• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

britney bnmki 3 saat sürmüştü.eğer anormal bi durum yoksa genelde 3- 3.5 saat sürer diye biliyorum :))

Tesekkrler duygu senın operasyonun acıktı sanırım ... barış beyle twitterdan yazıstık primer rino 1 saat sekonder ise 2 saat sürüyormus bu cok güzel bi haber görüşmeye de gidicem umarım primer rinoya uygun gorur de burnumu bır saatte kurtulurum =) tabı kendısne guvenırsem ama içime sinmezse m.dilbere olcam artık ıkısıde cok ıyı doktor

Tesekkrler duygu senın operasyonun acıktı sanırım ... barış beyle twitterdan yazıstık primer rino 1 saat sekonder ise 2 saat sürüyormus bu cok güzel bi haber görüşmeye de gidicem umarım primer rinoya uygun gorur de burnumu bır saatte kurtulurum =) tabı kendısne guvenırsem ama içime sinmezse m.dilbere olcam artık ıkısıde cok ıyı doktor

Canim sekonder ve primer ne oluyo ?:) vakit az olunca dikkatimi cekti:)

Canım sekonder rinoplsty ikinci estetigini olcak olanlar yani revizyon ameliyatı için 2 saat sürüyor dedi ilk kez burun estetigi olanlar için ise 1 saat dedii ve plastik cerrahlar burnu kırmaz dedi yani törpü kullanıyor.. bu yuzden de morluk sıfır buz bıle kullanmıyormus hastaları super bu

Canım sekonder rinoplsty ikinci estetigini olcak olanlar yani revizyon ameliyatı için 2 saat sürüyor dedi ilk kez burun estetigi olanlar için ise 1 saat dedii ve plastik cerrahlar burnu kırmaz dedi yani törpü kullanıyor.. bu yuzden de morluk sıfır buz bıle kullanmıyormus hastaları super bu

Canim simdi fecebiok dan baris cakirin yazilari vardi bu ne demek die anlamaya calisiyodum:) bu supermis ya simdi baris cakir 1 numaraya cikti bende :)

Fecebook yazacaktim telden yazinca hep bole oluyo ya... Canim baris cakirla gorusmeye gidersen ayrintilarini bana yazarsan cok sevinirim

Fecebook yazacaktim telden yazinca hep bole oluyo ya... Canim baris cakirla gorusmeye gidersen ayrintilarini bana yazarsan cok sevinirim

yalnız barış cakır amelyt gununu 4 ay onceden verıormus cok doluymus anlycagın.. görüsmeye cumartesı gunu gel dedı ama gıdemıcem buyuk ıhtımal 22sınde gıdıcem arkdsmla. hayati akbaş ve barış cakırlada gorusmeyı ıstıorm daha sonra kesın kararımı verıcem muhammet dılber barıs cakır hayatı akbas .. bu 3 doktor gerçekten ıyı doktorlar bu belli.. hyatı akbaşın canlı orneklerı var tv de zaten =) esra balamırın o mahvolmus burnunu bıle o doktor adam edebıldı.. seda uren , ceyda ateş hep kusursuz burunlar. barış cakırda başarılı ve amelyt saatinin 1 saat olması cok ıyı =)

Son düzenleme:
BARIŞ ÇAKIRDAN MEMNUN OLMAYANINIZ VAR MI ??? plastik cerrah burun kırmaz dedi törpü yapıyo ve kırmıo burnu bu cok onemlı ve amelyt 1 1.5 saat sürüomus

bende ameliyat olmayı çok istiyorum geçen anneme söyledim memlekette olsan sana bakarımda isstanbulda nasıl bakacam dedi bizim apartmanda 2 kişi kbb doktoruna ameliyat olmuşlar aniden kanamaları oluyormuş dengelerini kaybediyorlamış ben şimdi yalnız yaşıyorum ameliyat olacağım zaman yanımda kuzenim bulunur ama evde bana bakacak birine illa ihtiyaç duyar mıyım acaba gözler çok morarıyormuş sizde de böyle problemler oldu mu? ben bunları merak ediyorum.... şimdiden tşk ederim

barış bey'de böyle şeyler olması çok düşük ihtimal çünkü kapalı teknik uyguluyor.Morarma ağrı sızı sıfır.Kbb genellikle açık teknik tercih ettiği için malesef öyle durum söz konusu.

