• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

yoo fotolarım hala duruyo cnm bakabilirsin:)

Ben ki gördüğüm herkese bakıp burnu ameliyatlı mı değli mi diye şıp diye anlarım. Ama gel gör ki Barış Bey in yaptığı burunları anlayamıyorum.

Bazen kendimi zor tutuyorum size de oluyor mu merak ediyorum ??

Şahane burunlu birini gördüğümde yanına gidip kendi burnunuz mu ? Yoksa ameliyat mı oldunuz yoksa doktorunuz Barış Çakır'mı diyesim geliyor.

Yok yani bir burun ya anadan doğma güzeldir veya Barış Bey'in eli değdiyse. :65:

canım güle güle kullan burnunu harika görünüyor :nazar::nazar:

Arkadaşlar meraba,

ben de barış çakıra burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama alanında başarılı bir doktor olduğu için fiyatları çok yüksektir diye düşünüyorum.
Fiyatlar hakkında bir bilgisi olan var mı?

Ayrıca burnum doğal olmaz diye çok korkuyorum.Aileminde baskısı var tabi bide üstüne.Yeni üye olduğum için albümleri göremiyorum.Ameliyat sonucundan memnun kalan
arkadaşlar bana resimlerini yollarlarsa gerçekten çok minnettar kalırım.

Arkadaşlar meraba,

ben de barış çakıra burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama alanında başarılı bir doktor olduğu için fiyatları çok yüksektir diye düşünüyorum.
Fiyatlar hakkında bir bilgisi olan var mı?

Ayrıca burnum doğal olmaz diye çok korkuyorum.Aileminde baskısı var tabi bide üstüne.Yeni üye olduğum için albümleri göremiyorum.Ameliyat sonucundan memnun kalan
arkadaşlar bana resimlerini yollarlarsa gerçekten çok minnettar kalırım.

cnm fiyat 6000 tl.benimde en korktuğum şeylerden biriydi doğal görünmemesi ama barış çakırla görüşmeye gittiğimde yaptığı burunları gördüm hepsi çok doğaldı ve gider gitmez ameliyat için gün aldım başka hiç bi doktorla görüşmedim bilee pazartesi günü ameliyat olacağım bakalımm :)))
fiyatta sana uygunsa git görüş barış beyle hem görüşme ücretsiz.
ailenin ne tür bi baskısı var kötü görüneceğinden mi endişeleniyolar?bizimkilerinde öyle bi endişesi vardı akrabalardan biri burnunu yaptırmıştı ve çok kötü olmuştu onlarda korktu tabi bn bu yüzden barış beyle görüşmeye gittiğimde annemle babamıda götürdüm şimdi babam bana cesaret veriyor çok iyi doktor sakın vazgeçme ol mutlaka diye =)))))

Cok tessekür ederim oraletcim! :-)
17.06. daha 2ayina girecem...burnum bana hic sis gibi gelmiyor...burnum derisi cok ince ve ucundan zaten cok kemer aldi, birsey kalmadi zaten..
insallah degismes daha...6ayi beklemem lazim.

Semacım çok zarif bir burun gördüm bende diğer kızlar gibi hatta ne güzel çarçabuk oturmuş maşallah yahuu :92:

3-4. aylarda bölgesel ödemler oluşuyor yani burun tamamen değil kısım kısım iyileşiyor şişlikleri.

Bu sebeple panik yapma o dönemin geçmesini bekle yine bu kıvama gelecektir ;) Zaten sonuç böyle kaçarı yok bu burun senin keyfine bak bebek ;)

cnm fiyat 6000 tl.benimde en korktuğum şeylerden biriydi doğal görünmemesi ama barış çakırla görüşmeye gittiğimde yaptığı burunları gördüm hepsi çok doğaldı ve gider gitmez ameliyat için gün aldım başka hiç bi doktorla görüşmedim bilee pazartesi günü ameliyat olacağım bakalımm :)))
ailenin ne tür bi baskısı var kötü görüneceğinden mi endişeleniyolar?bizimkilerinde öyle bi endişesi vardı akrabalardan biri burnunu yaptırmıştı ve çok kötü olmuştu onlarda korktu tabi bn bu yüzden barış beyle görüşmeye gittiğimde annemle babamıda götürdüm şimdi babam bana cesaret veriyor çok iyi doktor sakın vazgeçme ol mutlaka diye =)))))

cnmM Barış Bey muayane ücreti alıyor muydu ? Birde Fulya Terrace'ta dimi artık muayenelerii?
tşkrler=))

Ben ki gördüğüm herkese bakıp burnu ameliyatlı mı değli mi diye şıp diye anlarım. Ama gel gör ki Barış Bey in yaptığı burunları anlayamıyorum.

