- 1 Mart 2012
- 1.028
- 28
- 373
britney bnmki 3 saat sürmüştü.eğer anormal bi durum yoksa genelde 3- 3.5 saat sürer diye biliyorum :))
Tesekkrler duygu senın operasyonun acıktı sanırım ... barış beyle twitterdan yazıstık primer rino 1 saat sekonder ise 2 saat sürüyormus bu cok güzel bi haber görüşmeye de gidicem umarım primer rinoya uygun gorur de burnumu bır saatte kurtulurum =) tabı kendısne guvenırsem ama içime sinmezse m.dilbere olcam artık ıkısıde cok ıyı doktor
Canim sekonder ve primer ne oluyo ?:) vakit az olunca dikkatimi cekti:)
Canim sekonder ve primer ne oluyo ?:) vakit az olunca dikkatimi cekti:)
Canım sekonder rinoplsty ikinci estetigini olcak olanlar yani revizyon ameliyatı için 2 saat sürüyor dedi ilk kez burun estetigi olanlar için ise 1 saat dedii ve plastik cerrahlar burnu kırmaz dedi yani törpü kullanıyor.. bu yuzden de morluk sıfır buz bıle kullanmıyormus hastaları super bu
Fecebook yazacaktim telden yazinca hep bole oluyo ya... Canim baris cakirla gorusmeye gidersen ayrintilarini bana yazarsan cok sevinirim
bende ameliyat olmayı çok istiyorum geçen anneme söyledim memlekette olsan sana bakarımda isstanbulda nasıl bakacam dedi bizim apartmanda 2 kişi kbb doktoruna ameliyat olmuşlar aniden kanamaları oluyormuş dengelerini kaybediyorlamış ben şimdi yalnız yaşıyorum ameliyat olacağım zaman yanımda kuzenim bulunur ama evde bana bakacak birine illa ihtiyaç duyar mıyım acaba gözler çok morarıyormuş sizde de böyle problemler oldu mu? ben bunları merak ediyorum.... şimdiden tşk ederim
canım Barış Bey'e revizyon ücretini de sorabilir misin?
britney şaşırdım muhammet dilberden vazgeçmene bişi mi oldu? ben de tamamen vazgeçtim bu arada..
canım ben doğal ve düz burunlar yapıyor diye istiyordum muhammet beyi ama artık öyle burunları değil daha iddialı kavisli burunları tercih ettiğinii düşünüyorum.. ve hastanın ne istediği çok önemli.. o burunla ömür boyu yaşayacak olan biziz, doktorsa ameliyatı yapıp başka bir ameliyaya geçiyor..
barıs cakırla sırf bu yuzden grsmeye gıtmek ve gıtmemek arasında tereddutluyum cnku %90 hastalarına alnınıza yag da enjekte edelım yoksa ıstedgnz burun yakısmaz yuzunze dıyormus bu sacmalık alna yagda 2 bın oldu sana 9 bin :) parasnda deglm ben ama ne gerek var yanı her şeyı tıcarete dokmusler
ayın 22 sinde barışş çakırla görüsücem :) ve büyük ihtimal amelytımı ona olucammm sonunda bi doktorun yaptıgı burunlar tam ıcıme sındı ama bakalm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?