Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bene bilmiyordum bunları ama zamanla öğrendim. aslında benim kafama takılan şeyler genelde fazla teknik galiba :) bunu da sen doktora sorsan da sormasan da yapacaktır. benimkisi biraz abartı oluyo :)
herkesin ayrı bir beğenii vardır. benim sana tavsiyem ne tarz bir burun istediğine az çok karar ver. fotoğraflara bak. hatta yanında götür. bu illa şu burnu yaptırmak istiyorum demek değildir. barış bey senin beğenini anlaabilmek için sorular soracak ve o tarzda tasarım yapmaya çalışacak. kenini sözle de ifade edebilirsin ama sanırım herkesin kullandığı tabirler farklı olduğu için karmaşa yaratabilir. bu nedenle fotoğraf işi kolaylaştırır. mesela ben sivri burun istemiyorum dediğimde barış bey ben zaten sivri yapmıyorum ucunda 2 ışık göükücek helhalukarda dedi.halbuki benim anlatmaya çalıştığım şey üst kısmı ince tabanı geniş olmasın demekti :)

Merak etme Baris bey dogru anlamistir,cunku ucu sivri tabani genis burun zaten yapmiyor

Hakkaten nerede yahu bu tecrübeli arkadaşlar :))

Sen öncelikle düz mü ? Kavisli mi ? Kalkık mı ? Küçük mü ? Nasıl bir burun istiyorsun ona karar ver.
Ne istediğini tam olarak anlatabilirsen istediğin burun senin yüz yapına uygun mu olabilir mi en azından onu öğrenmiş olursun yapılan tasarımı da hakkaten istediğin gibi mi daha rahat karar verirsin.

Bana sorarsan burun ucunu düz isteme kendimden biliyorum hiç istemeyen bile az biraz kalkık burun tasarımı yaptırsın pişmanlık duymaz.
Bir de derin kalın mı ince mi onu öğren ameliyat sonrası şişliklerin inme sürecini de anlamış oluruz/olursun :)

Sen tasarımının oluşması için istediğin burnu anlat gerisini Barış Bey'e bırak. Sana yakışacak harika bir burun yapacak alın burun farkı vs.vs. zaten bizden çok onun dikkat ettiği önem verdiği detaylar.

ben de ameliyattan önce baya teknik hesaplamalar yapıp hem barış beyi , hem oraleti sinir etmiştim (oraletcim alçı kaç mm konusu)
yalnız ben o alın - burun açısını atlamışım, nasıl olmuş da atlamışım , aklıma gelmemiş şaşırdım şimdi

alçı çıktıktan sonra şunu farkettim ki , burnunun en çok neresi hoşuna gitti diye sorsalar
hiç düşünmeden alın - burun arası kavisi derim ,

demek ki barış beye söylemeye gerek kalmadan o bana en yakışanını yapmış =)

Son düzenleme:

benim aklıma daha neler geliyo ama artık utandığım için soramıyorum
barış beye o kadar teknik sorular sordum ki senin mesleğin ne dedi. bende matematikçiyim diyince sen neleri hesaplamışsın öyle diye takıldı
çünkü adama resmen burnum sivri olmasın demek için " burun alt tabanıyla üst tabanı uzunlukları arası fark şöyle olsun böyle olsun" diye ahkam kestim resmen
hatta şuan düşünüyorum kiii haftaya giderken burunu x-y koordinatlarına oturtup öyle mi tarif etsem

Sevgili kafayıyemişdüşler;

Gözünden kaçan bir detay olmasına hem şaşırdım hem sevindim :))
O günler geride kaldı ben unuttum sende unut :)

Şu alın - burun - çene üçlemesinde işi üstada bırakmak gerek bence. Her halikarda yüze burnun nasıl oturacağını nasıl daha iyi duracağına en iyi karar mercii doktor.

Sevgili Paprica;

Sen tasarımına odaklan kavisine, ve kalkıklığına, kalan ayarlamaları Barış Bey'e bırak yine soracağın soruları sor tabi aklında kalmasın :)

arkadaşlar hepinize tşk. ederim.
tam olarak ne istediğimi biliyorum....ben 2 seneye yakın bu siteden araştırma yaptım.
bi sürü burun örnekleri gördüm.önceleri yakup avşar'ı düşünüyordum,sırf tampon kullanmadığı için.canım çok tatlıdır da.sonra onun burunlarında fark ettiğim nokta burunların uzun olması ve sanki burun ucunda pek bişey yapmadığı oldu.bilmiyorum belki randevu alıp gitsem örneklere baksam fikrim değişebilirdi, kimbilir....barış beyinde burun deliklerini içeriden küçülttüğünü öğrenince ona yöneldim.bide burun uçlarını sanki daha iyi yapıyor gibi geldi bana.Benim istediğim burun tarzına barış bey daha yakın geldi.
ben daha çok burun ucuna takılmış durumdayım,benim için çok önemli orası.yoksa kemer alınması en kolayı gibime geliyor.

paprica sen haftaya görüşecekmişsin barış beyle ,belki seninle karşılaşırız.benim perşembe 2 'de randevu...

