Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ben de burun estetiği düşünüyorum ama facebook sayfasındaki resimlere baktım hiç beğenmedim.Sanki pinokyo burnu gibi yapmış ucu çok çıkık yapıyor sanki burunları Barış Çakır.İyi bir insan gibi ama heykeli de Angelina Jolie'ye hiç benzememiş.Doğal burun diyor ama ben pinokyo gibi birbirine benzeyen burunlar gördüm facebookta :S.

Merhaba arkadaslar,

Ben de 1.5 ay önce Barış beye burun ameliyatı oldum,yıllardır yorum yazarım ,takip ederim ama kendi resmimi koymayacağım için konu açmadım çünkü başka operasyonlar da geçirmeyi planlıyorum Barış bey'e...

Benim sürecim de yukarı da arkadaşımızın bahsettiği gibi sorunsuz geçti.Bebekler gibi uyandım,ne bahsedildiği gibi bulantı ne de baş dönmesi oldu.Hemşireler melek gibi tüm gün ve gece sürekli kontrol ettiler.

Benim burnumun içi çok problemli,yoğun bir nefes problemim ve deviasyonum vardı.Saolsun Barış Bey bana fındık bir burun'un yanında bir de güzel nefes hediye etti.

2 yıldır Barış Beyi araştıran, geçen sene çizim yaptıran ve en sonunda çizim den tam 1 yıl sonra ameliyat olan biri olarak (sanırım fazla araştırmacıyım ) hep güldüğüm ama şu an kendime hakim olamayıp,şu yandan fotograf olayına çok fena sarmış durumdayım

Burada yazan herkese çok teşekkür ederim özellikle oralete Sizler sayesinde Barış Bey i keşfettim aslında amacım başka bir ameliyattı ama son anda bunu öne almaya karar verdik.Diyebilirim ki hiç karışmadım herşeyi ona bıraktım. Gene Barış Bey sayesinde ,onun yerinde başka biri olsa şu an aynı karga burunla geziyor olacaktım.

Kafasında soru işareti olan arkadaşlara tavsiyem şu olur ,kesinlikle doğal bir burnunuzun olacağından ve asla o suni kalkık buruna sahip olmayacağınızdan emin olabilirsiniz bence en önemlisi de bu

Resim gönderen ve sorularıma sıkılmadan cvp yazan herkese sonsuz teşekkürler.

Hepinizi öpüyorum

Ne kadar kibarsın ,yani bizler pinokyo burunluyuz...Çok mersi....

Ne amaçla yazdığını anlamak zor değil ama Barış Bey ucu çıkık burun yapmaz,şu sitede ki en doğal burunlar ondan çıkmadır.Dersen eğer Barış Bey'in burunları kalkık ya da havalı değil ,bak bunu anlarım...Ama çıkık burun uymadı açıkcası...

Bir de madem beğenmedin,yaptırma, doktor dan bol kimse yok . Sitede araştırabilirsin bir sürü seçenek var.

Heykeli Angelina jolie ye benzetememiş ama beni ve burda ki kızları fıstık gibi yaptı saolsun

Angel_edalim merhaba,

1,5 ay önce ameliyat olmuşsun sanırım.
Öncelikle geçmiş olsun.
Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini paylaşabilir misin?
Bende Barış beyi düşünüyorum. Resim paylaşırsan bana çok yardımcı olmuş olacaksın.
Birde memnun musun? Önden ve yandan istediğin gibi oldu mu?
Ameliyat hakkında detaylı bilgi birde hangi hastane ve fiyat ne kadar bilgi verirsen çok sevinirim.
Tşk.

Teşekkür ederim.Öncesi sonrası paylaşamayacağımı belirtmiştim,bu forum da çok yazım var ,bu sebepten resim paylaşamıyorum.

Ben çok mennunumBarış Bey tam fındık burun oldu dedi Yandan bir harika zaten

Barış Bey ameliyatlarını Fulya Acıbadem Hastanesinde yapıyor , ofisi de tam karşısında Fulya Terrace da zaten.Hastane çok güzeldi,zaten Acıbademler Türkiyenin en iyi hastaneleri ,bebekler gibi baktılar diyebilirim,hemşireler çok şeker ve çok ilgili.En önemlisi sanırım narkoz dan ayılma ,ben çok güzel uyandım,bulantı ,baş dönmesi olmadı ,her hangi bir sıkıntım olmadı,alçı olmasa ameliyat olduğunu anlamazsın yani Zaten Barış Bey hep bahseder burun ameliyatlarında morluk nadiren olur diye ,benim ameliyatlı olduğumu tanımayan kimse anlamadı, ne şiş ne de mor . Sanırım kapalı ameliyatta morluk olmuyor...

fiyat 8000 tl .

Angel_edalim,
Bilgi için çok teşekkürler. Bende iki doktor arasında kararsız kaldım.
Yan profilden çok güzel demişsin.
Peki ön görünüz nasıl? memnun musun ?
Barış bey tüm ameliyatları kapalı mı yapıyor?

