tmm canım sorarım tabıkı revizyon amelıyatı olanlarda cok memnun ondan keske 1 senedır muhammet dılberı arastırcagma barıs cakırı arastırsaymısım (((
ben de barıs cakırı dusunuodum o donemde togisim die bi aradas hiç memnun deılım falan deyince, diger doktorun sıkayet eden hastası yok diye ona oldum. halbukı amelıyattan sonra farkettımkı togisimin begenmedıgı burun bile cok guzel... neyse kısmet dıyelım sizin kaybettıgınız bişey yok, umarım en güzel sonucları alırsınız.
kızlar bu site sayesınde barıs beye kanım ısındı . cok arastırdım ama hala ıcımde supeler var. 7500 tl ıstıor o kadar param yok kredı cekıcem yoksa daha cok artacak .. benım burnum cok cırkın deıl nasıl deım hafıf bır kemer var benı rahatsız edıo yuzum kucuk burnum yuzume gore buyuk gorunuor ve zayıfladıgımda daha cok goze batıyor .. pışman olmam ınsalllah
ayın 22 sinde barışş çakırla görüsücem :) ve büyük ihtimal amelytımı ona olucammm sonunda bi doktorun yaptıgı burunlar tam ıcıme sındı ama bakalm =)
Hastaneden dolayı barıs cakırın fiyatı 7.500 acıbademde yapıyor diye amelytlarını.. muhammet dilberinde fiyatı acıbadem de 7.500
Zaten daha yeni 7000 lira olmuştu ne ara 7500 olmuş anlamadım :S
ben yenı aradım 7500 olmus . aaralık 15 te barıs cakırla gorusucem . cok merak edıyorum sabırsızlanıorum. sahsen kımseyı gormedım ama bu sıteden baktıgım yorumlarla karar verdım umarım yanlıs yapmamısımdır.
kızlar barıs çakır hakkında sorularım var
1. si barıs bey amelıyat oldugumuzda herhangı bır doktor gıbı rapor verıor mu
2. si kapalı alelıyat yapıor bu acık teknıkten daha kotu bı teknık mı . bazıları barıs beyın yaptıgı burunların ucunun dustugunu soyluor
3. sü barış beyle gorusunce ne zaman sonrasına gun verıor , bız mı belırlıoruz .
ben aralık 15 te ordayım gorusucem bana sans dıleyın
moralim bozuldu şimdi. Sen randevunu ne zaman almıştın peki ? Bol şanslar umarım çok güzel geçer görüşmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?