Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru seçim yapmak, ne istediğini bilmek çok önemli... Ben Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kaldım. Barış Bey'den burun estetiği olmuş arkadaşlardan yorum alırsam, çok sevinirim.
bide bişi sorcam :) ameliyat sonrası şişlik morluk fln az olsun diye önceden yapılabilecek bişiler var mı acaba bildiğiniz, keşfettiğiniz? bitki çayı fln?
ben olmadim daha olcam baris cakirda insAllah ama emre ilhan dan amaliyat olanlarin resminide gördüm ve baris cakira kuzenim oldu inanamazsin o kadar güzel :) bilmiyorum senin tercihin tabi yine ama baris cakir da yaptir bence pisman olmazsin
Bugün gitsen; Nisan ortasına kadar doluyuz cevabını alırsın bence; tahminen Nisan'ın 20sinden sonra diyorum ben. Ödemeyse ameliyat günü oluyor.arkadaşlar şehir dışından gidiceğim için randevuya gittiğimde ameliyat gününüde almak istiyorum
örneğin şuan gitsem ameiyat tarihini ortalama hangi aya verirler
ve ameiyat gününü aldığımda herhangi bir ücret ödeniyormu?
yoksa ameliyat günümü ödeme oluyor?
Bugün gitsen; Nisan ortasına kadar doluyuz cevabını alırsın bence; tahminen Nisan'ın 20sinden sonra diyorum ben. Ödemeyse ameliyat günü oluyor.
ameliyatan sonraya ait 2 fotoğrafım var canım.Baksana onlara hiç morarmadım, yüzüm ne güzel.
Barış Bey'in hastaları hep böyle.Merak etme seninde güzel geçecek ameliyatın.
bana ameliyattan vbirkaç gün önce tahliller vs için çağıracaklarını, ödemeyi de o zaman alacaklarını söylediler.. nisan ın 2. haftası olcam inş..
1 buçuk ay dolu oluyor yani ölemi?
birde kızlar tamponlar kaç gün sonra alınıyor?