Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

KIZLARRR daha once de belırttıgım gıbı benım burnummda barız bır kemer yada cırkınlık yok ama burnum yuzume gorre buyuk ve ucu kalkık degıl .. ben barız kalkık ve kavıslı bır buruun ıstıyorum . yanı havalı ama estetık dıye bagırmayan .. barıs beyın dogal estetık yaptgını bılıorum , sıtede barıs beye amelıyat olanlardan benım ıstedıgım gıbı burun yaptıran goremedım . sıızce ıstedıgım sonucu alır mıyım

Canım barış bey bariz kalkık bir burun yapmaz diye tahmin ediyorum ama görüş bakalım belki senin yüzüne uygun görür ve yapar

slm kızlar yeni üye oldum ben 2. burun ameliyatım olacak o yüzden doktor seçimi çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim bide fotolarınızı nasıl görebilirim

ankara yada ist. konuunda kararsızım ankaraya yakınım ama 2. ameliyat olduğu için artık hangisi iyiyse ona gideceğim çok yeni araştırmaya başladım.barış beyi gördüm ama ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar benide ekleyin arkadaş olarak bi türlü fotolarınızı göremedim.ankarada bir kaç isim duydum ama sizin yazdıklarınızı okudukça barış beyin iyi ameliyatlar yaptığı kanaatine vardım

barıs beyle gorustum cok kısa gorusebıldım. 15 dakka falan surdu. onun hakkında cok arastırma yaptıgım ıcın soracak sey bulamadım ama burnumun ucu hakkında kararsız kaldım ıstedıgım burnu soyledım photoshop programında tasarımımı yaptı begendım . ocakta amelıyat oluyorum... bana sans dıleyın

Kizlaar ben ameliyatimi oldumm,ustunden de 12-13 gun fln gecti.. Inanilmaz memnunum,ilk 2 gun nefes alamadigim icin cok pisman olmustum ama tamponlarin ckmasiyla pismanligim gecti.. Smdiden cok guzel gorunuyor ve cok fazla.sismedi,ailem erkek arkadasim fln da cok begendi:) ankaradan istanbula gidis donusler skntili olsa da hic pisman diilim,iyi ki olmusum:)

Arkadaslar merhaba
Benim sinuzit, deviyasyon, estetik ameliyati olmam lazim. Kbb uzmani emre ilhan la gorustum.cok iyi biri. Cokda methediyorlar.ancak cok ileri tarih veriyo ameliyat icin. Onur erol la gorustum .ama biraz hoslanmadim. Baris cakirin adini cok duydum.herkes memnun gibi.
Ama benim burun ici kotu. 2.ameliyatimi olucam. O nenle kbb uzmanimi olmali. Baris cakir sinuzit, burun eti kucultme , kikirdak ilavesi ile deviyasyon ve estetik hepsini birden kbb uzmani kadar yapabilirmi acaba.
Bu sekildeameliyat olan varmi bari eye. Bilgi verin lutfen.

stuck gecmıs olsun fotolarını gorebılır mıyızz? sen nerede kaldın ? ne kadar verdın ?

Ben annemin basinin etini yedigim icin o da sevin hanimdan hem randevu hem ameliyat tarihi almisti.. Bu arada dr.oldgm icin de oyle yapms olablr..c.tesi gorustm p.tesi sabah 8.30da ameliyattaydim..

Yani normalde ne.kadar sureye veriyor blmiyorum ben kendi musait oldgm tarih belli olunca 2.5-3 hf oncesnden arayip randevu aldrdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…