Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

tmm canım sorarım tabıkı revizyon amelıyatı olanlarda cok memnun ondan keske 1 senedır muhammet dılberı arastırcagma barıs cakırı arastırsaymısım (((

Dert ettigin seye bak:) arastirmaci kisiligine kisilik katmissin:) bak cok kurcalama diorum yine arastirip baska doktor ismiyle gelme:) baris bey icine sindiyse baris bey de dahada arastirma kafan iyice karisacak:)

glamour hala mutsuzsan bıraz daha bekle belkı revizyon olursun... sasorti benm kafa allak bullak oldu zaten dogru dıosn )(

evet canım ben de öyle dusunuorum ve artık üzülmüorum...altı ay sonra eger bu sorunlar gecmezse revizyon olucam, hayırlısı olsun.

glamour burunla ilgili sorunlarımız tıpatıp aynı bende bekliyorum.ama kararsızım.sen kıkırdak eklettiricekmisin.

kızlar bu site sayesınde barıs beye kanım ısındı . cok arastırdım ama hala ıcımde supeler var. 7500 tl ıstıor o kadar param yok kredı cekıcem yoksa daha cok artacak .. benım burnum cok cırkın deıl nasıl deım hafıf bır kemer var benı rahatsız edıo yuzum kucuk burnum yuzume gore buyuk gorunuor ve zayıfladıgımda daha cok goze batıyor .. pışman olmam ınsalllah

7 500 mü olmuşş şaşırdım

Hastaneden dolayı barıs cakırın fiyatı 7.500 acıbademde yapıyor diye amelytlarını.. muhammet dilberinde fiyatı acıbadem de 7.500

Selam kk nın güzel hatunları :)

Gecenin bir yarısı gördüğüm bir videoyu paylaşmak istedim.

neler oluyor hayatta 10 kasım 1 bo

Daha taze ameliyat olmuş bir sunucunun - 3 haftalık - vtr lerde eski sunum sırasında yeni görüntüleri. Bilin bakalım doktoru kim :)

Öpüyorum hepinizi

ayın 22 sinde barışş çakırla görüsücem :) ve büyük ihtimal amelytımı ona olucammm sonunda bi doktorun yaptıgı burunlar tam ıcıme sındı ama bakalm =)

Selamlar britney :))

Ben de 22'sinde Barış Bey'deyim. Ameliyat olmuş bir burun görmek istersen saatlerimizi denk getirelim :) Çok fazla yorumunu gördüm ve açıkçası merak ettim seni.

Geçen hafta tatildeydim Barış Bey'e de bi paket çikolata götüreceğim :) Sebebi ziyaretimi de açıklamış oldum :)

Randevun saat kaçta senin ? Bakarsın denk geliriz.

Saatini ver mutlaka ben ona göre değiştireyim. Hem çikolatamdan tadarsın

Sevgiler..

Zaten daha yeni 7000 lira olmuştu ne ara 7500 olmuş anlamadım :S

ben yenı aradım 7500 olmus . aaralık 15 te barıs cakırla gorusucem . cok merak edıyorum sabırsızlanıorum. sahsen kımseyı gormedım ama bu sıteden baktıgım yorumlarla karar verdım umarım yanlıs yapmamısımdır.

kızlar barıs çakır hakkında sorularım var
1. si barıs bey amelıyat oldugumuzda herhangı bır doktor gıbı rapor verıor mu
2. si kapalı alelıyat yapıor bu acık teknıkten daha kotu bı teknık mı . bazıları barıs beyın yaptıgı burunların ucunun dustugunu soyluor
3. sü barış beyle gorusunce ne zaman sonrasına gun verıor , bız mı belırlıoruz .
ben aralık 15 te ordayım gorusucem bana sans dıleyın

Moralim bozuldu şimdi. Sen randevunu ne zaman almıştın peki ? Bol şanslar umarım çok güzel geçer görüşmen :)

1.herhangi bir doktor gibi rapor veremiyor, daha doğrusu verdiği rapor işini görmüyor. Neden? Çünkü gerekli değil estetik bir müdahale. Yıllık izninden düşüyor yani.
2. Açık teknik kötü, kapalı teknik iyi kötü diye bir tanımlama yapılamaz. İyi bir doktor ve kapalı teknikle daha başarılı olduğunu düşündüğü için kapalı yapıyor.
Ayrıca kim demiş burunlar düşüyor diye? Nerde demiş? Burnum düşerse vallahi sonunda o lüks yapılı muayenehaneden çok sanat müzesine benzeyen ofisi yakarım, ne barış çakır ne teras fulya kalır.
Not: Ben burnum çok kalkık oldu diyen insanlara düşecek diyorum ama o düşme burun düşmesi değil, karışmasın. Burnun kendini bulması. Burnun düşmesi çok kötü birşey yoksa. Barış Çakırın yaptığı burunlar düşüyorsa Barış Çakır dikiş atmayı bilmiyor demektir ki küfür gibi valla:)
3. Günü hem sen hem asistanı birlikte belirleyeceksiniz, ama ters bir zamanda gidiyorsun, sömetr tatiline yakın gittiğin için Ocak Şubat full çekiyor olma ihtimali var. Yoksa 1 ay filan ilerisinde bir tarihe gün alabiliyorsun normalde.
İyi şanslar

Ayrıca bir önerim var, erken git bol bol fotoğraf bak orada doktoru beklerken, hemen anlayacaksın nasıl bir tarzı olduğunu. Çok bariz bir işçiliği var, eğer hoşuna gitmezse gidip de ona ameliyat olma, beğenmezsin burnunu iki iki daha dört.

Arkadaşlar uzun bir süre foruma gelemedim... Bende 25 mayıs 2011de dr.barış çakır'a burun ameliyatı olmuştum..1 buçuk yıl oldu burnum...1Yıllık kontrolümde barış beyin çekmiş oldğu resimleride ekledim 2 tane :) ve son halimden de resimler tabiki :) bakabilirsiniz bilginize! şuanlık için herkese açık isteyen herkes bakabilir :)

Kız kardeşim Barış beye ameliyat oldu..inanılmaz derecede memnun kaldık.
Bende bir başka doktora ameliyat olmuştum.. fakat iyileşme sürecim okadar uzun sürdü ki..7 ay oldu halen burnum ödemli ve asimetrik duruyor..acaip morarmıştım..bir panda gibi olmuştum diyebilirim! Bandajlarım 3 hafta kaldı..burun tıkanıklığı..vs derken çok çektim.Tek iyi yanı hiiiiçççç ağrım olmadı..kardeşime bakıyorum..şuanda ameliyat olduğundan beri 3 ay oldu..ne morardı,nede şişliği kaldı..
Kısacası,barış beye revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Aranızda ona revizyon olan varmı?

arkadaşlar barış beyin facesinde yasemin diye bir arkadaşın resimleri var cok beğendim kendisi burdaki niclerden birimi acaba cok merek ettim tanıyan bilen varmı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…