Bazen kendimi zor tutuyorum size de oluyor mu merak ediyorum ??

Şahane burunlu birini gördüğümde yanına gidip kendi burnunuz mu ? Yoksa ameliyat mı oldunuz yoksa doktorunuz Barış Çakır'mı diyesim geliyor.

Yok yani bir burun ya anadan doğma güzeldir veya Barış Bey'in eli değdiyse. :65:

canım güle güle kullan burnunu harika görünüyor :nazar::nazar:

tatlım cok tesekkür ederim ..aynı pskilojiyi bnde sninle paylasıyorum:) ve dısardan bakanlardan aldıgım tepkilere göre daha bir kişi senin burnun estetikmi die sormadı aksine ben söylüyorum ve karsımda apısıp kalanlara bakmak cok keyifli oluyo acıkcası:D:D:D o yüzden artk mutluyum darısı tüm isteyenlerin basına:)öpüyorum seni güzel gönüllü arkadasım:3::3:

Canım 3-4 aylarda hatta bölgesel şişliklerden şekil şemal anlaşılmıyor :) Ama o dönem geçince sonrası güllük gülistanlık ki resimlere bakınca zaten gül gibi bi kız gördüm. Maşallah yeni saç renginle de daha harika olmuş.

Nefes sorununda gitgide düzelir ama yaz ayında burun derisi kalınlaşır o sebeple bu sıcaklarda biraz korumanı öneririm burnunu. Artık yolun yarısını aştın sayılır. Keyfine bak ve hep gülümse ;)

:) bu senin için ;) Tşk ederim cnm, hep destek tam desteksin her zaman, iyi ki varsın! Eminim hayatında ki insanlar da böyle düşünüyordur,öperim seni :)

evet ailem yapay olmasından korktuğu için baskı yapıyor.ben de dedikleri doğru çıkarsa naparım bilmiyorum.geri dönüşü olmayan birşey biliyorsun ki :( ben oyuk ve kalkık bir burun istemiyorum mesela,burun sırtı düz olsun ve boyutu çok değişmesin istiyorum .ama doktorlar genellikle hafif oyuk ve 95 ile 100 derece kalkık yapıyorlar.barış beyin daha önce ameliyat olan hastalarını da görmeyince bir endişe oluştu bende :S buarada ameliyatı nerede yapıyor? umarım sonuçtan memnun kalırsın canım ve en kısa zamanda morlukların ve şişlerin geçer,sen ikna olmuşsan ve hazırsan bundan daha güzel birşey olamaz.yeni halini görmeyi çok isterim

Kızlar ameliyat oldum sonunda. Yıllardır istediğim şey gerçekleşti ama mutlu değilim. Tasarıma göre daha kısa bir burun yaptı ve üst dudağım burnumu kaldırdığı için kalkmış duruyor ve alt dudağımla kapatmakla zorlanıyorum. Size de başta böyle olmuş muydu

canım oncelıkle cok gecmıs olsun bende aynı sorunları cok yasadım burnumun sıslıgıne,burun kanatlarıma,seklıne vs. cok takmıstım.Daha yenı oldun sanırım sıs oldugu ıcın normaldır onlar benımde barıs bey amelyttan cıkıp yanıma geldgnde dudakların ortaya cıkıcak dedı dedıgı gıbıde oldu,cunku burnum sıvrı ve uzun gelıyodu dudagm kapanıyodu sımdı burun kısalınca sana tuhaf gelmıstır..Ama ben suankı durumumdan cok memnunum emınım snde zmanla cok begenceksın su durumda zaman en ıyı ılac bıraz sabretmelsn hepımız o surecten gectk emınım cok guzel oldun gule gule kullan sımdıden :nazar: :9:

