mabel34'cüm :)) bende acıbademde oluyorum ameliyatımı..ameliyat öncesi görüşmemde 31 0cak ptesi saat 2 de :))) beni ziyaret edip snra seni ameliyata uğurlarız tmm mı :))
benim adım ezgi :)) tekrar görüşelim özelden olurmu:)
kızlar bana şans dileyinn çok az kaldı 5 gün :)
Canım senin şansın Barış Çakır :)
Stres yapmadan sakince bitir sürecini.
sevgili oralet, posta girişin dolu olduğu için sana msj atamıyorum. eski özel msjlarını silmen gerekliymiş..
cevabımı buraya yazıyorum:
"çok samimisin, tarzını çok sevdim :)) o zaman ben yarın yeniden yüzümün daha iyi görüleceği fotoğraflar yükleyeyim, konuşalım :)) doğal olmasını ben istedim ama aynı zamanda da güzel olsun.. benim en çok korktuğum önden görünümün doğal olmaması, yarın daha detaylı anlatırım oralet. iyi geceler."
içim içime sığmıyo ki :) daha sennle mailleşiyorduk baksana zaman ne kdr çabuk geçti hemenn..vay bee:)
mirabelcim çok tatlısın. Her şey seninde gönlünce olsun :))
Teşekkür ederim cnm. Herkese manevi olarak destek olman ve moral vermen çok hoş, iyiniyetli ve samimi olduğunu anlamak için bir kaç mesajını okumak yeterli. Pozitif enerjinle ve iyi dileklerinle hepimizin ameliyatları çok güzel geçecek) Bende galiba bir aksilik çıkmazsa şubat sonu yada mart başı ameliyat olacağım. 12 Şubatta Barış beyle görüşmeye geliyorum. Tasarım yapmadı. Revizyon olduğu için görmem daha iyi olur dedi. Bende gelmeden tasarım yapın diye tutturmadım ( çünkü sizin fotoğrafları gördüm, güzel yapacağını zaten biliyorum ) Görüştüğümüzde zaten yapacaktır. O zaman albüm oluştururum. Bir kaç dileğimi ona söyleyip gerisini ona bırakmayı düşünüyorum. Şöyle olsun diye tutturmayacağım ) Uzman olan o ve heykeltraş sanatçısı olduğu için onun perspektifine çok güveniyorum. Sevgiler.
kızlar bende 3 şubatta ameliyat oluyorum albüm ekledim tasarımımı yardımcı olursanız çok sevinirim .s
iyiyim canım çok teşekür ederim. ilk günler hiç ağrı sızı bişey olmamıştı ama şimdi burnumun üstünde alçının ağırlıını hissetmeye başladım. ilk günler oluşan şişlikler de geçti. bugün suratım neredeyse normale döndü.alçım pazartesi çıkacaktı fakat benim okulumla ilgili bi işim çıktığı için salı gününe kalacak sanırım.
umarım sende ameliyatı ve sonraki dönemi benim gibi kolay atlatırsın.
24 şubat perşembe günü bir aksilik çıkmazsa bende yanındayım
yola çıkmadan önce msj at sen yine de :)
concers albümün boş resim ekleyememissin sanırım. Eklediğinde haber et bakalım :)
aklıma takıldı benim.Barış bey 3 boyutlu burun tasarımı yapıyor mu?İlk görüşmede profilden tasarım yapıldı.Sevin hanım ameliyattan bir gün önce tasarım için tekrar görüşme ayarlayacak.3 boyutlu tasarım son görüşmede mi yapar doktor bey ?
ark lar albüm ekledim bakıp fikir verirseniz çok mutlu olurum çünkü çok az bi süre kaldı perşembe günü ameliyat oluyorum ve ben daha karar veremedim .s
bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu. herşey yolundaydı ama sabah kardeşim dirseğini burnuma sertçe çarptı ve kanamaya başladı. o kadar çok kanadı ki biran hiç durmayacak sandım. şeklinde yada içinde bir sorun olacak diye çok korkuyorum. barış beyle telefonda görüştük ama şişlikler inmeden bişey söylemek mümkün değil dedi
etrafınızda duydunuz mu hiç böyle olan. ne yapıcam ben şimdi. o kadar sorunsuz giden bi operasyondan sonra 1 saniyelik olay herşeyi mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?