Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Osman Oymak hakkında hiç bilgi yok bu sitede o da iyi bir doktor diye biliyorum ama ameliyat olan yok mu acaba ona

senin doktorun da barış bey mi canım tam anlamadım?

Ben revizyon ameliyatımı BARIŞ ÇAKIR oldum...:Bana arakadaşlık teklifi yollarsan RESİMLERMDEN fikir edinebilirsin..Benim 3. ameliyatımdı..Burnumda ne kıkırdak ne de destek kalmıştı önceki ameliyatlardan...Bana yeniden kaburgadan ve kulak kıkırdaklarından burun yapıldı...Çok da başarılı oldu..Ayrıca burnumun içinde 1ve 2. ameliyatımı yapan doktorum NAZIM DURAKTI..Benimkisi çok extrem bir ameliyattı..Burnu benim kadar hasarlı olup ameliyat olan birini SİMDİYE KADAR HİÇ GÖRMDİM...Şimdi hem daha iyi nefes alabiliyorum..Hem de görünüşünden cok mutluyum artık dısarı cıkabiliyorum BARIŞ CAKIRA oldugum amelyt sayesinde...

arkadaşlar 3 yıldır doktor araştırıorm ve amelytıma yaklaşmışken barış çakır da aklıma dustu =) Muhammer dilber e amelyt olmayı cok ıstıyorum twitterdan barış çakıra acık teknık amelyt olcagımı soyledım neden acık teknıkle oluorsun dedı muhammet dılbere olacagm cnku dedım doktorunuz ıyı bır doktor o zaman korkunuz olmasın dedi . ama barıs beyin teknigi de cok güzel kansız bir amelyt kapalı teknık sıfır morluk ve yaptıgı amelytlar cok da basarılı ben cok begenıorm bılmıorm ıkı doktor arasında kaldım barıs beye amelyt olanlar benı ekleyebılrler mı ? fotograflarını gormek ısterım. ya da barıs beyden memnun olmayanlar var mı dıyım ? benim tek korkum barıs beye amelyt olanların bıkacı nefes sıkntısı cekıo umarım ben de de oyle bır sey olmaz tabı hala ıkı doktor arasındaym umarım hepmz ıcn hayrlsı olr

Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı

barıs cakırla sırf bu yuzden grsmeye gıtmek ve gıtmemek arasında tereddutluyum cnku %90 hastalarına alnınıza yag da enjekte edelım yoksa ıstedgnz burun yakısmaz yuzunze dıyormus bu sacmalık alna yagda 2 bın oldu sana 9 bin :) parasnda deglm ben ama ne gerek var yanı her şeyı tıcarete dokmusler

BEN BARIS ÇAKIRA amelyt oldum ve inanılmaz kötüydü burnum resmlerm var yakında yayınlıcm bi tanesi suan var zatenn NAZIM DURAGA gittim bni 2 kere amelyt yaptı ve dısarı cıkamıyodum son bi care olarak tanıdık abimin tavsiyesyle gttim ve suan cok mutluyum bunu BARIŞ ÇAKIRA borcluyum kesnlkle tavsiye derm yasamıs biri oalrak .

Arkadaşlar barış çakırda burun amelytı süresi kac saat sürüor kapalı teknıkle acil bilgi veirr misnz mhammet dlber ve emre ilhanda 2.5 3 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…