğenmedim.Sanki pinokyo burnu gibi yapmış ucu çok çıkık yapıyor sanki burunları Barış Çakır.İyi bir insan gibi ama heykeli de Angelina Jolie'ye hiç benzememiş.Doğal burun diyor ama ben pinokyo gibi birbirine benzeyen burunlar gördüm facebookta :S.
kızlar tekrar merhaba,
resimlerimi eklemeye çalışdım umarım başarılı olmuşumdur.Eki Görüntüle 690891
Merhaba kizlar, buraya yazma sebebim rhinoplasti öncesi deli gibi doktor arastirmasi yapan arkadaslara önerilerde bulunmak icin:)
Bende uzun bir arastirma dönemi sonrasnda Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim. Mart ortasi gibi ameliyatimi oldum.
Istedigim sonucu alamama ihtimali oldugu icin cok korkuyordum, ancak Baris Bey insana büyük bir guven duygusu veriyor, ve korkusuz bi sekilde kapadim gözlerimi ve teslim ettim kendisine burnumu=)
Hicbir sekilde ağrım olmadı , hatta narkoz sonrası cok sasırdım bu duruma.. Hemsire oldugum icin bende bir cok ameliyatı canlı gördüm ve o kirilan septum sonrasi nasl ağrım olmadı hala anlayamiyorum:) Sadece gözlerimde biraz sislik oldu, birde tamponlardan dolayi ilk gece nefes alamadm okadar.
Fulya acibadem hastanesi cok güzel ve hemsireler cok ilgiliydi. Klinik avrupa standardlarinin kat kat üstünde( yurtdisinda calistigim icin biliyorum)
Sözün özü, burnum cok güzel ve dogal oldu, ameliyat sonrasi 4. haftamda kimse operasyon gecirdigimi anlamadi:)
Herkese Baris Cakiri tavsiye edebilirim, fiyat belki diger doktorlardan yüksek olabilir, ama bu sizin icin belirleyici bi kriter olmasn, cunki kesinlikle istediginiz sonucu alacaksiniz:)
Öpüyorum hepinizi, insallah hepinizin istedigi gibi olur..
Ben revizyon ameliyatımı BARIŞ ÇAKIR oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan RESİMLERMDEN fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 1ve 2. ameliyatımı yapan doktorum NAZIM DURAKTI..Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini SİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMDİM...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden cok mutluyum artık dısarı cıkabiliyorum BARIŞ CAKIRA oldugum amelyt sayesinde...
8000 bin hangı arada oldu fiyat 7500 nasıl bırıktırsem dıe dusunurken offf
Baris cakir 8000tl istiyor. Gorusmeye gittim..Daha az kalkik olsa diue sorunca. Ne derseniz diyin ben yine bildigimi yaparim deyince vaz gectim.:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?