• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar 2 tane daha resim attım bir tanesinde kuzenimde var yanımda oda benden 4 gün sonra olmuştu ameliyat barış beye bakabilirsiniz:)

kızlar 2 tane daha resim attım bir tanesinde kuzenimde var yanımda oda benden 4 gün sonra olmuştu ameliyat barış beye bakabilirsiniz:)

baktım cnm harikaa olmuş çok beğendim.
barış bey galiba sana dudakların ön plana çıkacak diye bir şey demişti diimii cidden öyle olmuş :))
bide burun kanatlarımı küçültmeyi düşünüyorum demiştin ama burnun çok güzel gözüküyor yani bana görede hiç gerek yokmuş gibi geldi ama tabikii karar senin 6 ay kontrolümde söylicem diyodun belki ozamana kadar alışırsın burnunaa çok seversin ve vazgeçersin bellimi olurr :))

çok sağol canım inşallah senın daha güzeli olur..evet barış bey ilk yanıma geldiğinde onu söyledi dudakların ön plana çıkacak dedi dediği gibide oldu :) walla çok kararsızım böylede memnumum aslında ama bilmiyorum 6.ayımda gittiğimde dediğin gibi belki daha çok beğenicem gerek duymicm hayırlısı bakalım sende atlatta ameliyatı güzel resimlerini bekliyoruz :)

Arkadaşlar tüm Barış Çakır hastalarına ve adaylarına sevgiler. Forumu başından bugüne kadar okudum gerçekten müthiş bir paylaşım. Ameliyat olmaya karar veren benim gibi kişiler bu forumu okuduklarında resmen ameliyata hazır hale gelir. Ben de öyle oldum. Uzun bir okuma sürecinden sonra Barış Çakır'dan randevu aldım. 23 Temmuzda randevum var. Bilgi paylaşımında bulunan tüm değerli arkadaşlara teşekkürler, gerçekten çok önemli bir konuda tüm ayrıntıları paylaşmışlar. Bugünlerde ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. Kuantuma , pozitif düşünme gücüne sonuna kadar inanan biri olarak düşüncelerine hep harika bir ameliyat olacağı telkinini versinler ve bunu tün evrene yaysınlar.

dırımm dırıım dırıımmm saatler kaldıı teşekkür ederim cnmm :9:
duygu sende barış beyemi olucan memorıal de çalışıyor diye biliyorum ben aynı hastahanede çalıçan kbb çiburak erdamar beyle görüşmüşyüm çok iyi bir insan mesleğinde bir numara estetikte nasıl bilmiyorum ona estetik yaptırıpta çok memnun olanlar var buradan okuduğuma göre fakat onlarla iletişim kuramıyorum herhalde artık siteye girmiyorlar

Arkadaşlar tüm Barış Çakır hastalarına ve adaylarına sevgiler. Forumu başından bugüne kadar okudum gerçekten müthiş bir paylaşım. Ameliyat olmaya karar veren benim gibi kişiler bu forumu okuduklarında resmen ameliyata hazır hale gelir. Ben de öyle oldum. Uzun bir okuma sürecinden sonra Barış Çakır'dan randevu aldım. 23 Temmuzda randevum var. Bilgi paylaşımında bulunan tüm değerli arkadaşlara teşekkürler, gerçekten çok önemli bir konuda tüm ayrıntıları paylaşmışlar. Bugünlerde ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. Kuantuma , pozitif düşünme gücüne sonuna kadar inanan biri olarak düşüncelerine hep harika bir ameliyat olacağı telkinini versinler ve bunu tün evrene yaysınlar.

ŞİMDİDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN KUANTUM U BİLMEM AMA POZİTİF DÜŞÜNCE dua olsa gere bizde sana dua ederiz

Tabii ki önce Allah'a emanetiz. Teşekkür ederim. Arkadaşlar Barış bey cumarresi günü operasyon yapıyor mu? Bu gidişimde ameliyat günümü de belirliycem de tabii Barış bey'e de uyarsa Eylül'ün 17'sini düşünüyorum.

Kızlarrrrrrrr uzun zamandır pek giremiyorum. Ne güzel burunlar ve güzellikler çıkmış ortaya, Barış beyin eline yüreğine sağlık....Her yeni fotoğrafta dibim düştü :-))))

Baris bey cok iyidir. Tereddutsuz alaninda en basarili doktorlardan bir tanesidir. Ameliyat olmadim ancak siddetle tavsiye ederim arkadaslar.

Ameliyat olan sevgili arkadaşlar 9 eylülde operasyon gerçekleştiğinde bir gün sonra Ankara'ya seyahat edebilir miyim? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim ona göre dönüş programımı yapıcam

Ameliyat olan sevgili arkadaşlar 9 eylülde operasyon gerçekleştiğinde bir gün sonra Ankara'ya seyahat edebilir miyim? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim ona göre dönüş programımı yapıcam

Merhaba bouquet1974. Ben 12 temmuzda ameliyat oldum bir gece hastanede yatıp ertesi gün evime döndüm. Yani uçakla değilde otobüsle gidebilirsin bence gerçi doktor daha iyibilir. Seni rahatsız edecek tamponlar olacak sadece.

Ben bir gün sonra eve dönemedim çünkü narkozun halsizliği vardı o yüzden beklemeyi tercih ettim. Kişiden kişiye değişiyor bu ama...Bazıları ameliyattan sonra cin gibi uyanırken ben gözümü açamamıştım ve bütün gün uyumuştum. Birde burnunda tampon olunca biraz rahatsız edici bir durum. Eğer İstanbul^da kalacak yerin varsa en azından tamponun çıkana kadar beklemeni tavsiye ederim. Şimdidden geçmiş olsun ve iyi şanslar...

Back