Merhaba Sema ben yeni fotolarına göremedim yine eski resimler var :S
ekledim seni...iki tane eski resim var...
teşekkür ederim canım.. 3 ayda bu kadar doğal görünüyosa çok iyi :) senin burnun ince deri miymiş?
ben de barış çakır'a gitmek istiyorum rinoplasti için, burda da fotoğrafları görmek istedim ama göremiyorum albümler çıkıyor hep. kullanıcı adı arat diyor denedim ama olmadı ne yapmam lazım?
Barış Bey in bir videosunda elmas şeklinde burun ucu diye birşey görmüştüm. Burnun ucundaki kıkırdakları doğal yapıyormuş iki çıkıntının ortası boş fln.. Gittiğimde ona sormayı unuttum bilen var mı her ameliyatta öyle mi yapıyo burun ucunu? Ameliyat olan arkadaşlar sizinki öyle mi?
kızlar 2 tane daha resim yükledim
Sabırlı sayılırım ama sabırlı olmasamda güzel bir burun için sabrederim yani.. şimdiki burnumla bile kendimle barışıksam yeni burnumu sabırla beklerim diye düşünüyorum :)
ilk görüşmemi yazdım ameliyat günümü yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum bide şu tarihi alsam rahatlıcam..... ben barış beyle görüşmeden öncede güveniyodum artık tamamen eminim.. anneme de o güveni verdi aslında ama annelik işte yine de tamam ol diyemiyo gönül rahatlığıyla.. düşününce bnm burnum sızlıyo diyo :))
Oraletcim ve tüm kalın derili arkadaşlara soruyorum, tamam şişecek baya bi şiş gezcem ona alıştırıyorum kendimi ama peki morluk? Sizlerde morluk oldu mu ne kadr oldu? morluk şişlikten daha kötü :44:
Barış Bey in bir videosunda elmas şeklinde burun ucu diye birşey görmüştüm. Burnun ucundaki kıkırdakları doğal yapıyormuş iki çıkıntının ortası boş fln.. Gittiğimde ona sormayı unuttum bilen var mı her ameliyatta öyle mi yapıyo burun ucunu? Ameliyat olan arkadaşlar sizinki öyle mi?
Her ameliyatta elmas tekniğini uyguluyor, hatta bunun dışında altın oran, gerek görürse doku inceltme tekniği (bana kullanmıştı) de uyguluyor.
Adını bilmediğim başka teknikleri de varsa bilemiyourm :)))
KIzlaaar acil cevap bekliyorum,baris bey ilk görüsmede muayene ücreti aliyor mu ?
benimde burnum büyük ve kemerli bakalım en kısa zamanda ameliyat olmak istiyorum ama tampondan korkuyorum kızlar çok acıtıyor diyorlar ameliyat olanlar beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?