Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

galiba 2-3 hatırlamıyorum ay kadar önce barış beye estetetik olmuş biri vardı rumuzunu hatırlamıyorum bende ekliydi resimlerinimi
kaldırdı yoksa meil aktivasyonu bekleyenlerden birimi bilmiyorum çok güzel ve bana göre seksi bir burnu vardı siyah saçlı biriydi profilden resimleri vardı hafif kavisli bir burnu olmuştu o kimse ben onu tekrar görmek istiyorum yada hatırlayan varmı kim olduğunu

Ruhsen geçmiş olsun fotolarını görmek isterim ekledim seni arkadaş olarak
Ameliyatdan önce nefes alman nasıldı? Rahat nefes alabiliyor muydun? Burun fonksiyonlarının düzeltilmesi de benim için çok önemli, burnumdan hiç nefes alamıyorum ve tıkanıp kalıyorum bazen çok kötü oluyorum. Barış beyin burnumdaki tıkanıklık problemini de %100 çözeceğinden emin olmak istiyorum acaba bu kapalı teknikte mümkün oluyor mu? Aklımda doktor olarak bir de KBB uzmanı Dr.Emre İlhan var. Emre bey açık teknik kullanıyormuş.

ekledim sizi...yok hayır ben en ufak bir sorun yaşamadım...çok memnunuum ben tadını çıkaryıorumm :)darısı düşünen arkdaşlara diyorum

ama nasıl olur burun estetiği ameliyatı 2 saat sürmüyor muydu :S

ama nasıl olur burun estetiği ameliyatı 2 saat sürmüyor muydu :S

İki, üç bazen daha fazla, herkesin burun yapısına göre hatta deri yapısına göre değişir bu ameliyatlar. Doktorum istediği gibi olmayınca deriye tekrar işlem uygulamış :) İtina özen istiyor Eee malum birazda zaman.

Benim burun derim çok kalındı. İstediğim burunu yapmak için kısa ve kalkık bırakması gerekiyordu. Haliyle bunu yaptığında yedirilemeyen artan deri fazlası vardı. Benim ameliyatımda sırf deriyle uğraştı zaten. Doku inceltme, elmas tekniği, altın oran tekniği en önemlisi bir de ekstra burnun yemediği deriyi burun sırtına tutturup iç dikiş atmış. Bu ameliyattan sonraki süreçte daha uzun iyileşmek demek oldu ama şu an burnumu çook seviyorum.

Dün bir arkadaşımın annesiyle konuşurken laf açıldı bende ameliyat olduğumu söyledim. "Estetik yok sende normal ameliyat oldun değil mi? " dedi. Hayır direkt estetik amaçlıydı dedim. Baktı inceledi eskisi nasıldı dedi tarif ettim, arkadaşıma dönüp " arkadaşın şaka yapıyor değil mi?" dedi. Olduğuma ikna edince. "Sana kesinlikle kimse ameliyat oldun diyemez" o kadar doğal ve güzel duruyor dedi. :))) Bu cümleyi duymaya bayılıyorum dedim :))

Önceleri yahu ne gerek vardı ameliyata diyenler şimdi çok değişmissin, iyi ki yaptırmışsın diyor :)) Bende bu devasal değişimi istiyordum zaten.

Bu arada ameliyatımın 1.yılına son iki gün kalmış. Hayat böyle ne güzel yahuu

acaba sema28 olabilir mi :))

o kadar güzel burunlu kız var ki acaba hangisi ? :)

dostum 1. yıl demek zamana baksana ne kadar hızlı geçiyor, daha dün gibi tasarımların,ameliyat gününben de son günlerde o kadar enerjiğim ki içim içime sığmıyor.

dostum 1. yıl demek zamana baksana ne kadar hızlı geçiyor, daha dün gibi tasarımların,ameliyat gününben de son günlerde o kadar enerjiğim ki içim içime sığmıyor.

