• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ben de barış çakır'a gitmek istiyorum rinoplasti için, burda da fotoğrafları görmek istedim ama göremiyorum albümler çıkıyor hep. kullanıcı adı arat diyor denedim ama olmadı ne yapmam lazım?:50:

ben de barış çakır'a gitmek istiyorum rinoplasti için, burda da fotoğrafları görmek istedim ama göremiyorum albümler çıkıyor hep. kullanıcı adı arat diyor denedim ama olmadı ne yapmam lazım?:50:

Gördüğüm kadarıyle siz yeni üye olmuşsunuz bu nedenledirki 25 mesaj sınırını aşmanız lazım albümleri görebilmek için...iyi forumlar..

Barış Bey in bir videosunda elmas şeklinde burun ucu diye birşey görmüştüm. Burnun ucundaki kıkırdakları doğal yapıyormuş iki çıkıntının ortası boş fln.. Gittiğimde ona sormayı unuttum bilen var mı her ameliyatta öyle mi yapıyo burun ucunu? Ameliyat olan arkadaşlar sizinki öyle mi?

Evet bana da öyle yapti...cok güzel yapiyor. Zaten onun icin ona gittim, Baris Bey cok güzel burun uclari yapiyor diye...

Barış Bey in bir videosunda elmas şeklinde burun ucu diye birşey görmüştüm. Burnun ucundaki kıkırdakları doğal yapıyormuş iki çıkıntının ortası boş fln.. Gittiğimde ona sormayı unuttum bilen var mı her ameliyatta öyle mi yapıyo burun ucunu? Ameliyat olan arkadaşlar sizinki öyle mi?

benimde burnum büyük ve kemerli bakalım en kısa zamanda ameliyat olmak istiyorum ama tampondan korkuyorum kızlar çok acıtıyor diyorlar ameliyat olanlar beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim

Sabırlı sayılırım ama sabırlı olmasamda güzel bir burun için sabrederim yani.. şimdiki burnumla bile kendimle barışıksam yeni burnumu sabırla beklerim diye düşünüyorum :)

ilk görüşmemi yazdım ameliyat günümü yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum bide şu tarihi alsam rahatlıcam..... ben barış beyle görüşmeden öncede güveniyodum artık tamamen eminim.. anneme de o güveni verdi aslında ama annelik işte yine de tamam ol diyemiyo gönül rahatlığıyla.. düşününce bnm burnum sızlıyo diyo :))

Oraletcim ve tüm kalın derili arkadaşlara soruyorum, tamam şişecek baya bi şiş gezcem ona alıştırıyorum kendimi ama peki morluk? Sizlerde morluk oldu mu ne kadr oldu? morluk şişlikten daha kötü :44:

:)) Hakkında hayılısı

Canım alçılıyken 2-3 gün yüzünde ekstra bir şişlik oluyor sonra hemen inişe geçiyor, sonraki dönem bahsettiğimiz ödem yüzüne akanın anlamayacağı burnunda yoğun bir ödem. O da belli bir süre sonra anlaşılmaz hale geliyor ama sen dokunduğunda anlıyorsun ödemli olduğunu. Çok şiş gezmeyeceksin ama ödemlerin geç inecek.
Morluk herkeste olmuyor ruhsar da yazmış detaylıca. Bende olmadı mesela ziyaretine gittiğim bir çok kız oldu onlarında olmamıştı. Yapıya göre olan oluyor ama yüksek çoğunluk morarmıyor. :) Zaten olsa bile maksimum iki haftada bir şey kalmaz morluk namına.

Her ameliyatta elmas tekniğini uyguluyor, hatta bunun dışında altın oran, gerek görürse doku inceltme tekniği (bana kullanmıştı) de uyguluyor.

Adını bilmediğim başka teknikleri de varsa bilemiyourm :)))

Her ameliyatta elmas tekniğini uyguluyor, hatta bunun dışında altın oran, gerek görürse doku inceltme tekniği (bana kullanmıştı) de uyguluyor.

Adını bilmediğim başka teknikleri de varsa bilemiyourm :)))

çok sevindim :)) çünkü görüşmede photoshop üzerinde 5 dk da yaptı bişi.. evet çok güzel oldu çok beğendim tasarımı ama ameliyat öncesi heralde tam bi hesap kitap yapar :)

benimde burnum büyük ve kemerli bakalım en kısa zamanda ameliyat olmak istiyorum ama tampondan korkuyorum kızlar çok acıtıyor diyorlar ameliyat olanlar beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim

ben şu ameliyatı bni olayım da tek derdim tampon olsun :) çıkartırken biraz acıyomuş ama dayanılmayacak birşey değilmiş cnm.. güzel bir burun için herşeye değer... tamponlar çıktıktan sonra 15 dk oturup dinleniyosun sonra çıkıyosun.. bu kadar korkmana gerek yok

Back