Önce bir gülücük göndermek istiyorum :))
Dilemgizin burnunu görüp Barış Bey'e gidip onun adını orada anmayan KK kadını tanımıyorum ben.
Di'desen bile tanır :))
Tasarımını bekleriz bakalım nasılmış :)
Ben dolguyu Haziran başı gibi yaptırmıştım ama burun ameliyatımda yüzüm şişince dudaklarımın sefasını pek süremedim. 6 ay doldu ama üst dudağım çok ince benim alta göre biraz ince duruyor yine ama eskisi kadar incelmedi yine de yani eski haline daha dönmüş değil yine de biraz daha operasyon istiyor :))
Bunun bir de yanmış bilmiyorsam 2 yıllık olanları var. Ben yaptırırken hiç canım yanmamıştı belki de Barış Bey'in elinin hafifliğindendir :)) Hiç kıpırdamadım ben :)
İki hafta olmuş senin yaklaşık olarak 2.haftadan sonra sanki daha da oturup dolgun durmaya başlamış gibi gelmişti bana. Daha sonucunu görmüş sayılmazsın. Biraz daha kullan bakalım :))
arkadaşlar çok acil yardım isityorum. Revizyon ameliyatı olcam ve bana barış çakır ilk ameliyatta iyidir diğerlerinde iyi değildir dediler. ama ben barış beyi isityorum ısrarla. buradan revizyon ameliyatı olan haastalıranı görürsem en azından bana bi fikir olur. çünkü ağır bir ameiyat olcak. kıkırdak falan alınacak. onun için bana yardım etmeliziniz arkadşlar..
yok cnm tarih yok henuz.. aslinda baris bey bana birakti karari.. tasarimlari koyup sizin de fikirlerinizi alicam..ama eger ameliyat olursam kesin baris beye olacagim.
sen ne zaman yaptirmistin dolguyu?? sanirim 6 ay gecerliligi var. peki 6 aydan sonra dudak tamamen eski haline mi donuyor?? umarim az da olsa kaliyordur. keske kalici bir cozumu olsa bu dolgunun. daha onceden yaptirmadigima cook pismanimgerci ben cok aci cektim aci esigim dusuk ama simdi yine yaptiririmbi de yapilirken cok kipirdadim acaba kipirdamasaydim daha mi guzel olacakti diye de dusunmuyor degilim :))
arkadaşlar çok acil yardım isityorum. Revizyon ameliyatı olcam ve bana barış çakır ilk ameliyatta iyidir diğerlerinde iyi değildir dediler. ama ben barış beyi isityorum ısrarla. buradan revizyon ameliyatı olan haastalıranı görürsem en azından bana bi fikir olur. çünkü ağır bir ameiyat olcak. kıkırdak falan alınacak. onun için bana yardım etmeliziniz arkadşlar..
tamam tasarimlari en kisa zamanda koyacagim. benim de ust dudagim cok ince hala da ince duruyor alt tam istedigim gibi oldu. yhaa bilseydim 2 yilligindan yaptirirdim neyse artik bi dahaki seferealla alla demek hic canin yanmadi benim cok yandi hatta hekesin elini sIktIm :))ewt baris beyin eli cok hafif ama benim aci esigim cok dusuk sanirim :))ewt tam 15 gun oldu dedigin gibi yeni oturmaya basliyor ama yaptirdiktan tam 1 gun sonra en begendigim gundu cunku sisligi maximumdaydi :)))
Oralet dudaklarin super olmusssssssss :)
Oraletcim tam ne zaman son haline geliyor burun (neredeyse son hali de olur, yani esas goruntusune ne zaman kavusacak diyelim)?
Oralet dudaklarin super olmusssssssss :)
Oraletcim tam ne zaman son haline geliyor burun (neredeyse son hali de olur, yani esas goruntusune ne zaman kavusacak diyelim)?
arkadaşlar barış bey bana ameliyat etmek istemiyor lütfen onun ikna etmem konusunda bana yardım edin
:)) İlk ve ikinci günkü şişlik hakikaten fazla dişiydi :)) Bana arkadaşlarım sakın kimseyle konuşma biri dayanamayıp gelip yapışacak ayıramayacağız diyorlardı
O derece yani, yahu heyecanlandırdın beni soluğu doktorumun yanında alacağım vakit gelmiş :))))
oralet yaa senin dudaklar bomba olmus benimkine bin basar :))) senin ilk hali benimkinden kalindi o zaman??? yoksa ben kiskanclik krizine giricem su an :)))) hahahha baris bey demedi mi sanailk gun opusmek yasak diye kikiki :)))) ben de resim koyarim yarin.. bi de bisey daha sorucam cnm ben hala cok dikkat ediyorum sert bisey yemememeye calisiyorum dislerimi fircalarken bile dikkat ediyorum da artik bisey olmaz di mi dudagim zarar gorse bile dolgu disari cikmaz artik o katilasmitir umarim ki :)
Oraletçim isminin altında da belirttiğin gibi hakkaten yenilenmişsin sen yahuuBurun+dudak+göğüs+botoks merak ettim sırada ne var?
:) Barış Bey'e bu soruyu sorduğumda bana kızıyor :)) Sırada sevgilinle gezip tozmak var, sağlam yatırım yaptın çık, gez diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?