Ruhsen geçmiş olsun fotolarını görmek isterim ekledim seni arkadaş olarak
Ameliyatdan önce nefes alman nasıldı? Rahat nefes alabiliyor muydun? Burun fonksiyonlarının düzeltilmesi de benim için çok önemli, burnumdan hiç nefes alamıyorum ve tıkanıp kalıyorum bazen çok kötü oluyorum. Barış beyin burnumdaki tıkanıklık problemini de %100 çözeceğinden emin olmak istiyorum acaba bu kapalı teknikte mümkün oluyor mu? Aklımda doktor olarak bir de KBB uzmanı Dr.Emre İlhan var. Emre bey açık teknik kullanıyormuş.
miniminimorum ben gelemedim yahu işten güçten yoğun bir hafta geçirdim. Zaten benim randevumda yoktu arkadaşın refakatçisi olarak gelecektimöyle işte. Kısmet diyelim.
Evet kalın deri daha uzun süre demek ama öyle veya böyle güzel burna kavuşuyor insan. Ama süreç uzun benim 1.yılım yaklaşıyor daha iyi oluyor her geçen gün. Umarım sabırlı birisindir veya değişime açık biriysen zorlanmazsın süreçte. Yoksa kendini çok yıpratırsın.
Canım anneler kıyamıyorlar haklılarda benimkisi ilk ameliyatımın sonucunu görünce burun konusunda gık bile demedi hadi dedi de hık mık kadrar
Hatta Barış Bey tasarım yaptığında anneme hangisi olsun dediğimde olmuşken en kalkık ve havalı olan olsun demiştiCanım annem destekçimdir sağolsun varolsun. Ama göğüs ameliyatımda biraz tedirgindi. Ameliyatıma kısa bir süre kalmıştı tv izlerken Barış Bey'e denk gelmişti. Orada anlattıklarını dinledikten sonra beni arayıp senin doktorun tv de güzel anlattı çabuk iyileşiliyor demişti. Yani özetle güvenmişti. Umarım senin için ve annen için her şey istediğiniz gibi olur. Benim ameliyatım 5 saati geçmişti. İtina zaman istiyor Kalın deriye bir de doku inceltme tekniği uyguluyor burun ucuma bakıldığında deri kalınlığı görünürdü önceleri şimdi gittikce zarifleşmeye başladı. Tüm resimlerimde beğeneceğim kadar güzel :) Ben eski halimle kıyaslıyorum ödemli hali mükemmel. Eskisini düşünmek dahi istemiyorum
Hakkında hayırlısı, bir gelişme olursa yaz muhakkak. :)
ama nasıl olur burun estetiği ameliyatı 2 saat sürmüyor muydu :S
galiba 2-3 hatırlamıyorum ay kadar önce barış beye estetetik olmuş biri vardı rumuzunu hatırlamıyorum bende ekliydi resimlerinimi
kaldırdı yoksa meil aktivasyonu bekleyenlerden birimi bilmiyorum çok güzel ve bana göre seksi bir burnu vardı siyah saçlı biriydi profilden resimleri vardı hafif kavisli bir burnu olmuştu o kimse ben onu tekrar görmek istiyorum yada hatırlayan varmı kim olduğunu
dostum 1. yıl demek zamana baksana ne kadar hızlı geçiyor, daha dün gibi tasarımların,ameliyat gününben de son günlerde o kadar enerjiğim ki içim içime sığmıyor.İki, üç bazen daha fazla, herkesin burun yapısına göre hatta deri yapısına göre değişir bu ameliyatlar. Doktorum istediği gibi olmayınca deriye tekrar işlem uygulamış :) İtina özen istiyorEee malum birazda zaman.
Benim burun derim çok kalındı. İstediğim burunu yapmak için kısa ve kalkık bırakması gerekiyordu. Haliyle bunu yaptığında yedirilemeyen artan deri fazlası vardı. Benim ameliyatımda sırf deriyle uğraştı zaten. Doku inceltme, elmas tekniği, altın oran tekniği en önemlisi bir de ekstra burnun yemediği deriyi burun sırtına tutturup iç dikiş atmış. Bu ameliyattan sonraki süreçte daha uzun iyileşmek demek oldu ama şu an burnumu çook seviyorum.
Dün bir arkadaşımın annesiyle konuşurken laf açıldı bende ameliyat olduğumu söyledim. "Estetik yok sende normal ameliyat oldun değil mi? " dedi. Hayır direkt estetik amaçlıydı dedim. Baktı inceledi eskisi nasıldı dedi tarif ettim, arkadaşıma dönüp " arkadaşın şaka yapıyor değil mi?" dedi. Olduğuma ikna edince. "Sana kesinlikle kimse ameliyat oldun diyemez" o kadar doğal ve güzel duruyor dedi. :))) Bu cümleyi duymaya bayılıyorum dedim :))
Önceleri yahu ne gerek vardı ameliyata diyenler şimdi çok değişmissin, iyi ki yaptırmışsın diyor :)) Bende bu devasal değişimi istiyordum zaten.
Bu arada ameliyatımın 1.yılına son iki gün kalmış. Hayat böyle ne güzel yahuu
dostum 1. yıl demek zamana baksana ne kadar hızlı geçiyor, daha dün gibi tasarımların,ameliyat gününben de son günlerde o kadar enerjiğim ki içim içime sığmıyor.
oralet senin 1 yılında şiş durumun nasıl indimi iyice...6.ncı ayda nasıldı??
barış çakır burun ameliyatını kapalı teknikle mi yapıyor, açık teknikle mi?
eskiden hep açık yapıyormuş ama artık hep kapalı yapıyor canım. iyileşme sürecinin daha hızlı olması sebebiyle artık kapalıya dönmüş.. başarı olarak ikisinin de aynı sonucu verdiğini söylüyor barış bey..
güle güle kullan oraletciğim darısı bizee :) iyi bayramlar iyi tatillerben şimdiden bi kaç teklif aldımm kısmetlerim artı diyebilirmm şimdide ben pas vermiyrum valla kimseye eliycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?