Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Barış Beye söylerin selamını. Umarım zamanla güzel olur. Alçım kısmetse haftaya cumaya çıkacak.

ben boğaziçi estetiğe bakmıştım,2.250 demişlerdi arada büyük fark var ama burun çok önemli o yüzden tehlikeye atılmaz.benimde bir akrabamın aynı şey başına gelmişti o yüzden tepkili ailem.barış beyin seni ve aileni bu kadar ikna etmesi beni de etkilemedi değil.umarım sonuçtan mutlu olursun canım.Ameliyat sonrası fotolarını görmeyi çok isterim.Şimdiden geçmiş olsun!!

arkadaşlar fotolara nası bakabilirim,albümü tıklayınca burun estetiğinden alakasız birsürü foto çıkıyor

genelde özel albüm yapılıyor cnm orda çıkmaz arkadaş talabi yollarsın ameliyat olanlara kabul ederseler girip profillerinden bakarsın.bn bu pazartesi oluyorum inş yakın zamanda yapıcağım albüm.

bugün gittim bir daha görüştüm barış beylee bi kaç şey aklıma takılmıştı cildimin yapısını çok merak ediyodumm ince derilisin dedi sevindiriiik oldum :)))
bi daha baktım tasarıma karar verdik konuştuk rahatlaadı içim yaaa.
bu arada seda34 senin fotoğraflarını gördüm barış beyde bende çok benzettim kendi burnuma sonucuda inş sennki gibi olurr.
bu aralar ameliyat olan kimse yok mu yaaa tek kaldııım :))))))
pazrtesi gelsede ameliyat olsam korku morku gittti valla bnde çok keyifliyim çoook..

Dün gitseydin karşılaşırdık. Umarım ameliyatın güzel geçer. İyi şanslar...

Dün gitseydin karşılaşırdık. Umarım ameliyatın güzel geçer. İyi şanslar...

sevin hanımda perşembe gel demişti ben cuma olsun didim :d ama bugün kimseciklerr yoktu barış beyin işide erken bitti erkenden gittim görüştüm :)) kontrollerde karşılaşırız belkii..
umarım öyle olur teşekkür ederiim =))))

Umarım karşılaşırız.Kısmetse alçılarımı cuma günü alıcak. Alçılarım çıksa artık yazın hiç çekilmiyor.

hadii ya senın adına oncelıkle cok sevındım canım hayırlısıyla sende atlatrsın ıns..gordunmu burnumu o resımlerde bı felaketım yaa barıs beye her gıtmemde kapatın acmayın dıyorum:) gercekten cok kotu bı burnum wardı..sımdı cok memnunum ama ben belkı 6.ayımda gıttıgımde barıs beyle tekrar goruscem burun kanatlarımı taktım kısaltmak ıstıyorum:) barıs bey 6.ayında gel bakarız dedı ama mıllet gerek yok dıyo kararsız kaldım bakalım ne yapcam :) ama emın ol cok guzel olacak ben suanda bıle cok memnunum :) barış bey gerçekten işinde çok başarılı bir insan iyiki olmuşum dıyorum

öncelikle büyük gecmis olsun mahtmazel
üzülme arkadasim yeni ameliyat olmussun cok erken tepki veriyorsun
henüz burnunun cok sis kisa ve kalkik olmasi cok normal havalarda cok sicak cok zor bi sürecten geciyorsun haliyle ama bu güzel sonucu degistirmez
zamanla sislikler indiginde aynaya baktiginda tasarimdan bile güzel bi sonuc görüceginden eminim
yesil cay ic ve temiz havada uzun yürüyüsler yap bunun sislikleri biraz daha erken indirecegini düsünüyorum

Teşekkür ederim. Resmine baktım bence burnun güzel görünüyor. Gerek yok kısaltmaya. Ayrıca burun şeklini tam alması için en az 6 ay bekleyin diyorlar. Gülünce burnuma zarar verir miyim acaba? Gülünce ağrıyor.Umarım alçım alınınınca yüzüme yakışan bir burnum olur.

Çok teşekkür ederim Menekshe. Sizler sayesinde karamsarlığımdan uzaklaşmaya başladım.

yok canım hıc sorun olmuyor korkma..benımde en cok korktgm sey hapsrmaktı barıs beye soyledım hatta amelyt olmadn ılac flan verın dıye..cok korktm dıyemı basıma geldı bılmıyorm ama amelyttn snra hepte hapsrdım :) ve amelyttan snra kuzenlerm yanıma gelmıstı senın gıbı bende gulemıyodum ama onlar sagolsnlar benı guldurduklerı ıcın cok gulmustm gerılmıstım senın dedgn gıbı, artık dıyodum halımden anlayın susun guldurmeyın benı :) rahat ol yanı alcı cıkana kadr bende kıyamıyodm burun ucuma flan doknmaya ama alcı cıktıktan snra barıs bey burunla nasıl ugrasıyo masaj yapıyo gorceksn:)

canım umarım ameliyatın çok güzel geçer.Allah yardımcın olsun şimdiden.En kısa zamanda şişlik ve morluklarının geçmesi ve hayalindeki buruna kavuşman dileklerimle...Mutlaka yaz bana

sevgilerimle Buket

bu forum insaı çıldırtır yahu. albümlere bakmak için 25 yorum gerekliymiş. zorla ne yazacağım bilmiyorum. 19 yorumum varmış. bununla 20 oldu.

geçen yıl haziranda yakup avşar 12 bin lira demişti. güleryüzlü olunca yolunacak saf kaz zannetti fiyatı en yüksekten girdi. hemen anladım, yüz ifadesinden, tavrından. peki tamam dedim bir daha da kapısndan geçmem. sanki pazardan don atlet alıyoruz koca ameliyat için pazarlık yapacağız. ne basit- dandik bir yaklaşımdı. hele ki o kütük gibi burunları gördükten sonra aman aman. sabit bir ameliyat ücretinin olması güzel barış beyin.

teşekkür ederim bukeet inş güzel geçiceeek :)))
yaazarımm tabikidee.inşallah sende biran öncee hayalindeki burunaa kavuşursuuuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…