Süper ameliyata hazırsın artık enerjini buradan hissedebiliyorum gayet pozitif süper :))
Şimdiden hayırlı olsun canım

güzel geçecek buna hiç şüphem yok.
Hastanede internet var. İnan çok vakit bulursun ben pişman olmuştum götürmediğime bir noktadan sonra ben kalkıp evime gideyim ben iyiyim diyebiliyorsun :)
Ben ameliyattan sonra odaya gelişimi hatırlamıyorum nasıl uyandım ilk ne saçmaladım hiç fikrim yok

Uyandığımda odamdaydım ameliyattan çıktığımı anladığımda yüzüm gülüyordu hatta ilk halimle çekilmiş resimlerim vardı. Barış Bey gelmiş bana ameliyat hakkında bilgi vermiş, ben bunları hiç hatırlamıyorum mesela. Akşam üstü Barış Bey yeniden geldiğinde ameliyat hakkında sorular sormaya başladım tabi iyice ayılmışım artık. Öğlen konuşmuştuk dedi. Hiçç hatırlamıyordum. Yanılmıyorsam 14:00 civarıda odama getirildim dinlenme odasından sonrasında iki saat ne yaptığımı hatırlamıyorum resimlerime baktığımda ruj ve pudramı sürüp oturuyordum. Ben hemşirelerden kalk komutu da beklemedim kalktım hatta su bile içtim ama tabi önceki ameliyatıma göre kendimi iyi hissettiğim için. Biraz da yol yordam bildiğim için.
Yani ameliyattan çıktıktan sonra seni dinlenme odasına alıyorlar burada bir müddet tutuyorlar ve buz kompeksi yapıyorlar sonrasında seni daha dinlenmiş bir şekilde odana alıyorlar. Sanıyorum odaya getirmeden uyandırıyorlar. Sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi hatırlamıyorum doğru dürüst :))