Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

miniminimorum ben gelemedim yahu işten güçten yoğun bir hafta geçirdim. Zaten benim randevumda yoktu arkadaşın refakatçisi olarak gelecektim öyle işte. Kısmet diyelim.

Evet kalın deri daha uzun süre demek ama öyle veya böyle güzel burna kavuşuyor insan. Ama süreç uzun benim 1.yılım yaklaşıyor daha iyi oluyor her geçen gün. Umarım sabırlı birisindir veya değişime açık biriysen zorlanmazsın süreçte. Yoksa kendini çok yıpratırsın.
Canım anneler kıyamıyorlar haklılarda benimkisi ilk ameliyatımın sonucunu görünce burun konusunda gık bile demedi hadi dedi de hık mık kadrar
Hatta Barış Bey tasarım yaptığında anneme hangisi olsun dediğimde olmuşken en kalkık ve havalı olan olsun demişti Canım annem destekçimdir sağolsun varolsun. Ama göğüs ameliyatımda biraz tedirgindi. Ameliyatıma kısa bir süre kalmıştı tv izlerken Barış Bey'e denk gelmişti. Orada anlattıklarını dinledikten sonra beni arayıp senin doktorun tv de güzel anlattı çabuk iyileşiliyor demişti. Yani özetle güvenmişti. Umarım senin için ve annen için her şey istediğiniz gibi olur. Benim ameliyatım 5 saati geçmişti. İtina zaman istiyor Kalın deriye bir de doku inceltme tekniği uyguluyor burun ucuma bakıldığında deri kalınlığı görünürdü önceleri şimdi gittikce zarifleşmeye başladı. Tüm resimlerimde beğeneceğim kadar güzel :) Ben eski halimle kıyaslıyorum ödemli hali mükemmel. Eskisini düşünmek dahi istemiyorum
Hakkında hayırlısı, bir gelişme olursa yaz muhakkak. :)

Semacım bir bütün olarak çok güzel görünüyorsun.

Üç ay olmuş ne çabuk geçiyor zaman:) Senin derin inceydi fakat yine de bölgesel de olsa ödemler vardır. Altıncı ayında tam görürsün burnunu. :)) Senin derin çok iyiydi gerci belki o kadar bile sürmez. Yine değişir toparanması devam eder ama :)
Selamlar Oralet

Ruhsencim bu ne büyük değişim !!! Çok genç bir ifade gelmiş hiç yoksa 5 yaş küçülmüşsün hatta sayıyı arttırabilirim. Gözlerin ne kadar güzelmiş bakışların çiçek gibi olmuş. Bu arada senin burnun hiç yoksa 1 milim hatta biraz daha fazla incelir. Kalın halinden eser kalmaz benim çünkü öyle aşama aşama ilerlemeye başladı :))

Senin hakkaten bu ameliyata ihtiyacın varmış iyi yapmışsın yeni tanıştığın kişiler anlamazda, eski tanıdıkların bu değişim karşısında şaşkınlığını gizleyememiştir. Eminim ailen bile bu evin içinde gezen kız kim demişlerdir ilk zamanlar :))

evet canım çok gerekliydi hemde barış beyde öyle söyledi kesinlkle sana gerek var dedi...bende dedim bu çirkin burunla gezceğimee hayatımın kalan bölümünü güzel bir burunla geçireyim :))kesinlkle evet kimse tanıyamadı :))hatta işyerine firmadan bir arkadaş geldi geçenlerde geri dönüp çıkıyordu :))tableya baktı doğru yeremi girdim diye :))dedim noluyoruzzzz...çocuk diyorki bu senmisin ya ben yanlış yere girdğimi düşünp gidiyordum :)olağanüst olmuşsunn diyolarr..ben açıkçası bu kadar büyük bir değişimi beklemiyordum..hatta en son barış beyle görüşmemde derimin kalın olması sebebiyle güzel olmayacağını düşündüm...ama eskisinden iyi olacağınıda biliyordum tüm cesaretimi topladım girdim ameliyata...
VE benim ameliyatım çok süpriz ani olduu :))ben geçen yıl bi arkadaşımın ısralı tavsiyesi ile barış bey ile okmeydanında bulunan memorial hastanesinde görüşmeye gitmiştim... :))ve mayıs ayıyıdı...bu yıl isebirşey için 1700 kredi almıştımm..kendimce düşnüdüm madem bunu ödeyeceğimm bari burnumu yaptırayım..nisan ayının son haftasıydı aradım hastaneyi dedim nezaman ameliyat tarihlerii...mayıs sonuna kadar 5,500tl dediler..sonrada 6 000tl olcak dediler :))bende dedimm yazın beni 25 mayısa :)))yani 3 hafta önce ani bir karar aldım böylelikle :)))ve hemen bankamı arayıp 3500 kredi daha aldım :))ama uça uça ödüyorum şimdi krediyi..feda olsun barış beye :))hak ediyorrr...beni görenlerde aynı şeyi söylor doktor hak etmiş bu parayıı...sonsuz teşekkürler barış beyimize :))

kesinlikle gençleştirdi...çok sağol oraletciğimm thanks :

Canım sana şöyle diyeyim birincisi burnun kalın derili, ikincisi daha hiçbir şey görmedin burnunla ilgili :)) Daha çok şu an bu sadece başlangıç

Seneye o firmadan gelen arkadaşın yine odayı mı karıştırdım diyecek Bu arada Memorial benim ameliyatlarımı olduğum hastanem. Hayatımdaki yeri ayrıdır :) Kısmet her şey iyi olup kurtulmuşssun işte. Ameliyat tarihi sayacağına şimdi ödemlerin için süreç sayıyorsun, bence en güzeli bu. Güle güle kullan burnuşunu.

