bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu. herşey yolundaydı ama sabah kardeşim dirseğini burnuma sertçe çarptı ve kanamaya başladı. o kadar çok kanadı ki biran hiç durmayacak sandım. şeklinde yada içinde bir sorun olacak diye çok korkuyorum. barış beyle telefonda görüştük ama şişlikler inmeden bişey söylemek mümkün değil dedi
etrafınızda duydunuz mu hiç böyle olan. ne yapıcam ben şimdi. o kadar sorunsuz giden bi operasyondan sonra 1 saniyelik olay herşeyi mahvetti
oraletcimm yine yetiştin imdadıma. bugün o talihsiz olay başıma gelince aklıma hemen sana msj atmak geldi. ama bilgisayar başında durmama izin vermedikleri ve bende o sırada salya sümük ağlıyo olduğum için msn e gelemedim. seni de üzdüm, teleşlandırdım özür dilerim.
ancak sakinleşebildim. hala aklıma geldikçe inanamıyorum. o kadar büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ki. bu benim başıma nasıl gelebilir diye düşünüyorum hala
bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu. herşey yolundaydı ama sabah kardeşim dirseğini burnuma sertçe çarptı ve kanamaya başladı. o kadar çok kanadı ki biran hiç durmayacak sandım. şeklinde yada içinde bir sorun olacak diye çok korkuyorum. barış beyle telefonda görüştük ama şişlikler inmeden bişey söylemek mümkün değil dedi
etrafınızda duydunuz mu hiç böyle olan. ne yapıcam ben şimdi. o kadar sorunsuz giden bi operasyondan sonra 1 saniyelik olay herşeyi mahvetti
ark lar albüm ekledim bakıp fikir verirseniz çok mutlu olurum çünkü çok az bi süre kaldı perşembe günü ameliyat oluyorum ve ben daha karar veremedim .s
kizlar ben de burnumu yaptirmayi dusunuyorum proseduru kisaca ozetleyebilir misiniz?
Canım tasarımların güzel, o yüzden karar vermek çok güç oldu :)) 2.yi düşünme de hangisini istersen onu yaptır veya 1 ve 3'ün karışımı bir tasarım yaptır hatta içine biraz da kavis eklet bence senin yüzüne gidecektir. Naçizane önerim..
arkadaşlar çok teşekür ederim desteğiniz için. iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede moralim bir türlü düzelmiyo. inşallah çok önemli bir hasar olmamıştır ama bu tarz ameliyatlarda küçücük hesaplar bile çok önemli. yani ameliyatın sonucunu milimlik hesaplar belirliyor. eğer kıkırdaklarda falan bir kayma olmuşsa masaj veriyomuş doktor. bende masaja hiç güvenmiyorum. çünkü hiçkimse bir doktor kadar doğru masaj yapamaz. yani ben masajı yanlış uygulayabilirim ve sonucu daha kötü etkileyebilirim diye düşünüyorum.
arkadaşlar çok teşekür ederim desteğiniz için. iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede moralim bir türlü düzelmiyo. inşallah çok önemli bir hasar olmamıştır ama bu tarz ameliyatlarda küçücük hesaplar bile çok önemli. yani ameliyatın sonucunu milimlik hesaplar belirliyor. eğer kıkırdaklarda falan bir kayma olmuşsa masaj veriyomuş doktor. bende masaja hiç güvenmiyorum. çünkü hiçkimse bir doktor kadar doğru masaj yapamaz. yani ben masajı yanlış uygulayabilirim ve sonucu daha kötü etkileyebilirim diye düşünüyorum.
kızlar barış çakır meme estetiği konusunda burada baya bir övülmüş.. fakat burun estetiği konusunda nasıldır acaba burnundan ameliyat olan var mı ona? bir de muayene ücreti alıyor mu? ameliyat öncesi 3d resim üzerinde bilgisayarlı çalışma yapıyor mu? ben burun +göğüs olmayı düşünüyorum aynı anda.. fakat burnum keyfi bir estetik ameliyat olmayacak.. geçiridğim bir kaza neticesinde burun kemiğimde yamukluk var.. yani burnum yamuk duruyor önden bakınca sağ taraf daha yukarıda duruyor..kemik yanlış kaynamış sanırım.. bu konuda uzman bir soktor mudur kendisi öğrenmek istiyorum.. hastalarından resim gören var mı bu şekilde bir ameliyat yapmış mı? nolur yardımcı olun doktor bulamıyorumm(
kızlar barış çakır meme estetiği konusunda burada baya bir övülmüş.. fakat burun estetiği konusunda nasıldır acaba burnundan ameliyat olan var mı ona? bir de muayene ücreti alıyor mu? ameliyat öncesi 3d resim üzerinde bilgisayarlı çalışma yapıyor mu? ben burun +göğüs olmayı düşünüyorum aynı anda.. fakat burnum keyfi bir estetik ameliyat olmayacak.. geçiridğim bir kaza neticesinde burun kemiğimde yamukluk var.. yani burnum yamuk duruyor önden bakınca sağ taraf daha yukarıda duruyor..kemik yanlış kaynamış sanırım.. bu konuda uzman bir soktor mudur kendisi öğrenmek istiyorum.. hastalarından resim gören var mı bu şekilde bir ameliyat yapmış mı? nolur yardımcı olun doktor bulamıyorumm(
kızlar bende 3 şubatta ameliyat oluyorum albüm ekledim tasarımımı yardımcı olursanız çok sevinirim .s
ben de 3 şubatta oluyorum sabahki ameliyat sensin sanırm nasıl hissediosn kendini ?
cnm benimde küçükken düştüğüm için burnumda eğrilik var ve bariz belli bu yüzden nefes alamıyorum barış bey dedi tamamen eğrilik sıfırlanmaz bana sormuştu simetri hastalığın var mı die eğer varsa takarsın bunu dedi 2. ameliyat olursun gerekirse demişti ama dışardan bakıldığında çok belli olmicak kadar falan demişti ama ben umutluyum barış bey en kötüsünü diyor hayal kırıklığı yaşamamam için ben ona çok güveniyorum bence sende bi görüş ona göre karar versin canım ..
canım sen nereyi okudun??
burada göğüsten çok burun hastası var barış beyin =)
ben de bunlardan sadece birisiyim
sana arkadaşlık gönderiyorum şimdi
bu şekilde benim albümümü görebilirsin =)
oralet, dilemgiz, zynpp, tuscuk, kaçakgirl de albümü olan arkadaşlarımız (aklıma gelmeyenler de var şu an) onlara da arkadaşlık isteği gönderip albümlerini görebilirsin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?