yoo fotolarım hala duruyo cnm bakabilirsin:)
Arkadaşlar meraba,
ben de barış çakıra burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama alanında başarılı bir doktor olduğu için fiyatları çok yüksektir diye düşünüyorum.
Fiyatlar hakkında bir bilgisi olan var mı?
Ayrıca burnum doğal olmaz diye çok korkuyorum.Aileminde baskısı var tabi bide üstüne.Yeni üye olduğum için albümleri göremiyorum.Ameliyat sonucundan memnun kalan
arkadaşlar bana resimlerini yollarlarsa gerçekten çok minnettar kalırım.
Semacım çok zarif bir burun gördüm bende diğer kızlar gibi hatta ne güzel çarçabuk oturmuş maşallah yahuu :92:
3-4. aylarda bölgesel ödemler oluşuyor yani burun tamamen değil kısım kısım iyileşiyor şişlikleri.
Bu sebeple panik yapma o dönemin geçmesini bekle yine bu kıvama gelecektirZaten sonuç böyle kaçarı yok bu burun senin keyfine bak bebek
cnm fiyat 6000 tl.benimde en korktuğum şeylerden biriydi doğal görünmemesi ama barış çakırla görüşmeye gittiğimde yaptığı burunları gördüm hepsi çok doğaldı ve gider gitmez ameliyat için gün aldım başka hiç bi doktorla görüşmedim bilee pazartesi günü ameliyat olacağım bakalımm :)))
fiyatta sana uygunsa git görüş barış beyle hem görüşme ücretsiz.
ailenin ne tür bi baskısı var kötü görüneceğinden mi endişeleniyolar?bizimkilerinde öyle bi endişesi vardı akrabalardan biri burnunu yaptırmıştı ve çok kötü olmuştu onlarda korktu tabi bn bu yüzden barış beyle görüşmeye gittiğimde annemle babamıda götürdüm şimdi babam bana cesaret veriyor çok iyi doktor sakın vazgeçme ol mutlaka diye =)))))
cnmM Barış Bey muayane ücreti alıyor muydu ? Birde Fulya Terrace'ta dimi artık muayenelerii?
tşkrler=))
Ben ki gördüğüm herkese bakıp burnu ameliyatlı mı değli mi diye şıp diye anlarım. Ama gel gör ki Barış Bey in yaptığı burunları anlayamıyorum.
Bazen kendimi zor tutuyorum size de oluyor mu merak ediyorum ??
Şahane burunlu birini gördüğümde yanına gidip kendi burnunuz mu ? Yoksa ameliyat mı oldunuz yoksa doktorunuz Barış Çakır'mı diyesim geliyor.
Yok yani bir burun ya anadan doğma güzeldir veya Barış Bey'in eli değdiyse.
canım güle güle kullan burnunu harika görünüyor
Canım 3-4 aylarda hatta bölgesel şişliklerden şekil şemal anlaşılmıyor :) Ama o dönem geçince sonrası güllük gülistanlık ki resimlere bakınca zaten gül gibi bi kız gördüm. Maşallah yeni saç renginle de daha harika olmuş.
Nefes sorununda gitgide düzelir ama yaz ayında burun derisi kalınlaşır o sebeple bu sıcaklarda biraz korumanı öneririm burnunu. Artık yolun yarısını aştın sayılır. Keyfine bak ve hep gülümse
hayır cnm ücret almıyor görüşme için.evet fulya terracede ameliyat da fulya acıbadem :))
ricaa ederimm :)
cnm fiyat 6000 tl.benimde en korktuğum şeylerden biriydi doğal görünmemesi ama barış çakırla görüşmeye gittiğimde yaptığı burunları gördüm hepsi çok doğaldı ve gider gitmez ameliyat için gün aldım başka hiç bi doktorla görüşmedim bilee pazartesi günü ameliyat olacağım bakalımm :)))
fiyatta sana uygunsa git görüş barış beyle hem görüşme ücretsiz.
