Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Sevgili Mathmazek ve mirabel yorumlarınız için teşekkür ederim. 9'unda olabilirsem, en azından bir gün daha durup 11'inde Ankara'ya dönerim. Çocuk olunca işler değişiyor mecburiyetler...

merhabaa kızlar pzrtesi amelayat oldum sonunda.hastahane çok iyiydi hemşireler falan çok ilgiliydiii vella bıraksalar bi kaç gün kalırdımm :))
salı taburcu oldum sabah eve geldim ilk gün fazla bir şey yktu ama bugün o kadar çok şiştim ki yemek bile yiyemiyorum ( sıcaklardan kaynaklanmış olabilirmi sizde bu kadar fazla şişlik oldumu acaba konuşmakta bile güçlük çekiyorum ( moralim çok bozuk.
geçicek inşallah
bu şişlikler için bi tavsiysi olan varmı barış beye buz koyabilirmiyim eddiğimde koyma demişti başka ne yapabilirim?

hosgeldin duygucum sabirsizlikla dönmeni bekledim büyük gecmis olsun
üzme sen tatli canini tek derdin sislik olsun bu gelip gecici
bildigim kadariyla ameliyatin 2. günü sislikler basliyor en fazla 3 gün sürüyor geldigi gibide hizla iniyor sicak havalarinda etkisi oldugunu düsünüyorum bulbeni arkadasimiz vardi bu forumda sisliklerden gözlerini bile acamamisti
serin yerlerde bulunmaya calis yesil cay ve yürüyüslerin sisliklere iyi gelicegini düsünüyorum

Geçmiş olsun Duygu. Bende amelşyat sonrası şişlik çok az oldu ve morarma olmadı. tamponlar alındıktan sonra şişlerim yanaklarıma indi.Çok komik görünüyordum. Bana da buz koyma dedi. Çünkü ameliyathanede özel bir soğutma yapıyorlarmış galiba. Sana verilen hastane dosyasında da yazar. Yeşil çay vb doktora sormadan içme. ÇÜnkü benim kağıdımda maydonaz tarzı ödem atıcıları 10 günden sonra yiyebilirsiniz yazıyor.Sana tavsiyem yatma dik dur. Bol su iç. Morarma olması da doğal ayrıca gülü seven dikekinene katlanır :)Tamponlarını ne zaman alacaklar?

_MeNeKSHe_ mathmazel çok teşekkür ediyorum ikinizede :)
hep kafamı dik tutuyorum ve sürekli yürüyorum burda okumuştum yürüşüyüşlerin daha iyi geçiceğinee.ilk gün sürekli kan sızıyordu burnumdan onu takmıştım.şimdide sızıntılar geçti bu şişlikr başladı.tamponlarım yarın alınıcak bakalım yarına kadar inmesse şişliklerim barış beyde bir şeyler söyler belkii.
tampnlarım alınsın yazarım mutlakaa.
bu arada okyanus suyunu reçeteye 1 gün kullanacağımı ve 10 kez sıkacağımı yazmış barış bey ?sizde böylemi kullandınız?

Reçeteye bakmadım. Ama bana 1 gün kullan demedi. Ben hala kullanıyorum ve kullanman gerekir. Su senin burnunun kuruyup tıkanmasını önleyecek. Ayrıca tuzlu su iyidir burnun ödemini alır bence. Kullanmanlısın

duygucum canım cok gecmıs olsun sonunda sende atlattın:) şişlikler bendede 2.gün baslamıstı 2 günede geçiyo merak etme ben sıslıkler ıcın maydnz yemıstım bırde ananas yemıstım bol bol ıyı gelıyoms odemlere..arkadsların dedıgı gıbı dık yat bırde oglenlerı flan fazla yatmamaya calıs ewın ıcınde kalk gez dolan :) zaten tampnlar alınsın rahatlarsn burnusunun resımlerını merkla beklıyorz :)

xxdyguxx aldirdinmi bugün tamponlarini sesin solugun kesildi artik rahat bi nefes almanin keyfini cikariyorsun sanirim :97: :97: sisliklerin ne durumda alcinin cikmasinada sayili günler kaldi sabirsizlikla resimlerini bekliyorum
kis gelsede hayirlisiyla sira bana gelse

Cok tessekür ederim oraletcim!
17.06. daha 2ayina girecem...burnum bana hic sis gibi gelmiyor...burnum derisi cok ince ve ucundan zaten cok kemer aldi, birsey kalmadi zaten..
insallah degismes daha...6ayi beklemem lazim.

