sibelle cim son halini kaçırdım.seda34 cok tatlı olmus.inince daha guzellesıcek.
Tşk ederim minimorcum, dediğin gibi bnm için de en önemlisi doğal gözükmesiydi; öyle de oldu neyse ki:) Senin ki daha da güzeli olur inşallah...
canım çok tşk ederim çok sağol iyi dileklerin için darısı başına inş daha güzeli olur seninde
slm güzel bayanlar bu ayın 1nde 3üncü ayıma girdim.bugünde barıs beye gittim kontrole hersey cok iyi fotoları ekledm bir iki tane 2nci aydan görmek isteyenlere herkese sevgiler:)
bütün kızlar harika olmuş yabarış bey'e gittiğimde şu kişininki gibi olsun diye kimi söylesem diye düşünüyorum ama herkes harika olmuş.. en iyisi barş beye bırakmak bu işi :))
siebelle cim gördüm tatlım çok sevindim .Maşallah diyorum tekrar.Allah bana da nasip eder inşallah istediğim gibi
maaaşallah ya mükemmel !!!
Amiiin cnm, güzel sözlerin ve dileklerin için çok saol! Barış Bey'in elinden çıkan; gördüğüm tüm burunlar güzel zaten :)seda34 ile Zzynp ALLAH sizi nazarlardan saklasinyeni dogal güzel burnunuz güzelliginize güzellik katmis bu forumu bi kac yildir takip ediyorum bütün arkadaslarimizin burunlari cok güzel olmus ama bugüne kadar gördügüm en güzel en dogal iki burun sizinki
cok begendim RABBIM saglikli günlerde güle güle kullanmayi nasip etsin
darisi benim ve tüm isteyenlerin basina
Listemdeki arkadaşlar, 1 foto paylaştım (burnumun ameliyattan 7,5 ay sonraki hali).. Yeni ameliyat olan arkadaşlar; burnunuzun ilk 2-3 aylık haline aldanıp mutsuz olmayın lütfen! Başlarda çok şiş oluyor çünkü.. Şişlikler inince güzelleşecek, tecrübeyle sabittir. Bu arada nefes sorunum da eskisine kıyasla daha iyi, Oraletin dediği gibi içi de zamanla iyileşiyor demek ki..
Kizlar, istegen baksin....OP 17.05. di...cok aglamistim, simdi burnum cok güzel oldu, tam Baris bey dedi gibi :)
MeNeKSHe çok sağol canım benım darısı en yakın zamanda senın basına inşallah emin ol seninkide çok güzel olacak çünkü barış bey yaparda kötü olurmu herkese yakışanı mutlaka yapıyor.:90:
eve geç gidiyorum ve işim beni baya bi yıprattığı için yemek yiyip yatıyorum hiç siteye bakamıyorumgirdiğimde de bir buraya bakıyorum bir de evlilik haırlığı yapan kızları takip ediyorum :)
Evet baya eski bir üyeyim.. Burun estetiği için üye olmuştum buraya ve halaaynı burunla yaşayan bir üyeyim.. o tarihten beri ailemi ikna etmeye çalışıyorum.. Onlara hep korkmadığımı çekinmediğimi söylüyorum ama ikinci bir ameliyata gerek kalmasından, bir sorun çıkmasından, istediğim gibi olmamasından çekinmiyor değilim.. çünkü öyle birşey başıma gelirse bak biz sana demiştik diye dikilecekler karşıma.. Sakınılan göze çöp batar misali milyonda bir ihtimaller de gelir beni bulur diye korkuyorum.. Baksana senin de 9 ayı geçmiş ama hala yaşadığın sorunlar var.. hiçbir zaman doğal gbi rahat olmuyor heralde.. ama vazgeçmiş değilim tüm bu risklere rağmen hala çok ama çok istiyorum..
seni en başından beri hep saygıyla takdir ediyorum biliyorsun :) umarım bende şu ameliyatı artık olurum da senin gibi her konuda destek olabilirim.. dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?