xxdyguxx yarin büyük gün dualarimiz seninle
dırımm dırıım dırıımmm saatler kaldıı teşekkür ederim cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xxdyguxx yarin büyük gün dualarimiz seninle
kızlar 2 tane daha resim attım bir tanesinde kuzenimde var yanımda oda benden 4 gün sonra olmuştu ameliyat barış beye bakabilirsiniz:)
duygu sende barış beyemi olucan memorıal de çalışıyor diye biliyorum ben aynı hastahanede çalıçan kbb çiburak erdamar beyle görüşmüşyüm çok iyi bir insan mesleğinde bir numara estetikte nasıl bilmiyorum ona estetik yaptırıpta çok memnun olanlar var buradan okuduğuma göre fakat onlarla iletişim kuramıyorum herhalde artık siteye girmiyorlardırımm dırıım dırıımmm saatler kaldıı teşekkür ederim cnmm
Arkadaşlar tüm Barış Çakır hastalarına ve adaylarına sevgiler. Forumu başından bugüne kadar okudum gerçekten müthiş bir paylaşım. Ameliyat olmaya karar veren benim gibi kişiler bu forumu okuduklarında resmen ameliyata hazır hale gelir. Ben de öyle oldum. Uzun bir okuma sürecinden sonra Barış Çakır'dan randevu aldım. 23 Temmuzda randevum var. Bilgi paylaşımında bulunan tüm değerli arkadaşlara teşekkürler, gerçekten çok önemli bir konuda tüm ayrıntıları paylaşmışlar. Bugünlerde ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. Kuantuma , pozitif düşünme gücüne sonuna kadar inanan biri olarak düşüncelerine hep harika bir ameliyat olacağı telkinini versinler ve bunu tün evrene yaysınlar.
dırımm dırıım dırıımmm saatler kaldıı teşekkür ederim cnmm
Baris bey cok iyidir. Tereddutsuz alaninda en basarili doktorlardan bir tanesidir. Ameliyat olmadim ancak siddetle tavsiye ederim arkadaslar.
Tabii ki önce Allah'a emanetiz. Teşekkür ederim. Arkadaşlar Barış bey cumarresi günü operasyon yapıyor mu? Bu gidişimde ameliyat günümü de belirliycem de tabii Barış bey'e de uyarsa Eylül'ün 17'sini düşünüyorum.
cumartesi ameliyat yapmıyor,klinik günü çünkü
Ameliyat olan sevgili arkadaşlar 9 eylülde operasyon gerçekleştiğinde bir gün sonra Ankara'ya seyahat edebilir miyim? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim ona göre dönüş programımı yapıcam
Ameliyat olan sevgili arkadaşlar 9 eylülde operasyon gerçekleştiğinde bir gün sonra Ankara'ya seyahat edebilir miyim? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim ona göre dönüş programımı yapıcam