çok geçmiş olsun paprica,ne güzel kurtuldun.darısı başıma.ben şu burna konan alçı ve tamponu merak ediyorum.tampon nsl bir şey,çok rahatsız edio mu?plastik gibi bişey mi ve kaçıncı gün çıkıo,o varken rahat nefes alınıo mu?bi de alçı dediğiniz şey,bildiğimiz alçı mı?yoksa daha gelişmiş versiyonu mu?bir de ameliyattan sonra çok ağrın oldu mu?
:) Canımçok sevindim. Masajla çoğu yeri oturtmuştur o masajdan bana da yapıldığı için tahmin edebiliyorum :)) Hatta Barış Bey seni şu an ameliyat ediyorum demişti :) Şu an en şiş dönemleri. Gün içinde sabah uyanacaksın şiş, gün içinde bakacaksın incelmiş, yani gün içinde keyfine göre değişecek. Sana önerim burnuna çok dokunma. Ben özellikle siyah noktalar için çok uğraşmıştım faydasını da gördüm ama Barış Bey burnuma dokunma yasağı koydu en sonunda. Dokundukça uyguladığı yöntem gereği sanıyorum şişliklerimin inme süreci uzuyor. Yani yasağı koyduğu için bunu ben söylüyorum :)
Benim isteğim bir anda stres yapıp tedirgin olup mevcut sürecini bu şekide geçirmeni istemememdi. :) Ve haberlere de inan çok sevindim. İyi günlerde kullan burnuşunu :))
haklıymışsııınnn
bugün alçılarım alındı. barış bey hasar gördüğünü falan söylemedi. ama öyle bir masaj yaptı ki çatur çutur ses geldi burnumdan. beynimde şimşekler çaktı acıdan yani. burnum hamur gibiymiş öyle dedi.
alçı çıkınca aynaya baktım ve sanki yüzümde kocaman bi boşluk hissettim. cildim o kadar kötü olmuştuki. kıpkırmızı, siyah noktalar minik sivilceler almış başını gitmiş.derim sarkmış falan.
ama öyle şeker bi burnum var kiiii bakmaya doyamadım. çook sevdim bu halimi. yandan bakıldığında tasarımın aynısı ama önden bakılınca çok şiş tabi. şişlikleri hem gözlerimle hem elimle hissettim. inşallah çabucak iner. ama bu halini bile çok sevdim :)
beni rahatlattığın için çook sağol. yine haklı çıktın
:) Canımçok sevindim. Masajla çoğu yeri oturtmuştur o masajdan bana da yapıldığı için tahmin edebiliyorum :)) Hatta Barış Bey seni şu an ameliyat ediyorum demişti :) Şu an en şiş dönemleri. Gün içinde sabah uyanacaksın şiş, gün içinde bakacaksın incelmiş, yani gün içinde keyfine göre değişecek. Sana önerim burnuna çok dokunma. Ben özellikle siyah noktalar için çok uğraşmıştım faydasını da gördüm ama Barış Bey burnuma dokunma yasağı koydu en sonunda. Dokundukça uyguladığı yöntem gereği sanıyorum şişliklerimin inme süreci uzuyor. Yani yasağı koyduğu için bunu ben söylüyorum :)
Benim isteğim bir anda stres yapıp tedirgin olup mevcut sürecini bu şekide geçirmeni istemememdi. :) Ve haberlere de inan çok sevindim. İyi günlerde kullan burnuşunu :))
alçı çıkınca barış bey herkese mi bu masajı yapıyor ?
yani bana da mı yapacak ? zaten ameliyattan çok korkuyorum.