peki nezaman tam şekli çıkacak ortaya diyosun seneye daha dehşet olacaksın ay inşallah yaa :)))önden epey şiş...6 ay sonra şekli çıkıcak diyorlar ama ben 1 yılı bulur diye düşünüyorum...kısmetse bayramdan sonra barış beye gitcem 3aylık kontrol..normlade haftaya gitmem lazımdıda..ben bayramdan sonra gelcem dedim tamam dediler...bi baksın nasıl gidiyor diye...resimlerimide barış beye göstercemm... :))ilk gittğimde 15 günlük fotomu göstemriştim..asistanınıda çağırdı bilgisayr başına gel bak dedii :))ne güzel olmuşş..onlada güzel bir şaşkınlıkla karşıladılar...barış beyin yüzü gülüyorduu.banada rica ettii bu arada lütfen dedi bu mutluluğunuzu forumda paylaşın :))bende 3 aydan beri üye olamadımki buraya nasıl olduysa üye oldum işte aranızdayım nitekim :))çok sağol canım tekrar

Canım 1- 1,5 yılda oturuyor kalın deri. Hani ameliyatında uygulanan yöntemlere de bağlı. Barış Bey aşağı yukarı bir tarih verecektir sana

Normal burun altı ayda sonuç veriyor ama bizim gibi kalın derililer bir yılı aşıyor be canım. Bayramdan sonra görüş bakalım nasıl gidiyormuş :)

hıhı inşallah bakalım canım desteğine çok çok teşekkür ediyorumm :))

ruhsencim nekadarda değişim olmuş çok güzel olmuş yenin burnun güle güle kullan tadını çıkarbuarada son eklediğin fotolar kaç aylık canım?

çok teşekkür ederimm.. :)25 mayısta ameliyat olmuştum...bu perşembe günü tam 3ay olcak :)4.ncü aydan gün alcaz

Ruhsen'cim burnun hayırlı olsun. Mükemmel olmuş. Hayatındaki en doğru kararı vermişsin. Yeni resimlerin harika maşallah zor kısmı atlattın darısı başına tatlım

evet çok sağol canım hayatımın en doğru kararını verdimm şimdi daha mutlyum kendimle barışığım :))seviyorum artık kendimi...hayırlsıı canım sen nezaman olcaktın?

Merhaba Sema ben yeni fotolarına göremedim yine eski resimler var :S

Ruhsen'cim ben Ankara'dan gelicem. 12 Eylül İstanbul'a geliş Allah kısmet ederse 13 Eylül Ameliyat Tamponları aldırıp cuma günü tekrar Ankara'ya dönücem. Sizler İstanbul'da olduğunuz için çok şanslısınız
evet çok sağol canım hayatımın en doğru kararını verdimm şimdi daha mutlyum kendimle barışığım :))seviyorum artık kendimi...hayırlsıı canım sen nezaman olcaktın?

Sabırlı sayılırım ama sabırlı olmasamda güzel bir burun için sabrederim yani.. şimdiki burnumla bile kendimle barışıksam yeni burnumu sabırla beklerim diye düşünüyorum :)

ilk görüşmemi yazdım ameliyat günümü yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum bide şu tarihi alsam rahatlıcam..... ben barış beyle görüşmeden öncede güveniyodum artık tamamen eminim.. anneme de o güveni verdi aslında ama annelik işte yine de tamam ol diyemiyo gönül rahatlığıyla.. düşününce bnm burnum sızlıyo diyo :))

Oraletcim ve tüm kalın derili arkadaşlara soruyorum, tamam şişecek baya bi şiş gezcem ona alıştırıyorum kendimi ama peki morluk? Sizlerde morluk oldu mu ne kadr oldu? morluk şişlikten daha kötü :44:

Canım normalde barış bey'in ameliyatlarında morluk pek oluşmuyor .çünkü ameliyat esnasında özel soğutma yapılıyor sanırım...ama eğerki çok hasssas bir derin varsa çok az buçuk oluyorr..zaten ameliyattan hemen sonra yanına geliyor bakıyor eğerki aksi bir durum söz konusu ise buz takviyesi yaptırıyor hemşirelere...nitekim benimde derim hassas oldğundan çok az bişey morluk oldu.hatta bana dediki normalde hiç morluk olmaması lazımdı sende nasıl oldu dedi.....ama 3 hafta içinde tamamen kayboldu...sıkıntı yaratmana hiç gerek yok...ameliyata girincede ben sadece kapıda bekleyen hemşireleri gördüm :)koluma bir iğne yaptılar..ben kendimi üşürken hisetim bitek :)görevliler servise çıkarmadan kendine gelmeni bekliyorlar zatenn..yatağıma ısıtıcı koydular :))ısındım kendime geldim servise alındım..inan ağrı sızı olmuyor hiç...çok rahat bir ameliyatt..gözünde büyütme..bir an önce ameliyat tarihini alıp grimeye bak..seninde hayatın değişecek güzelleşcek eminim buna :)

hıhı evet kaldım canım...ama hastanee süperr yanlızzz fulya acıbadem.. :))1 gün değil 1 hafta kalası geliyor insanın..

bu cevabın üstüne soracak hiçbişey yok :) çok saol tatlım çok teşekkür ederim.. gerçekten rahatladım :) zaten sonuçlarına katlanmaya razıyım yeterki olsun şu ameliyat ama merak işte :) doktorum barış bey olunca da sorun yaşayacağımı sanmıyorum

ben mesela gözüm kapalı evet dedim barış bey'e..sağa sola bakıp başka bir doktorr katiyen araştırmadımm :) ya dedim barış bey yada hiç kimse.....sonuçta bu gördüğünüz üzre :) umarım herkes bizim gibi mutlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…