:)) Yahu geçen sene bu zamanlar tasarım oylaması yapıyordum :))

Zaman çabuk geçiyor be dostum. Ben birinci yılım yaklaştıkça daha bi enerjik olmaya başladım. Bu arada burnum çok güzel oldu ablası :) Görüşelim bir ara :))

Havalar sıcak, tatil moduna girdi herkes enerjik ol yahuu. Olman gerektiği gibisin

oralet senin 1 yılında şiş durumun nasıl indimi iyice...6.ncı ayda nasıldı??

Canım 6.ayda benim şişti ödemliydu burnum. Şu meşhur bitki çayımı içmeye başladım o vakit, 7.ayda daha da indi toparlandı. Barış Bey bile çok güzel ilerledi demişti

Yine çaya başladım 9-10.ay gibi yine topandı şimdi 12.ayım :) Daha iyi hani şu an ödemli olduğunu kimse anlayamaz. Dokununca çok çok az hissediyorum. Ama bu ödem bile esas şekli etkiliyor.

Zaten bir burun iki yılda anca oturur derler. Hani tüm sürecin bitişi. Kişiden kişiye değişsede burunla iki yaz geçirmek lazım derler. Benim ilk yazım güzel geçiyor :))

Bu arada yarın 13,30 da bir aksilik olmazsa bu kez tatil öncesi kontrole gideceğim 1.yılımın şerefineeee

Varsa randevusu olan canlı canlı görür benim yerime bakası yorumlamış olur. :))

acemicadi arkadaşım mesaj sayım yeterli değil bu yüzden cevap yazamadım sna...kapalı teknikle yaptı barış bey..çok sağol ayrıca canım

barış çakır burun ameliyatını kapalı teknikle mi yapıyor, açık teknikle mi?

eskiden hep açık yapıyormuş ama artık hep kapalı yapıyor canım. iyileşme sürecinin daha hızlı olması sebebiyle artık kapalıya dönmüş.. başarı olarak ikisinin de aynı sonucu verdiğini söylüyor barış bey..

Kızlar 1.yılım şerefine gittim bugün canım doktorum Barış Bey'e. Enerjimi aldımda döndüm

Burnumun resmini çekti ama bana vermedi mail atıp isteyeceğim geldiği zaman ekleyeyim de son halini görmüş olun :))

Şimdi tatile gidip ortalığı toza dumana katacağım :)))

Hatta yine siteden poisa (göğüs) ve _nisan_ (göğüs+burun) arkadaşlarımızla karşılaşma ihtimalim var :)) Bakayım onlar nasılmış yakından göreyim.
Tüm KK kadınlarına bol güneşli, güzel burunlu, şahane göğüslü, nefis bir bayram tatili dilerim.

miniminimorcum söylediklerine ek olarak, kapalı ameliyatta hasta daha çabuk iyileşir ve haliyle burun kendini daha çabuk toparlar

Hasta için avantajlıdır doktor için daha titiz çalışması gereken zor bir ameliyattır. Barış Bey açık yapmadığına göre bu yöntemin piiirii olmuştur :)))

1.yıl coşkum üzerimde havalardayım inmeye hiçç niyetim yok

güle güle kullan oraletciğim darısı bizee :) iyi bayramlar iyi tatillerben şimdiden bi kaç teklif aldımm kısmetlerim artı diyebilirmm şimdide ben pas vermiyrum valla kimseye eliycemm

güle güle kullan oraletciğim darısı bizee :) iyi bayramlar iyi tatillerben şimdiden bi kaç teklif aldımm kısmetlerim artı diyebilirmm şimdide ben pas vermiyrum valla kimseye eliycemm

Sağol canım valla en iyi şekilde kullanıyorum. Yine tatile gidiyorum bugün. Bu güzelliği bütün güney görmeli dedim :)))

Tekliflerin artar çapkın bir hatun olmaya da başlarsın. :)) Bu ameliyatların bir özelliği de daha çok seçici oluyorsun. Ben mesela burnuna dikkat ediyorum karşımdaki kişinin. Ben o kadar uğraşmışım o da uğraşsın değil mi ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…