ailenin ne tür bi baskısı var kötü görüneceğinden mi endişeleniyolar?bizimkilerinde öyle bi endişesi vardı akrabalardan biri burnunu yaptırmıştı ve çok kötü olmuştu onlarda korktu tabi bn bu yüzden barış beyle görüşmeye gittiğimde annemle babamıda götürdüm şimdi babam bana cesaret veriyor çok iyi doktor sakın vazgeçme ol mutlaka diye =)))))
canım oncelıkle cok gecmıs olsun bende aynı sorunları cok yasadım burnumun sıslıgıne,burun kanatlarıma,seklıne vs. cok takmıstım.Daha yenı oldun sanırım sıs oldugu ıcın normaldır onlar benımde barıs bey amelyttan cıkıp yanıma geldgnde dudakların ortaya cıkıcak dedı dedıgı gıbıde oldu,cunku burnum sıvrı ve uzun gelıyodu dudagm kapanıyodu sımdı burun kısalınca sana tuhaf gelmıstır..Ama ben suankı durumumdan cok memnunum emınım snde zmanla cok begenceksın su durumda zaman en ıyı ılac bıraz sabretmelsn hepımız o surecten gectk emınım cok guzel oldun gule gule kullan sımdıden
evet ailem yapay olmasından korktuğu için baskı yapıyor.ben de dedikleri doğru çıkarsa naparım bilmiyorum.geri dönüşü olmayan birşey biliyorsun kiben oyuk ve kalkık bir burun istemiyorum mesela,burun sırtı düz olsun ve boyutu çok değişmesin istiyorum .ama doktorlar genellikle hafif oyuk ve 95 ile 100 derece kalkık yapıyorlar.barış beyin daha önce ameliyat olan hastalarını da görmeyince bir endişe oluştu bende :S buarada ameliyatı nerede yapıyor? umarım sonuçtan memnun kalırsın canım ve en kısa zamanda morlukların ve şişlerin geçer,sen ikna olmuşsan ve hazırsan bundan daha güzel birşey olamaz.yeni halini görmeyi çok isterim
hmm gideceğin doktoraa isteklerini söylersin hiç bi doktor istemediğin bi burunu yapmaz cnm korkma bence :) görüşmeler fulya terrace de ameliyat fulya acıbademde oluyor.
iyii dileklerin için teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur.
ama bnce sende kafaya koymuşken ameliyatı git görüş derim.ben kaç senedir düşünüyorum boşuna ertelemişim şimdi diyorum :)
Teşekkür ederim. Erken mi tepki veriyorum bilmiyorum ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilseydim yapmazdım. 12 temmuzda ameliyat oldum. Bugün tamponları çıkartacak. Ağrıyor mu tampon çıkınca Şuan burnum bana kısa ve kalkık geliyor Tasarıma benzemiyor
Ben de çok korkmştum Ancak ameliyat anında gerçekten bişey hisstemiyorsun. Ne zaman uydum hatırlamıyorum bile en rahat anı ameliyat süresi. Bugün tamponlarımı çıkartacam. Tamponlar zorluk yaratıyor nefes alamıyorsun. Ağızdan nefes almak zorundasın. Ben biraz dayanıksızım galiba. Ağrı olmadı o kadar.öncelikle çokkk geçmiş olsun.
kendin de dediğin gibi çok erken tepki veriyorsun daha çok çok yenii :)) herkes ilk başlarda bu tepkiyi veriyor gözlemlediğim kadarıyla =)
ben şimdiden kendi kendimi telkin ediyorum ilk 1 ay hiç olumsuz düşünmiyeceğim ve sabırlı olacağım diye.
bnce senin burnunda çook güzel olduu bn eminim belli bi süre geçtikten sonra sende memnun kalıcaksın çünkü ilk başka böyle tepkiler verenler sonradan burunlarını daha bi beğeniyolarr :)))
bu arada ameliyat nasıl geçti?bnm tek korkum o şuan(((
Teşekkür ederim. Erken mi tepki veriyorum bilmiyorum ama bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilseydim yapmazdım. 12 temmuzda ameliyat oldum. Bugün tamponları çıkartacak. Ağrıyor mu tampon çıkınca Şuan burnum bana kısa ve kalkık geliyor Tasarıma benzemiyor
Hic kafani yorma....Baris beye benim adimi verirsen sana anlatir...Sema...2 ay önce sende ne kadar alamistisor bakalim...
Burnum ne hale getirdin cok kismistim muhanede...bana kahve filan verip birakmadi...
4 hafta sonra cok degisir...2 hafta alci alindiktan sonra aglamistim...
simdi burnum güzel, ve herkesde begeniyor...
Bende´de sanki cok kalkik di...ve kavisli duruyordu...ama gecdi...burnum bir kac mm indi..kavis da kalmadi..
bak Foto´larima istersen...17.06. 2ay olacak...
Teşekkür ederim Semacığım. Sizlerle konuşmak bana iyi geliyor. Çevremdekiler durumumu psikolojimi pek anlayamıyorlar. Resimlerine baktım ve burnun çok harika görünüyor. Temizliğini nasıl yapıyorsun. Barış bey bugün tamponlarımı çıkarttı. Veridiği spreyi sıkıyorum. Umarım çektiğimiz sıkıntılara değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?