burnumun 10.ayı dolmak üzere, 3 tane yeni foto ekledim; arkadaş listemden merak eden varsa bakabilir..
ama nasıl olur burun estetiği ameliyatı 2 saat sürmüyor muydu :S
merhabaa bayanlar uzun süredir giremiyordum tatilde olmam sebebiyle ameliyatlarına karar vererenler hatta gün alanlar var sanırım hepinizee şimdiden güzel burunlarrrr.
bugün bnm 48. günüm sanırım 2. ayaa doğru ilerliyorum şişlikler hala var ama 37 38 günden sonra bariz bi şekilde inmeye başladı hala önden kalın geliyor ama yavaş yavaş inceliyor
ben tam 1. ayıma girdiğimde çok üzülmüştüm çünkü hala çok şişti herkesde işte 1. ayda tam şekli oturuyor gibisinden konuşmuştu bnde sanki tam 1. ayda burun birden iner gibi bi düşünceye sahip oldum sanırım sonra çok değil bir hafta sonra burun değişmeye başladı şişlikler inmeye başladı :)) ve tabiki oraletin bol su tavsiyesine uydum bnmde size tavsiyem bantlarınız çıktıktan sonra bol bol soğuk suyla yıkayıın yüzünüzü.
Zzynp albümğne yeni eklediğin fotoğraflara baktım harika maşallah farklı bi güzelliğin var burnunda hiç esteteik olmuş gibi durmuyor çok doğal ve güzeel :)
hala 1.ay kontrolüne gidemedim bu arada sevin hanımı arayıp hemen gün almaak istiyoruuuum :)))) ve albüme bi kaç foto daha ekliyorummm.öpüldünüs :)))))
canım benim ameliyatımda 5 saat sürdü.
Kod:
buldum nanikatak mış kendi profilimde bulamadın kknin albümünde buldum
canım benim harika olmuş, gerçekten burun ucun daha kalkmış sanki ama bi burun hem bu kadar güzel hem de bu kadr doğal olur ya.. helal olsun barış beye :) bende kalın derili olduğum için en büyük tesellim sensin cnm..
burnumun 10.ayı dolmak üzere, 3 tane yeni foto ekledim; arkadaş listemden merak eden varsa bakabilir..
Merhaba Zzynp, haftaya salı günü Barış bey'e burun ameliyatı olacağım.Heyecan katsayım yükselmeye başladı. Beni arkadaş olarak eklersen ben de fotolarını görmek isterim. Umarım memnunsundur. Sevgiler...
senin resimlerin yok mu cnm ?
merhabaa bayanlar uzun süredir giremiyordum tatilde olmam sebebiyle ameliyatlarına karar vererenler hatta gün alanlar var sanırım hepinizee şimdiden güzel burunlarrrr.
bugün bnm 48. günüm sanırım 2. ayaa doğru ilerliyorum şişlikler hala var ama 37 38 günden sonra bariz bi şekilde inmeye başladı hala önden kalın geliyor ama yavaş yavaş inceliyor
ben tam 1. ayıma girdiğimde çok üzülmüştüm çünkü hala çok şişti herkesde işte 1. ayda tam şekli oturuyor gibisinden konuşmuştu bnde sanki tam 1. ayda burun birden iner gibi bi düşünceye sahip oldum sanırım sonra çok değil bir hafta sonra burun değişmeye başladı şişlikler inmeye başladı :)) ve tabiki oraletin bol su tavsiyesine uydum bnmde size tavsiyem bantlarınız çıktıktan sonra bol bol soğuk suyla yıkayıın yüzünüzü.
Zzynp albümğne yeni eklediğin fotoğraflara baktım harika maşallah farklı bi güzelliğin var burnunda hiç esteteik olmuş gibi durmuyor çok doğal ve güzeel :)
hala 1.ay kontrolüne gidemedim bu arada sevin hanımı arayıp hemen gün almaak istiyoruuuum :)))) ve albüme bi kaç foto daha ekliyorummm.öpüldünüs :)))))
Teşekkür ederim kızlar <3
@bouquet1974, ameliyatına hiçbir şey kalmamış, heyecanını anlayabiliyorum, her şey çok güzel olacak inşallah, sen merak etme!
Tavsiyem, alçın çıktıktan sonra boş yere bunalıma girme! Çünkü ameliyat değişimin sadece başlangıcı, süreç devam edecek ve hemen neticeyi alamayacaksın..
Büyük melek :) Orelet’in de hep söylediği gibi burnunun içi uzun bir süre yara olacak ve iyileşmesi, burnunun şekil alması sıkıcı da olsa zaman alacak! 6.ayda burun oturmaya ve gerçek şekli ortaya çıkmaya başlayacak, eğer kalın deriliysen de bu süreç biraz daha uzun sürecek. Şimdiden büyük geçmiş olsun bouquet1974, güzel burunlu günlere ne kaldı
@minimor, daha önceden burnumun eski hali vardı sitede, mutlaka görmüşsündür ama unuttun sanırım, boşver ben de unuttum zatenBurnum ince deriliymiş, öyle demişti Barış Bey..
Bu arada sen ne zaman ameliyat olacaksın? Bayaaadır bu sitedesin bildiğim kadarıyla, sen de ol da bizde sana güzel yorumlar yapalım artıkTeşekkürler yorumlar için..
@xxdyguxx, yukarda bahsettiğim gibi senin için süreç devam ediyor cnm.. Burnun şimdiden güzel gözüküyor ama daha çok şiş, biraz daha sabır ltfn..
Ne güzel bir melek daha geliyor :))Hayırlı uğurlu olsun :)
Ruhsen sana da merhaba,
Ameliyatıma az kaldı, bana ameliyata girmeden önce herhangi bir tavsiyen var mı? Ben Ankara'dan gelicem operasyon için...
Zzynp güzel moral verici sözlerin için teşekkürler.Bu arada bütün fotoların birbirinden çekici burnunda inanılmaz doğal.Bu arada benimde derim oldukça ince bu nedenle biraz morarıcam gibi çünkü biraz hafifçe bir yerimi sıksalar bile hemen morarırım. Burnumda etsiz, kemikli ve ince derili.Bakalım yarın geri sayım başlıyor.
Bu arada xxdyg sende eski halini de görebildiğim için kıyaslama yapabiliyorum, inanılmaz olumlu bir değişim var. Çok radikal bir karar vermişsin ve çok doğru bir karar. Çook güzelleşmşsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?