Bebeğim senin resmini internette yüklediğin bir sitede gördüm şimdi yorum yapayım diyordum kaybettim :)) Çok oturmuş bir burnun vardı ki o resmi daha önce burada da görmüştüm. Bana da hiç şiş gibi gelmedi burnun. Maşallahı var. :))

:)) Tatilde tanıştığım bir kız bana gelip " şu oturan kızı görüyor musun silikonlu ve yanındtaki iki kız da onun gibi dedi" hakkaten ben anlamıştım da paylaşacak kimsem yoktu sonra " doğuştan göğüslü bi sen bi ben varız burada" dedi.

Yani değil burun göğüs bile anlaşılmıyor. Ben şimdi kimseye burun oldum demiyorum. Göğüslere bakıp acaba?? diye soru işaretleri oluşuyor zihinlerde.

Vallahi kaldığım yerdeki en güzel kız bendim. (Nerden baksan 20 kız) Bu cümleyi de kurdum ya daha da gam yemem ben, hatta bu cümleyi Barış Bey'e kurdum :)))

Cumartesi günü dila28 arkadaşımız göğüs büyütme ameliyatı oldu tebrik için aradım şansa Barış Bey odasına ziyarete gelmişti. Konuştuk biraz tatildeyim dedim. Sayenizde buranın en güzel kızı benim dedim biraz sesim çok çıkmış :)))) Ben ayrı keyifliydim doktorum ayrı keyifliydi.

:) bu senin için Tşk ederim cnm, hep destek tam desteksin her zaman, iyi ki varsın! Eminim hayatında ki insanlar da böyle düşünüyordur,öperim seni :)

Sağol canım sende hep güzel hep güzelsin :)) Sende iyiki varsın iyiki bu güzellikten mahrum kalmamışız :))

Hayat güzel, sen güzelsin, ben güzelim her şey güzel :))

Ben bakınca her şeyi böyle görüyorum. Bakanlarda umarım böyle görüyordur :)))

Canım derler ki burnun oturması iki yılı bulur tam anlamıyla. Sen daha yenisin yahuuu :)) Keşke ilk haftalarda sonuçları alsak. Oturacak daha yolun en başındasın bebek :))

Şu an kıvrımları belli olmadığı için kısa geliyordur kavisi bile belli değildir toparlanacaktır. Dudak sıkıntısını iyi bilirim. Bende dolgu vardı dudaklarımda ona rağmen üst dudağım yok gibiydi. Dudak burun arasındaki mesafe çok şişiyor hatta yüzünde de çok ödem vardır ama anlayamıyorsun. Zamanla geçecek. Normal ilk hafta yaşanan her şey normal. Fakat stres yapma aman sakın ağlama. Tanıyamazsın sonra burnunu. :)) Azcık sabır devamı güzel gelecek geçmiş olsun güzel günlerde kullan burnunu :)

Barış Beye söylerin selamını. Umarım zamanla güzel olur. Alçım kısmetse haftaya cumaya çıkacak.

Ohho en daha alçılı mısın :)) Daha dur yahu alçı çıksın üzerinden de hiç yoksa bir iki hafta geçsin (sema dan biliyorum ) sonra yap yorumlarını istediğin kadar zehir zemberek :)) Ama mutluluğunu paylaşırısn o vakit buraya da yazıyorum canım :))

İşte şahane anlatım süper özet. :92::92:

Kızlar bi şey soracam. Gülersem, hapşırırsam burun şeklim bozulur mu? Hapşırdığımda burun kemşklerim baya ağrı yapıyor

Dikişler çelik kadar sağlam diye biliyorum. Hapyırmak, gülmek serbest. Ama abartmamakta fayda var. Hatta ilk bir ay sümkürmek yasak. Burnunu çok zorlamayacak şekilde istediğini yap. Ben gülerken dudaklarımı tutuyordum insan zor anlarda gülme krizine girer ya :))

En önemlisi bu dönem öpüşmeyin kimseyle burnunuz başkasının burnuna çarpıyor acıyor sonra. Tokalaşmayı tercih edin

teşekkür ederim oralet. Özedik seni. Yarın kısmetse alçılarım alınacak.Biraz sabırsızım çabuk tepki veriyorum.Umarım alçım çıkınca güzel bir burun ve güzel bir yüze bakarım.

Baharcım Barış Bey Memorial de çalıştığı dönemlerde oldum ben ameliyatlarımı. Ama artık Fulya Acıbadem hastanesinde yapıyor ameliyatlarını ve kendine ayrı bir yer açtı. Neredeyse sene olacak Memorial den çıkalı (Ekim bilemedim Kasım gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…