Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Canım 2010 yılı başında meme, sonuna doğru da burun ameliyatı oldum ben.

Dediğin gibi en şiş hali alçı çıktıntan sonra görüyorsun. Benim 5.ayım bitti bitecek ama hala incelmeye devam ediyor daha tam oturmadı ki Barış Bey zaten söylemişti zaman alacak senin burnun diye.
Genelde senesi dolunca bile şekil değişiyor oturmaya devam ediyor diyorlar. Hani bu en yoğun şiş halleri en fazla bir ayda iner diye düşünüyorum. Hatta belki daha az. Sende uygulanan yöntemlerde önemli çünkü.

canım ben perşembe günü ameliyat olucam .

bende bi yerde alçı varken burun şişemiyor ama alçı çıktıktan sonra hızla şişmeye başlıyo diye okudum. bu halimden de mi şiş olacağım diye korktum

selam kızlar,
bugün görüşmem vardı barış beyle.son konuşmalarımızı yaptık :)
hastaneye geçtim kan verdim giriş işlemleri yapıldı ve çarşamba günü öğleyin 12de hastanede olucam
saat 13'de ameliyata giricem :) çok heyecanlıyım yaa:))
herşey çok güzel olucak inşallah..sizde dualarınızı esirgemeyin benim için.
süreci an ve an anlatıcam sizlere:)) laptopumuda götürücem yanımda internet vardır
diye düşünüyorum:)) gerçi ne zaman fırsat bulucaksam eheeheh
kızlar ameliyatın hemen sonrasında,odaya geldiğinizde ve sonrasında uyku durumunuz nasıl oluyor??
sürekli uyku halinde mi oluyosnuz yoksa sizi uyutuyolar mı ??

bende bi yerde alçı varken burun şişemiyor ama alçı çıktıktan sonra hızla şişmeye başlıyo diye okudum. bu halimden de mi şiş olacağım diye korktum

Alçı çıktıktan sonra şişlikler inmeye başlıyor. Ben alçı çıktıktan sonra daha şiş bir burun görmedim :)
Yahu alçı çıkmadan neden tedirgin oluyorsun rahat ol. :)

An geliyor burnum şiş dediğinde kimse inanmıyor, konuşurken veya dokunurken sen hissediyorsun. Korkma yahu korkulacak devreyi atlattın :)

Süper ameliyata hazırsın artık enerjini buradan hissedebiliyorum gayet pozitif süper :))
Şimdiden hayırlı olsun canım güzel geçecek buna hiç şüphem yok.
Hastanede internet var. İnan çok vakit bulursun ben pişman olmuştum götürmediğime bir noktadan sonra ben kalkıp evime gideyim ben iyiyim diyebiliyorsun :)
Ben ameliyattan sonra odaya gelişimi hatırlamıyorum nasıl uyandım ilk ne saçmaladım hiç fikrim yok
Uyandığımda odamdaydım ameliyattan çıktığımı anladığımda yüzüm gülüyordu hatta ilk halimle çekilmiş resimlerim vardı. Barış Bey gelmiş bana ameliyat hakkında bilgi vermiş, ben bunları hiç hatırlamıyorum mesela. Akşam üstü Barış Bey yeniden geldiğinde ameliyat hakkında sorular sormaya başladım tabi iyice ayılmışım artık. Öğlen konuşmuştuk dedi. Hiçç hatırlamıyordum. Yanılmıyorsam 14:00 civarıda odama getirildim dinlenme odasından sonrasında iki saat ne yaptığımı hatırlamıyorum resimlerime baktığımda ruj ve pudramı sürüp oturuyordum. Ben hemşirelerden kalk komutu da beklemedim kalktım hatta su bile içtim ama tabi önceki ameliyatıma göre kendimi iyi hissettiğim için. Biraz da yol yordam bildiğim için.
Yani ameliyattan çıktıktan sonra seni dinlenme odasına alıyorlar burada bir müddet tutuyorlar ve buz kompeksi yapıyorlar sonrasında seni daha dinlenmiş bir şekilde odana alıyorlar. Sanıyorum odaya getirmeden uyandırıyorlar. Sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi hatırlamıyorum doğru dürüst :))

bend o günleri görmek istiyorum hemeeeenn:))
evet ameliyattan sonra uyandırma odasına alıcaklarmış beni:)uyandıktan snra odama geçiçem.ameliyatım 13'de, 18'e doğru odana almış oluruz seni dediler :))
tabi bende 6dan sonra ziyaretleri bekliycem :))))))
oraletcim canm çok saol..hızır gibisin kesinlikle:)

braz var sanırım korkuyorum hafiften bişi sorcam ameliyt öncesi testler için daha çağırmadılar seni dimi sevin hanım arıcam ben demişt henüz aramadı?