önden de güzel ,ben her halini beğeniyorum ,küçücük bir burnum var işte...
Ameliyatları nın hepsini kapalı mı yapıyor bilemiyorum ama benim tüm konuştuklarım kapalı olmuştu.
Ben ce kendisiyle görüş zaten çok pozitif bir enerjisi var sorularına yanıt olacaktır kendisi

beğenmemiş olabilirsinde beğenen ve memnun kalan insanlar var bence burada önemli olanda bu...
sizde beğenmiyorsanız bu sizin kendi bakış açınız başka doktorları tercih edebilirsiniz olur biter.. bende bir çok doktoru beğenmiyorum ne olacak şimdi :)

Bende kendi adıma konuşayım ben hayatımın en doğru kararını barış bey'i tercih etmekle vermişim..ve beğenmeyen yok şu güzelim burnumu :)

Selam Kızlar

İki senedir düşünüyordum burun amaliyatını.Sonunda karar verdim aslında nasip oldu desek daha doğru olur.Aşamalar zincirleme olarak herhangi bir aksilik olmadan gerçekleşicek.Tabi daha önce Barış Beye burun ameliyatı olan Ruhsen arkadaşımın manevi desteğinide unutmamak lazım.Sağolsun desteğini benden hiç esirgemedi.Arkadaşlık böyle birşey işte.Bende Barış Beyi tercih ettiğim için çok mutluyum.Temmuz ayında ameliyat oluyorum.Çok mutluyum içim içime sığmıyor.Ameliyattan çıktıktan sonraki durumumu siz düşünün artık.Bekleyin ve görün bakalım neler olucak:13:

ben şahsen barış çakır gibi bı doktora rastlamdım bunu arastırmalarım ve görusmelerıme dayanarak söyluyorum ve barış cakırla daha görusmeye gıdemedım mıktar fazla oldugu ıcın uygun zamanı beklıyorum randevu almak ıcın ama ben bı barış beyın yaptıgı burunları begendım cok dogal geldi bana tabi herkesın zevkı ayrı guvenemedıgınız bır doktora amlıyat olmak ve amelıyat gunu yaklastıgında acaba demek kimse istemez özellıkle kendı adıma konusuyorum kendımı hazır hıssetıgımde insallh bende burda resımlerımı paylasacıgım

Merhaba kizlar, buraya yazma sebebim rhinoplasti öncesi deli gibi doktor arastirmasi yapan arkadaslara önerilerde bulunmak icin:)
Bende uzun bir arastirma dönemi sonrasnda Baris Cakira ameliyat olmaya karar verdim. Mart ortasi gibi ameliyatimi oldum.
Istedigim sonucu alamama ihtimali oldugu icin cok korkuyordum, ancak Baris Bey insana büyük bir guven duygusu veriyor, ve korkusuz bi sekilde kapadim gözlerimi ve teslim ettim kendisine burnumu=)
Hicbir sekilde ağrım olmadı , hatta narkoz sonrası cok sasırdım bu duruma.. Hemsire oldugum icin bende bir cok ameliyatı canlı gördüm ve o kirilan septum sonrasi nasl ağrım olmadı hala anlayamiyorum:) Sadece gözlerimde biraz sislik oldu, birde tamponlardan dolayi ilk gece nefes alamadm okadar.
Fulya acibadem hastanesi cok güzel ve hemsireler cok ilgiliydi. Klinik avrupa standardlarinin kat kat üstünde( yurtdisinda calistigim icin biliyorum)
Sözün özü, burnum cok güzel ve dogal oldu, ameliyat sonrasi 4. haftamda kimse operasyon gecirdigimi anlamadi:)
Herkese Baris Cakiri tavsiye edebilirim, fiyat belki diger doktorlardan yüksek olabilir, ama bu sizin icin belirleyici bi kriter olmasn, cunki kesinlikle istediginiz sonucu alacaksiniz:)
Öpüyorum hepinizi, insallah hepinizin istedigi gibi olur..

Size ne kadar fiyat verdi baris bey? Ilk ameliyatinizmi?

cnm ben de seninle aynı drumdayım 3.ameliyatım olacak ve kıkırdak sorunum var,resimlerini nasıl görebilirim,
ne kadar zaman sonra 3.yü oldun

Baris cakir 8000tl istiyor. Gorusmeye gittim..Daha az kalkik olsa diue sorunca. Ne derseniz diyin ben yine bildigimi yaparim deyince vaz gectim.:/

meraba. bende doktor arayışındayım emre beye ağustosta randevum var ama barış beyin yaptıklarını görünce sanki vazgeçer gibi oldum. benim istediğim tarza daha uygun sanki yaptıkları. randevu alsam çok geç tarihe mi veriliyo acaba barış beyde de? ona göre önceden alıyım en azından..

8000 bin hangı arada oldu fiyat 7500 nasıl bırıktırsem dıe dusunurken offf

8000 bin hangı arada oldu fiyat 7500 nasıl bırıktırsem dıe dusunurken offf

merhaba
ben bu yılın başından beri doktor ve fiyat araştırması yapıyorum Nisan ayına kadar görüştüğüm tüm doktorlar bu ay itibariyle fiyatlarda artış olacak demişti. Sanırım her yıl artış oluyor

Baris cakir 8000tl istiyor. Gorusmeye gittim..Daha az kalkik olsa diue sorunca. Ne derseniz diyin ben yine bildigimi yaparim deyince vaz gectim.:/

Barıs beyin eserleridoğal ötesi oluyor genelde,öyle ben estetiğim duruşu olmuyor...hatta 2,5 aylık olmama ragmrn çok rahat söyleyebilirim ki daha 15 günden itibaren ben söylemezsem kimse anlamıyordu...hatta her ögrenen söylemezsen kimse anlamaz diyor...bu sebepten bariz kalkık bir burnun olacağını sanmıyorum...yaptığı hiç bir burun ben estetiğim demiyor... Bir de sen istediğin kadar şöyle olsun böyle olsun de doktorun bakış açısından bakamıyacağımız için aslında kendi bildiklerini yapmakta haklılar sanki.Benim sorunsuz bir burnum vardı tek talebim burun deliklerim karşıdan bakınca görünmesin olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…