1 ay diyelim jennifer. Ama bu aralar Barış Bey'in başka işleri de varmış, onun için program biraz sıkışık, erkene gün bulman zor olabilir o nedenle. Tamponlar ameliyat gününü sayarsak 4.gün çıkıyor genelde.
Minimor; ücret konusunda da evet ben de Sevin Hanım'la başta öyle konuşmuştım, sonra ameliyat günü ameliyattan sonra aldılar ödememi. Ben şehir dışından geliyordum, bana kolaylık olsun diye yapmıştır belki. Bilemedim. Öyle dediyse siz yine de hazırlıklı gidin.
O günlerde kongre vs yoksa rahat rahat bulursun gün, bir problem olmaz. Daha çook varmış. Ameliyattan bir gün önce gidersin sen o zaman, tahliller ve anestezistle görüşmek için mecburen. Ameliyatım Doktor Bey'in dediğine göre normalden uzun sürmüş, doğru bir tahmin yapamayabilirsin benden aldığın cevapla; ama söyleyeyim: 3 saat ameliyat sürmüş, 5.saatte odama aldılar beni.
Çok heyecanlısındır, nasıl o kadar zaman bekleyeceksin:) Kolay gelsin şimdiden..
Bana masaj vermedi. Normal dedi hatta bazı güzel ünlülerin burunlarından örnek gösterip hhepsinin 45. de kemerli görüntü var dedi. Beni tatmin etmedi ama yapacak bişey yok. Yani hiç memnun değilim. ancak bir daha ameliyat olacak ne zamanım var ne de param var. geçen yaz ameliyat için tatile bile gitmedim. Ben burnumun uzunluğundan rahatsızdım hala uzun boyunda bi değişme yok kemerini almış onu da tam alamamış. bana ameliyat öncesi 45 dereceden kemerli görünecek deseydi ameliyat olmazdım küçük burun isteyenler varsa barış beye olmasın derim çünkü kesinlikle küçük yapmıyor kavis istemiştim dümdüz erkeksi kaba bir burun yapmış burun ucumdaki az olan kalkıklık şimdi hiç yok daha da aşağı inecek diye korkuyorum hatta bazı ışıklarda önden yamukmuş gibi geliyor baya dertliyim yani bu konuda
perşembe ameliyat oluyorum en son olan arkadaş yazabilir mi süreç nasıl geçiyor?morluk şişlik oluyor mu ??nefes alınabılıyor mu ???yardımcı olursanız sevırım..
1 gün öncedende gidilmesi gerekiyor yani öylemi :26:
hemde naısl heyecanlıyım ve çok korkuyorum narkozdan
bakalım artık benim için en uygun tarihler bunlar umarım alabilirim bu tarihlere
perşembe ameliyat oluyorum en son olan arkadaş yazabilir mi süreç nasıl geçiyor?morluk şişlik oluyor mu ??nefes alınabılıyor mu ???yardımcı olursanız sevırım..
Burnumun bandajın altından görünür kısmından bahsediyorum ben de,eyvah eyvah desene bandajlar çıktıktan sonrabüyük bi sürpriz beni bekliyor..peki ben bu şişlerle çalışmaya nasıl başlıcam ,pskolojim buna el vercek mi,bi şekilde vercek,yapcak bişi yok napalım başa gelen çekilir dicez..prima fotoların varsa görmek isterim..
Sevgili Yeliz;
Forumda dolaşırken senin 2 kez ameliyat olduğunu, 3. yü düşündüğünü okudum. Arkadaşlık teklifi yolladım, fotolarını görmek isterim. Problemin neydi onu da açıklar mısın biraz? Benim ve benim gibilerin de içi rahatlasın. Hem Barış Bey için güzel yorumların mevcut hem de bir yandan belli ki bir sıkıntı olmuş. Ben de mi aynı dönemlerden geçiyorum diye evhamlandım. Şimdiden teşekkür ederim.
burda ne zamandır burnun şikayet eden miserable nickli bir arkadas vardı ben bugun bızzat barıs beyın ofısınde bu arkadasımızın resımlerını gordum ya sonucta benım kendı dusuncem ama arkadasım gercekten cok guzel olmus burnun,kendı fıkrım bu benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?