canım oncelıkle cok gecmıs olsun bende aynı sorunları cok yasadım burnumun sıslıgıne,burun kanatlarıma,seklıne vs. cok takmıstım.Daha yenı oldun sanırım sıs oldugu ıcın normaldır onlar benımde barıs bey amelyttan cıkıp yanıma geldgnde dudakların ortaya cıkıcak dedı dedıgı gıbıde oldu,cunku burnum sıvrı ve uzun gelıyodu dudagm kapanıyodu sımdı burun kısalınca sana tuhaf gelmıstır..Ama ben suankı durumumdan cok memnunum emınım snde zmanla cok begenceksın su durumda zaman en ıyı ılac bıraz sabretmelsn hepımız o surecten gectk emınım cok guzel oldun gule gule kullan sımdıden :nazar: :9:

Teşekkür ederim. Erken mi tepki veriyorum bilmiyorum ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilseydim yapmazdım. 12 temmuzda ameliyat oldum. Bugün tamponları çıkartacak. Ağrıyor mu tampon çıkınca Şuan burnum bana kısa ve kalkık geliyor Tasarıma benzemiyor

evet ailem yapay olmasından korktuğu için baskı yapıyor.ben de dedikleri doğru çıkarsa naparım bilmiyorum.geri dönüşü olmayan birşey biliyorsun ki :( ben oyuk ve kalkık bir burun istemiyorum mesela,burun sırtı düz olsun ve boyutu çok değişmesin istiyorum .ama doktorlar genellikle hafif oyuk ve 95 ile 100 derece kalkık yapıyorlar.barış beyin daha önce ameliyat olan hastalarını da görmeyince bir endişe oluştu bende :S buarada ameliyatı nerede yapıyor? umarım sonuçtan memnun kalırsın canım ve en kısa zamanda morlukların ve şişlerin geçer,sen ikna olmuşsan ve hazırsan bundan daha güzel birşey olamaz.yeni halini görmeyi çok isterim

hmm gideceğin doktoraa isteklerini söylersin hiç bi doktor istemediğin bi burunu yapmaz cnm korkma bence :) görüşmeler fulya terrace de ameliyat fulya acıbademde oluyor.
iyii dileklerin için teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur.
ama bnce sende kafaya koymuşken ameliyatı git görüş derim.ben kaç senedir düşünüyorum boşuna ertelemişim şimdi diyorum :)

hmm gideceğin doktoraa isteklerini söylersin hiç bi doktor istemediğin bi burunu yapmaz cnm korkma bence :) görüşmeler fulya terrace de ameliyat fulya acıbademde oluyor.
iyii dileklerin için teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur.
ama bnce sende kafaya koymuşken ameliyatı git görüş derim.ben kaç senedir düşünüyorum boşuna ertelemişim şimdi diyorum :)

Ameliyat oldun mu arkadaşım? Ben salı günü oldum değişik duygular içindeyim.Umarım alçım çıkınca sonuç güzel olur

Teşekkür ederim. Erken mi tepki veriyorum bilmiyorum ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilseydim yapmazdım. 12 temmuzda ameliyat oldum. Bugün tamponları çıkartacak. Ağrıyor mu tampon çıkınca Şuan burnum bana kısa ve kalkık geliyor Tasarıma benzemiyor

öncelikle çokkk geçmiş olsun.
kendin de dediğin gibi çok erken tepki veriyorsun daha çok çok yenii :)) herkes ilk başlarda bu tepkiyi veriyor gözlemlediğim kadarıyla =)
ben şimdiden kendi kendimi telkin ediyorum ilk 1 ay hiç olumsuz düşünmiyeceğim ve sabırlı olacağım diye.
bnce senin burnunda çook güzel olduu bn eminim belli bi süre geçtikten sonra sende memnun kalıcaksın çünkü ilk başka böyle tepkiler verenler sonradan burunlarını daha bi beğeniyolarr :)))
bu arada ameliyat nasıl geçti?bnm tek korkum o şuan :((((

