• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar 1.yılıma itafen bir resim ekledim. Barış Bey'den dün çektiği resimleri de isteyeceğim öncesi-sonrası-en sonrası olarak ekleyeceğim ;)

Barış Bey dün dedi ki senin derin toparlandıkça daha da kalktı ucu istediğin gibi oldu :)) Evet aynen dediği gibi oldu, burun sırtı da daha değişeck :))

Aradaki fark için ilk ve ikinci resme tıklayabilirsiniz :)

Kalın derili arkadaşlarn resimlerim özellikle sizler için, 8 günlük ve 1 yıllık haline bakarsanız. Zamanla hatta 1 günle bile ne kadar değişikliğe uğradığını göreceksiniz.

Tabi bitki çaylarının hızlandırıcı etkisini unutmamak lazım.

Sevglier,

evet bende baktım gayet güzel olmuşş güle güle kullansın..barış beyimiz bir dahi vallaa...imza attığı başarılar bir değil iki değil.. :))

güle güle kullan oraletciğim darısı bizee :) iyi bayramlar iyi tatillerben şimdiden bi kaç teklif aldımm kısmetlerim artı diyebilirmm şimdide ben pas vermiyrum valla kimseye eliycemm :D

çok iyiymiş :)) benim erkek arkadaşım da önceden yaptır diyodu şimdi iş ciddiye binmeye başlayınca seni alan almış artık boşver istersen fln diyo :)))

Arkadaşlar 1.yılıma itafen bir resim ekledim. Barış Bey'den dün çektiği resimleri de isteyeceğim öncesi-sonrası-en sonrası olarak ekleyeceğim ;)

Barış Bey dün dedi ki senin derin toparlandıkça daha da kalktı ucu istediğin gibi oldu :)) Evet aynen dediği gibi oldu, burun sırtı da daha değişeck :))

Aradaki fark için ilk ve ikinci resme tıklayabilirsiniz :)

Kalın derili arkadaşlarn resimlerim özellikle sizler için, 8 günlük ve 1 yıllık haline bakarsanız. Zamanla hatta 1 günle bile ne kadar değişikliğe uğradığını göreceksiniz.

Tabi bitki çaylarının hızlandırıcı etkisini unutmamak lazım.

Sevglier,

canım benim harika olmuş, gerçekten burun ucun daha kalkmış sanki ama bi burun hem bu kadar güzel hem de bu kadr doğal olur ya.. helal olsun barış beye :) bende kalın derili olduğum için en büyük tesellim sensin cnm..

Son düzenleme:
mrb serhat tuncerle gorustun mu ? ben barıs cakıra amelıyat oldm tekrar olmak ıstıorm barıs ıı bı doktor tekrr ona mı olsam yoksa baska bı doktrmu denesem dıe bı arastrmadayım. bı ortamda emre ılhanın yaptıgı bır burun gordum onuda begendm delıklerı hıc gozkmuodu dıkıs ızı fln yoktu ama estetk oldunu anladım. hatta kız bozuldu anlasılıo mu dıe ama ben anlıorm kesınlıkle dogal olms dedım uc kısmından anlamıstm.

sen neden tekrar olmak istiyorsun? barış bey in ameliyatından memnun değil misin?

Merhaba Zzynp, haftaya salı günü Barış bey'e burun ameliyatı olacağım.Heyecan katsayım yükselmeye başladı. Beni arkadaş olarak eklersen ben de fotolarını görmek isterim. Umarım memnunsundur. Sevgiler...

Ruhsen sana da merhaba,
Ameliyatıma az kaldı, bana ameliyata girmeden önce herhangi bir tavsiyen var mı? Ben Ankara'dan gelicem operasyon için...

Ruhsen sana da merhaba,
Ameliyatıma az kaldı, bana ameliyata girmeden önce herhangi bir tavsiyen var mı? Ben Ankara'dan gelicem operasyon için...

ameliyattan sonra ağızdan nefes alacağın için boğazların kuruyor ve acıyor, pastil al yanına bide su bulunsun yanında
terlik götürmene gerek yok dolapda var....

rrevvnnakkcım çok teşekkür ederim ilgine. Evet önceki yazılanlardan çıkardığım ve senin de söylediğin doğruluyor, boğaz çok kuruyacağı için bir boğaz pastili attım valize. Sende benim gibi şehir dışından ameliyata geldiğin için ve çalıştığımız için bizim problemimiz daha fazla sanırım(gerçi sen atlattın bitti darısı başıma)

Ameliyat öncesi son görüşmede Barış beyle umarım rahat rahat konuşabilir, isteklerimi rahat ifade edebilirim. Çünkü Temmuz ayındaki cumartesi günkü görüşmemiz çok acele oldu, çok bekleyen vardı. Yalnızca bir tasarım yapabildi gerçi beğendim ama söylemem gereken birkaç şey daha var. Bir de okuduğum kadarıyla başından kalkık, kısa demezsem sanki sonra herkes pişman olmuş gibi geldi.

Ameliyat öncesi son görüşmede Barış beyle umarım rahat rahat konuşabilir, isteklerimi rahat ifade edebilirim. Çünkü Temmuz ayındaki cumartesi günkü görüşmemiz çok acele oldu, çok bekleyen vardı. Yalnızca bir tasarım yapabildi gerçi beğendim ama söylemem gereken birkaç şey daha var. Bir de okuduğum kadarıyla başından kalkık, kısa demezsem sanki sonra herkes pişman olmuş gibi geldi.

evet canım yazsam mı diye düşünüyordum ki , sen yazmışsın
eğer yakışacaksa kalkık iste neden mi söylüyorum ? çünkü barış bey zaten aşırı kaldırmıyor doğal yapıyor .korkmadan isteyebilirsin
zaten şişler inince burunun kalkıklığı normale dönüyor.

ben görüşmede funda arar gibi burun istemiyorum, pinokyo burnu olmasın ,gülünce burnum uzamasın demiştim.
zaten benim çenem küçük olduğu için burun ucunu küçük yaptı uzun değil.

şunu da söyleyebilirsin ayrıca, kemer bölgesinden burun ucuna doğru inerken, burun kalkık olsun de.Düşük inmesin yani anlatabildim mi ?

aklıma geldi,
burun ucuna yerleştirdiği kıkırdaklar belirgin olsun de. ( 2 tepecik yani)

profili bu 2 tepecik güzel gösteriyor benden söylemesi.

not al bu yazdıklarımı unutma ameliyata girmeden önce çizim için gelecek barış bey mutlaka söyle .

Anladım canım çünkü tüm Barış Çakır forumlarını okudum genel olarak bir kişi haricinde herkes keşke daha kısa ve kalkık isteseydim diye yazmış. Bir de birşey dikkatimi çekti Barış beyde bu pişmanlıkları dikkate almış sanırım artık daha kısa ve kalkık yapmaya başlamış sanki...

Çok teşekkür ederm rrevvnnakk cım tüm söylediklerimi telefona yazdım. Aynen dediğin gibi o sırada kesin unuturum heyecandan o yüzden yazdım çok teşekkür ederim. Evet bence de profilden çok hoş duruyor öylesi.

burnumun 10.ayı dolmak üzere, 3 tane yeni foto ekledim; arkadaş listemden merak eden varsa bakabilir..

zeynepcim zaten çok hoş hatunsun hiç estetik gibi durmuyo sölemesen anlaşılmaz :nazar: eski burnunu çok merak ettim gerçekten..

bu arada sana kalın deri mi demişti barış bey ince deri mi?

Back