Barış Bey tasarım yaptığında ücret alıyor mu acaba :44:
hayır tabiki almıyor
badem10 senin adına çok sevindim ama benim neler çektiğimi bir görsen insan hergün ağlarmı demekki ağlayabiliyormuş pişmanım ama geri gelmiyor benimde doğala yakın ama ben alışamadım ucunu kısaltmış ve kavis vermiş ama olmamış en çokta üzüldüğüm burun kanatlarımı öne almış yani septumla aynı hizada barış bey kanatları geri nasıl alıcakki mutlu olmanıza çok seviniyorum ama benim içim yanıyor haftaya barış beyle görüşmem var bakalım aklımdakileri sorucam burun ucunu uzatabilirmi inşallah uzatabilirim der ama en önemlisi sağlamlık çökmelerlede uğraşmak istemiyorum ne güzel içten mutlulukla yazmışsın yazıyı benim geri dönüşü olmayan pişmanlık pişmanlık ve pişmanlık. inşallah barış bey benim tarzda burunlar düzeltmiştirde benimkinide düzeltir diye umuyorum ve inşallah mutlu günler bende görürüm ama hiç mutlu olamıycakmışım gibi geliyor sizin yazdıklarınız biraz bi umut oluyor.yani estetik olduğu belli olan burnu doğal yaptığını veya burnun uç kısmını uzattığını hiç gördünüzmü veya duydunuzmu.
Ben de Barış Bey'e ameliyat olmak istiyorum ama çok karasızım
ben de barıs cakır ıstıyorum ama emre ılhan da gozume takıldı .. barıs cakır mı emre ılhan mı ?[/QUkızlar 25 mesaj fdolması ıcın guncel yazıcam kusura bakmayın
ben de barıs cakır ıstıyorum ama emre ılhan da gozume takıldı .. barıs cakır mı emre ılhan mı ?[/QUkızlar 25 mesaj fdolması ıcın guncel yazıcam kusura bakmayın
güncel güncel güncel
güncel güncel güncel
güncel güncel güncel
Barış Çakır a görüşmeye gittiğimde alnıma yağ enjekte edip şişireceğini söyledi ve böylelikle burnum daha küçük gözükecekmiş.Aynı işlemi yaptıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?