• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

moral için bence yanınızda birileri olsunn daha rahat edersiniz manevi olarak..sonuçta insan heyecanlı oluyor o anlarda

barış bey ile görüşemedim, geçen ctesi ve önümüzdeki ctesi şehir dışında dediler bana. ben de bir kbb ve bir tanede estetik cerrah ile görüştüm haftasonu. solunum problemi var ben de, kbb doktoru deviasyonu düzeltip çok hafif çıkıntıyı törpüleriz dedi , estetik cerrah ise komple yeni bir burun yarattı açıkcası beğenmedim yeni şekli çok belli yapay olduğu. kbb ci bilg.da çizim yapamadı hastanede görüştük çünkü haftaya tekrar gidicem o zaman yapacak. ameliyatı bitip mutlu olanları okuyunca yaptırasım geliyor :)

Arkadaşlar burun çok önemlii..hayatınız boyunca mutsuz olmak istemiyorsunuz araştırıp iyi bir cerrah bulmanız gerekiyor...sonuçlardan memnun olmayan çok kişi var iyi karar vermeniz gerekiyor karar sizlerinn arkdaşlar..Ve barış bey'in hastaları bende dahil olmak üzere çok memnun mutluu :)..

Son düzenleme:
Doğru seçim yapmak, ne istediğini bilmek çok önemli... Ben Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kaldım. Barış Bey'den burun estetiği olmuş arkadaşlardan yorum alırsam, çok sevinirim.

Doğru seçim yapmak, ne istediğini bilmek çok önemli... Ben Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kaldım. Barış Bey'den burun estetiği olmuş arkadaşlardan yorum alırsam, çok sevinirim.

ben olmadim daha olcam baris cakirda insAllah ama emre ilhan dan amaliyat olanlarin resminide gördüm ve baris cakira kuzenim oldu inanamazsin o kadar güzel :) bilmiyorum senin tercihin tabi yine ama baris cakir da yaptir bence pisman olmazsin ;)

her ne kadar refakatçi aramasamda üniversite arkadaşm yanımda olacağını söyleyince ne yalan söyliyim çok sevindim :) sevin hanıma son sorduğumda 9 nisan boştu eğer hala boşsa yarın sabah hemen gün alcam kızlar 2008 den beri barış beyin topiğindeyim ama şimdi sıra bende :) kesinleşince biraz panik oluyorum galiba nolur bana dua edin, herşey kolay olsun, şişlik olcak biliyorum ama az olsun, morluk hiiiççç olmasın :)) nolur bi aksilik olmasın artık olsun bitsn şu ameliyat..

bide bişi sorcam :) ameliyat sonrası şişlik morluk fln az olsun diye önceden yapılabilecek bişiler var mı acaba bildiğiniz, keşfettiğiniz? bitki çayı fln?

bide bişi sorcam :) ameliyat sonrası şişlik morluk fln az olsun diye önceden yapılabilecek bişiler var mı acaba bildiğiniz, keşfettiğiniz? bitki çayı fln?

ameliyatan sonraya ait 2 fotoğrafım var canım.Baksana onlara hiç morarmadım, yüzüm ne güzel.
Barış Bey'in hastaları hep böyle.Merak etme seninde güzel geçecek ameliyatın.

sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? nisan sonunda emre ilhan'a randevum var, ama doğru kararı vermek için barış çakır ve bir başka doktora daha görünmek istiyorum. umarım en doğru kararı veririz. her ikisi de güzel burunlar yapıyor, ama önemli olan bizim arzu ettiğimiz ve bizi mutlu edecek burnu yapacak doktoru bulmak.

ben olmadim daha olcam baris cakirda insAllah ama emre ilhan dan amaliyat olanlarin resminide gördüm ve baris cakira kuzenim oldu inanamazsin o kadar güzel :) bilmiyorum senin tercihin tabi yine ama baris cakir da yaptir bence pisman olmazsin ;)

sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? nisan sonunda emre ilhan'a randevum var, ama doğru kararı vermek için barış çakır ve bir başka doktora daha görünmek istiyorum. umarım en doğru kararı veririz. her ikisi de güzel burunlar yapıyor, ama önemli olan bizim arzu ettiğimiz ve bizi mutlu edecek burnu yapacak doktoru bulmak.

Baris bey, memorial dan ayrılmış sanırım. Operasyonları nerede yaptığını bilen arkadas varmi acaba?

arkadaşlar şehir dışından gidiceğim için randevuya gittiğimde ameliyat gününüde almak istiyorum
örneğin şuan gitsem ameiyat tarihini ortalama hangi aya verirler
ve ameiyat gününü aldığımda herhangi bir ücret ödeniyormu?
yoksa ameliyat günümü ödeme oluyor?

arkadaşlar şehir dışından gidiceğim için randevuya gittiğimde ameliyat gününüde almak istiyorum
örneğin şuan gitsem ameiyat tarihini ortalama hangi aya verirler
ve ameiyat gününü aldığımda herhangi bir ücret ödeniyormu?
yoksa ameliyat günümü ödeme oluyor?
Bugün gitsen; Nisan ortasına kadar doluyuz cevabını alırsın bence; tahminen Nisan'ın 20sinden sonra diyorum ben. Ödemeyse ameliyat günü oluyor.

Bugün gitsen; Nisan ortasına kadar doluyuz cevabını alırsın bence; tahminen Nisan'ın 20sinden sonra diyorum ben. Ödemeyse ameliyat günü oluyor.

1 buçuk ay dolu oluyor yani ölemi?
birde kızlar tamponlar kaç gün sonra alınıyor?

bana ameliyattan vbirkaç gün önce tahliller vs için çağıracaklarını, ödemeyi de o zaman alacaklarını söylediler.. nisan ın 2. haftası olcam inş..

ameliyatan sonraya ait 2 fotoğrafım var canım.Baksana onlara hiç morarmadım, yüzüm ne güzel.
Barış Bey'in hastaları hep böyle.Merak etme seninde güzel geçecek ameliyatın.

evet sen en şanslılardan birisin :) bu arada şu burun delikleri ile ilgili noldu, düzeldimi ?

bana ameliyattan vbirkaç gün önce tahliller vs için çağıracaklarını, ödemeyi de o zaman alacaklarını söylediler.. nisan ın 2. haftası olcam inş..

şimdiden geçmiş olsun canım inş istediğin bir buruna sahip olursun

1 buçuk ay dolu oluyor yani ölemi?
birde kızlar tamponlar kaç gün sonra alınıyor?

1 ay diyelim jennifer. Ama bu aralar Barış Bey'in başka işleri de varmış, onun için program biraz sıkışık, erkene gün bulman zor olabilir o nedenle. Tamponlar ameliyat gününü sayarsak 4.gün çıkıyor genelde.

Minimor; ücret konusunda da evet ben de Sevin Hanım'la başta öyle konuşmuştım, sonra ameliyat günü ameliyattan sonra aldılar ödememi. Ben şehir dışından geliyordum, bana kolaylık olsun diye yapmıştır belki. Bilemedim. Öyle dediyse siz yine de hazırlıklı gidin.

Back