öncelikle çokkk geçmiş olsun.
kendin de dediğin gibi çok erken tepki veriyorsun daha çok çok yenii :)) herkes ilk başlarda bu tepkiyi veriyor gözlemlediğim kadarıyla =)
ben şimdiden kendi kendimi telkin ediyorum ilk 1 ay hiç olumsuz düşünmiyeceğim ve sabırlı olacağım diye.
bnce senin burnunda çook güzel olduu bn eminim belli bi süre geçtikten sonra sende memnun kalıcaksın çünkü ilk başka böyle tepkiler verenler sonradan burunlarını daha bi beğeniyolarr :)))
bu arada ameliyat nasıl geçti?bnm tek korkum o şuan :((((
Ben de çok korkmştum Ancak ameliyat anında gerçekten bişey hisstemiyorsun. Ne zaman uydum hatırlamıyorum bile en rahat anı ameliyat süresi. Bugün tamponlarımı çıkartacam. Tamponlar zorluk yaratıyor nefes alamıyorsun. Ağızdan nefes almak zorundasın. Ben biraz dayanıksızım galiba. Ağrı olmadı o kadar.

Hic kafani yorma....Baris beye benim adimi verirsen sana anlatir...Sema...2 ay önce sende ne kadar alamisti :-) sor bakalim...
Burnum ne hale getirdin cok kismistim muhanede...bana kahve filan verip birakmadi...
4 hafta sonra cok degisir...2 hafta alci alindiktan sonra aglamistim...
simdi burnum güzel, ve herkesde begeniyor...
Bende´de sanki cok kalkik di...ve kavisli duruyordu...ama gecdi...burnum bir kac mm indi..kavis da kalmadi..
bak Foto´larima istersen...17.06. 2ay olacak...

Hic kafani yorma....Baris beye benim adimi verirsen sana anlatir...Sema...2 ay önce sende ne kadar alamisti :-) sor bakalim...
Burnum ne hale getirdin cok kismistim muhanede...bana kahve filan verip birakmadi...
4 hafta sonra cok degisir...2 hafta alci alindiktan sonra aglamistim...
simdi burnum güzel, ve herkesde begeniyor...
Bende´de sanki cok kalkik di...ve kavisli duruyordu...ama gecdi...burnum bir kac mm indi..kavis da kalmadi..
bak Foto´larima istersen...17.06. 2ay olacak...

Teşekkür ederim Semacığım. Sizlerle konuşmak bana iyi geliyor. Çevremdekiler durumumu psikolojimi pek anlayamıyorlar. Resimlerine baktım ve burnun çok harika görünüyor. Temizliğini nasıl yapıyorsun. Barış bey bugün tamponlarımı çıkarttı. Veridiği spreyi sıkıyorum. Umarım çektiğimiz sıkıntılara değer.

Gecmis olsun dimeye unutum! Kafani bosuna yorma...Aynaya bakma...ben 4 hafta bosuna sorun cikartim...alci cikinca, yeni bantla iki hafta gezdim, cok nefret ettim, görmek istemedim.....ama sonra sisikler indi (ama bende cok cabuk indi, Baris Bey söylemisti zaten benim derim cok mükemmel oldunu onun icin Burnum cabuk oturdu..), güzel oldu...Baris Beye benden selam söyle...aglayan Sema´dan söyle :-) hemen bilir... :-)
Burnumu kulak cöple hep temizledim...cok eleme...
Simdi burnum öncekinden 10kat daha güzel oldu...iyiki Baris Beyi buldum...:nazar:
Seninki de aynsi olcak....merak ettme..

(benide hic birisi anlamadi....cok agladim icin...)

Teşekkür ederim Semacığım. Sizlerle konuşmak bana iyi geliyor. Çevremdekiler durumumu psikolojimi pek anlayamıyorlar. Resimlerine baktım ve burnun çok harika görünüyor. Temizliğini nasıl yapıyorsun. Barış bey bugün tamponlarımı çıkarttı. Veridiği spreyi sıkıyorum. Umarım çektiğimiz sıkıntılara değer.

Back