Gerçekten sinir bozucu ben bir de göğüs ameliyatı olmak istiyorum ama şu an ikisini karşılayamam. İlk önce burun ameliyatını olucam o yüzden o da arttıkça artıyor :S
kızlarr yenı amelıyat olucaklara sımdıden gecmıs olsun ınsallah ıstedıklerı burunlara kavusurlar.. benım burnum artık eskıdıbutun burunların anneanesi olacak yasa gelıor 4 yasına bascakk burnumm barıs bey dudak dolgusu yaptıran varmı fıyatı nedır acaba bıde ne bılım guzel oluormu..
canımm cok sukur bır sıkıntım yokk ..sadece benım burun delıklerı esıt degıl onun harıcınce sorun yok zaten oda bellı etmıor pek fazlaa..
kızlarr yenı amelıyat olucaklara sımdıden gecmıs olsun ınsallah ıstedıklerı burunlara kavusurlar.. benım burnum artık eskıdıbutun burunların anneanesi olacak yasa gelıor 4 yasına bascakk burnumm barıs bey dudak dolgusu yaptıran varmı fıyatı nedır acaba bıde ne bılım guzel oluormu..
Merhaba kızlar ben yurtdışında yasıyorum barış beye ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Cok sagol resim icin :)) bence gayet hos olmus.. peki sen kendin de memnun musun? baska hic bi sorun yasadin mi?
ben çok memnunum. hiç bir problem yaşamadım morarma ve ağrı hiç olmadı. sol tarafa eğrilik vardı, nefes problemimin bu kadar çok olduğunu ameliyattan sonra anladım. sağ taraftan neredeyse hiç almıyormuşum. burnumda biraz şişlik var o kadar. yeni burnumla çok mutluyum :)
sen ne zaman ameliyat olacaksın belli mi gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?