braz var sanırım korkuyorum hafiften bişi sorcam ameliyt öncesi testler için daha çağırmadılar seni dimi sevin hanım arıcam ben demişt henüz aramadı?

ben bugun aradım canım yarın gidiyorum testler için ama dedi 12 1 arası gel beklicem seni dedi dier saatler çok yoğunuz dedi barış beyin yanında oluyorum hastanede dedi eğer sen çarsmba gdersen öle git cünkü çarşmbada o saatler ilgilene biliyomuş . ben sevin hanımın aramasını beklemedm kendim aradım bnce sende kendin ara olmadı sende yarın gel

haklıymışsııınnn
bugün alçılarım alındı. barış bey hasar gördüğünü falan söylemedi. ama öyle bir masaj yaptı ki çatur çutur ses geldi burnumdan. beynimde şimşekler çaktı acıdan yani. burnum hamur gibiymiş öyle dedi.
alçı çıkınca aynaya baktım ve sanki yüzümde kocaman bi boşluk hissettim. cildim o kadar kötü olmuştuki. kıpkırmızı, siyah noktalar minik sivilceler almış başını gitmiş.derim sarkmış falan.
ama öyle şeker bi burnum var kiiii bakmaya doyamadım. çook sevdim bu halimi. yandan bakıldığında tasarımın aynısı ama önden bakılınca çok şiş tabi. şişlikleri hem gözlerimle hem elimle hissettim. inşallah çabucak iner. ama bu halini bile çok sevdim :)
beni rahatlattığın için çook sağol. yine haklı çıktın

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
tekrar burnunu sardı mı ?
fotoğraf bekliyoruz unutma sakın :)))

hadi geçmiş olsun =)
güle güle kullan burnuşunu =)
resim koysana hemen
çok merak ediyoruz

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
tekrar burnunu sardı mı ?
fotoğraf bekliyoruz unutma sakın :)))

burnuma bişey olmamış olmasına bende o kadar sevindim ki anlatamam. sana tavsiyem ameliyattan sonra çoookk dikkat et. son pişmanlık fayda etmiyo

bugün fotoğraf çektirip koyarım. yorumları bekliyrum

:) Canım çok sevindim. Masajla çoğu yeri oturtmuştur o masajdan bana da yapıldığı için tahmin edebiliyorum :)) Hatta Barış Bey seni şu an ameliyat ediyorum demişti :) Şu an en şiş dönemleri. Gün içinde sabah uyanacaksın şiş, gün içinde bakacaksın incelmiş, yani gün içinde keyfine göre değişecek. Sana önerim burnuna çok dokunma. Ben özellikle siyah noktalar için çok uğraşmıştım faydasını da gördüm ama Barış Bey burnuma dokunma yasağı koydu en sonunda. Dokundukça uyguladığı yöntem gereği sanıyorum şişliklerimin inme süreci uzuyor. Yani yasağı koyduğu için bunu ben söylüyorum :)
Benim isteğim bir anda stres yapıp tedirgin olup mevcut sürecini bu şekide geçirmeni istemememdi. :) Ve haberlere de inan çok sevindim. İyi günlerde kullan burnuşunu :))

çok geçmiş olsun paprica,ne güzel kurtuldun.darısı başıma.ben şu burna konan alçı ve tamponu merak ediyorum.tampon nsl bir şey,çok rahatsız edio mu?plastik gibi bişey mi ve kaçıncı gün çıkıo,o varken rahat nefes alınıo mu?bi de alçı dediğiniz şey,bildiğimiz alçı mı?yoksa daha gelişmiş versiyonu mu?bir de ameliyattan sonra çok ağrın oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…