KIZLARRR daha once de belırttıgım gıbı benım burnummda barız bır kemer yada cırkınlık yok ama burnum yuzume gorre buyuk ve ucu kalkık degıl .. ben barız kalkık ve kavıslı bır buruun ıstıyorum . yanı havalı ama estetık dıye bagırmayan .. barıs beyın dogal estetık yaptgını bılıorum , sıtede barıs beye amelıyat olanlardan benım ıstedıgım gıbı burun yaptıran goremedım . sıızce ıstedıgım sonucu alır mıyım
cumartesi barıs beyle gorusuorum holeyyyy
Kizlaar ben ameliyatimi oldumm,ustunden de 12-13 gun fln gecti.. Inanilmaz memnunum,ilk 2 gun nefes alamadigim icin cok pisman olmustum ama tamponlarin ckmasiyla pismanligim gecti.. Smdiden cok guzel gorunuyor ve cok fazla.sismedi,ailem erkek arkadasim fln da cok begendi:) ankaradan istanbula gidis donusler skntili olsa da hic pisman diilim,iyi ki olmusum:)
stuck gecmıs olsun fotolarını gorebılır mıyızz? sen nerede kaldın ? ne kadar verdın ?
Canim biz annemle sisli ogretmenevinde kaldik,taksiyle 5dk mesafedeydi.. Istanbulu pek bilmiyorum ama orayi sevdik:) resimlerimi koymayi dusunmuyorum tatlm ya:/ uzgunum..
peki randevudan sonra ameliyat için kaç gün sonrasını verdi ve fiyat neydi? bilgi verebilir misin.
şişli öğretmenevıne ne kadar verdınnız ne kadar kaldın amelıyattan sonra kacıncı gun tampon alındı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?