Gözün aydın paprica! Artık bi level daha atladın :) Bunca deneyim sonrası sen de artık ameliyat olmak isteyenlere tavsiye ve önerilerde bulunursun :) Çok geçmiş olsun tekrardan, burnunu beğenmene sevindim, ben de görmek istiyorum! Şunu da söyleyeyim; burnun çok inecek daha, şiş diye endişelenme sakın!
yha ben de olucam aama mesela ben cok sumkuren bır ınsanım :) burnumda toz olsa hemen cıkartmak ısterım yanı o derece takıntılıyım mesela ben sumkuremıcekmıyım aylarca:S kesınlıkle asırı sekılde sumkurmek ısterım ve dayananamma sumkukurrum sankı ve yıkanma konusuna gelınce kac gun yıkanmıcam ben yıkanmadan nasıl durucam ve yuzumu yıkamadan ne yapıcam bılmıom:Sacaba sızler ne zaman sumkurebıldınız derken yanı tam olarak burnunuzun ıcını ne zaman temızledınız ve dus olayı bılgıler ıcın very veryy thnk
canım bende hapşurmayı fln düşünüyorum ayy çok kötü bi durum yaa:))
benm annemde sen giib illa bölee en ufak bişiyde çıkartma isteği.ama çok oynama burnunla okdrı da zararlı olabilir..aylarca sümküremiyceni zannetmiyrm,yıkama olayına gelnce ilkgünlerde bezle sileblrsn dedi barış bey..tamamen yıkanma olayını sormadm heyecandn unutmşm.burdaki kızlar mutlafa cevap vericektir..
şuan evdeyim 12 de hastanede olucam..kızlarrr dualarınızı esirgemeyin 13'de operasyona giriyorum :))
hadi bakalımmmmmmmm öptm hepiniziiiiiii
Herkese merhaba
2 hafta sonra amelliyat olucam kısmetse. Ama öyle gergin öyle stresliyimki hastaneye kadar nasıl gidicem bilemiycemHeran vazgeçicek gibi bir istek ve bir okadarda istekli
Amelliyat genelde kaç saat sürüyor... merakettimde... umarım bir sorun çıkmaz ama insan genede endişelniyor amelliyat sonuçaçok gerginim benn :18:
canım bende hapşurmayı fln düşünüyorum ayy çok kötü bi durum yaa:))
benm annemde sen giib illa bölee en ufak bişiyde çıkartma isteği.ama çok oynama burnunla okdrı da zararlı olabilir..aylarca sümküremiyceni zannetmiyrm,yıkama olayına gelnce ilkgünlerde bezle sileblrsn dedi barış bey..tamamen yıkanma olayını sormadm heyecandn unutmşm.burdaki kızlar mutlafa cevap vericektir..
şuan evdeyim 12 de hastanede olucam..kızlarrr dualarınızı esirgemeyin 13'de operasyona giriyorum :))
hadi bakalımmmmmmmm öptm hepiniziiiiiii
ben de seninle aynı duygulardayım. bi de ameliyata tek başıma giriyorum,düşün artık.Kimse olamayacak yanımda.
iptal mi etsem diyorum bazen....ama olmakta istiyorum
alçı çıkınca barış bey herkese mi bu masajı yapıyor ?
yani bana da mı yapacak ? zaten ameliyattan çok korkuyorum.
yha ben de olucam aama mesela ben cok sumkuren bır ınsanım :) burnumda toz olsa hemen cıkartmak ısterım yanı o derece takıntılıyım mesela ben sumkuremıcekmıyım aylarca:S kesınlıkle asırı sekılde sumkurmek ısterım ve dayananamma sumkukurrum sankı ve yıkanma konusuna gelınce kac gun yıkanmıcam ben yıkanmadan nasıl durucam ve yuzumu yıkamadan ne yapıcam bılmıom:Sacaba sızler ne zaman sumkurebıldınız derken yanı tam olarak burnunuzun ıcını ne zaman temızledınız ve dus olayı bılgıler ıcın very veryy thnk
ya bide iç çamaşırları kalıyor gibi üstümüzde? çorap fln?? bnm ayaklarm buz tutar yaaaaa
:)))) laptopumuda götürüyrm kızlar an ve an gelişmeleri aktarıcam sizlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?