bende perşembe gitmeyi düşünüyorum aslında. ama saat 3 de bitecek sınavım bu nedenle akşam saatlerine randevu alıcam sanırım. senle karşılaşsak güzel olurdu. benim soracağım detaylı soruları duyar pimpirikli hasta nasıl oluyor görmüş olurdun :)
bende burun ucunu çok önemsiyorum. barış beyin elmas tekniğini duyduktan sonra ona yaptırmaya karar vermiştim :)

hmmmm burun ucunu içten küçültme olayını da sorsam mı acaba

paprica

kesin perşembe gel ...hemen al randevunu.
ben istanbul dışından geliyorum.sabahdan akşama kadar klinikte vakit geçireceğim.
istanbulu bilmiyorum bide tek geliyorum...çörekleneceğim oraya :)))

paprica

kesin perşembe gel ...hemen al randevunu.
ben istanbul dışından geliyorum.sabahdan akşama kadar klinikte vakit geçireceğim.
istanbulu bilmiyorum bide tek geliyorum...çörekleneceğim oraya :)))

sınavdan çıkar çıkmaz hemen gelirim o zaman :) birlikte vakit geçiririz

DİLEMGİZ ,

mesajın için tşk. ederim.Burnuna hayran kaldım.Bende böyle istiyorum tabii barış bey onay verirse.

Barış Beye Dilemgiz'in burnu desem, seni tanır mı böyle?
yada sakıncası olmazsa özelden bana adını verebilir misin ?

sen ne istediğini çok iyi bilip bunu doktor beye ifade edebilmişsin.ben genel anlamda ne istediğimi biliyorum ama detayları bilmiyorum.bide bana ne yakışır onu bilmiyorum.
Keşke sen de olsaydın yanımda bana yardımcı olurdun ((

tamam buldum bi yol...
klinikte internete girip senin burnunu göstereyim....yuuppiiii :)))

nasıl düşünemedim......

paprica
sende dilemgizin burnunu mutlaka gör ...belki fikir olur senin için de....

tamam buldum bi yol...
klinikte internete girip senin burnunu göstereyim....yuuppiiii :)))

nasıl düşünemedim......

paprica
sende dilemgizin burnunu mutlaka gör ...belki fikir olur senin için de....

bende çok merak ettim onun burnunu :) msj attım. arkadaşlık isteğimi kabul ederse görebileceğim

kizlar ben de baris beyle gorustum 2 hafta once, revizyon icin tasarim yaptik yakinda fotolari ekleyecegim. gittigim drlar icinde en durust, humanist ve en paragoz olmayan dr oldugunu soyleyebilirim. gitmisken dudak dolgusu da yaptirdim ve harika oldu herkes sende bir guzellik var ama ne diyor.. dolgum sonecek diye odum kopuyor kikiki :))

Önce bir gülücük göndermek istiyorum :))
Dilemgizin burnunu görüp Barış Bey'e gidip onun adını orada anmayan KK kadını tanımıyorum ben.
Di'desen bile tanır :))

Canım tasarımın hayırlı olsun ameliyat için tarih var mı ? Sende uzun zamandır araştırıyordun umuyorum ki istediğin buruna kavuşacaksın artık :)

Dudak dolgusunda gerçekten iyi ve doğal bir görünüm kazandırıyor benim dolgum söndü ilk gidişimde benimde yaptırmam lazım. Yüzde yaptığın en ufak bir değişiklik bile çevrene yansıyor. Bir de burun ameliyatından sonra görsünler seni :))

yok cnm tarih yok henuz.. aslinda baris bey bana birakti karari.. tasarimlari koyup sizin de fikirlerinizi alicam..ama eger ameliyat olursam kesin baris beye olacagim.
sen ne zaman yaptirmistin dolguyu?? sanirim 6 ay gecerliligi var. peki 6 aydan sonra dudak tamamen eski haline mi donuyor?? umarim az da olsa kaliyordur. keske kalici bir cozumu olsa bu dolgunun. daha onceden yaptirmadigima cook pismanimgerci ben cok aci cektim aci esigim dusuk ama simdi yine yaptiririm bi de yapilirken cok kipirdadim acaba kipirdamasaydim daha mi guzel olacakti diye de dusunmuyor degilim :))

Tasarımını bekleriz bakalım nasılmış :)
Ben dolguyu Haziran başı gibi yaptırmıştım ama burun ameliyatımda yüzüm şişince dudaklarımın sefasını pek süremedim. 6 ay doldu ama üst dudağım çok ince benim alta göre biraz ince duruyor yine ama eskisi kadar incelmedi yine de yani eski haline daha dönmüş değil yine de biraz daha operasyon istiyor :))
Bunun bir de yanmış bilmiyorsam 2 yıllık olanları var. Ben yaptırırken hiç canım yanmamıştı belki de Barış Bey'in elinin hafifliğindendir :)) Hiç kıpırdamadım ben :)
İki hafta olmuş senin yaklaşık olarak 2.haftadan sonra sanki daha da oturup dolgun durmaya başlamış gibi gelmişti bana. Daha sonucunu görmüş sayılmazsın. Biraz daha kullan bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…