ayın 22 sinde barışş çakırla görüsücem :) ve büyük ihtimal amelytımı ona olucammm sonunda bi doktorun yaptıgı burunlar tam ıcıme sındı ama bakalm =)

canım Barış Bey'e revizyon ücretini de sorabilir misin?

tmm canım sorarım tabıkı revizyon amelıyatı olanlarda cok memnun ondan keske 1 senedır muhammet dılberı arastırcagma barıs cakırı arastırsaymısım (((

britney şaşırdım muhammet dilberden vazgeçmene bişi mi oldu? ben de tamamen vazgeçtim bu arada..

eda sen neden vazgeçtn ? ya bılmıyorum dıkkatlı bakınca hasta fotolarına tamam hepsı cok dogal cok hos ama cok degısmıs burunlar degıl daha dogrusu kusursuz degıller bılmıyorum yan proflden cok basarılı gozuksede cogunda bı burun sırtında cıkntı gordum yıne de listemde her zaman olacak bır doktor ama barıs cakırı da ınceledıgımde ondan mutsuz olan kımseyı goremedım tabıkı vardr her doktorun mutsuz hastası ama en az olanı barıs cakır gıbı hasta fotolarına baktm hep ıstedgm tarz brunları gordum umutlandım

canım ben doğal ve düz burunlar yapıyor diye istiyordum muhammet beyi ama artık öyle burunları değil daha iddialı kavisli burunları tercih ettiğinii düşünüyorum.. ve hastanın ne istediği çok önemli.. o burunla ömür boyu yaşayacak olan biziz, doktorsa ameliyatı yapıp başka bir ameliyaya geçiyor..

canım ben doğal ve düz burunlar yapıyor diye istiyordum muhammet beyi ama artık öyle burunları değil daha iddialı kavisli burunları tercih ettiğinii düşünüyorum.. ve hastanın ne istediği çok önemli.. o burunla ömür boyu yaşayacak olan biziz, doktorsa ameliyatı yapıp başka bir ameliyaya geçiyor..

canım aslında tsarımın neyse onu yapıo o konuda sıkıntın olmasın bence farklı br şey yapcagını sanmıorm herkesın ıstedıgını yapıo. ama ben ıstıormkı kusursuz ve benı uzmeyecek bı burnum olsun duzgun burnum onden benım sorunum yok ama amelyttan sora yamuk bı burun benı mahveder......... sırf yan proflden guzel bı burnm olsn dıe gırdgm amelyttan uzgn ayrılmamak ıcın barıs cakıra guvendgm ıcın bı de onunla gorusucem mhamet bey bıraz rısklı bu konuda :/

ben de barıs cakırı dusunuodum o donemde togisim die bi aradas hiç memnun deılım falan deyince, diger doktorun sıkayet eden hastası yok diye ona oldum. halbukı amelıyattan sonra farkettımkı togisimin begenmedıgı burun bile cok guzel... neyse kısmet dıyelım sizin kaybettıgınız bişey yok, umarım en güzel sonucları alırsınız.

barış bey yağ enjeksiyonu için ekstra bir ücret almıyor ki.
barıs cakırla sırf bu yuzden grsmeye gıtmek ve gıtmemek arasında tereddutluyum cnku %90 hastalarına alnınıza yag da enjekte edelım yoksa ıstedgnz burun yakısmaz yuzunze dıyormus bu sacmalık alna yagda 2 bın oldu sana 9 bin :) parasnda deglm ben ama ne gerek var yanı her şeyı tıcarete dokmusler

Back