Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar çok acil yardım isityorum. Revizyon ameliyatı olcam ve bana barış çakır ilk ameliyatta iyidir diğerlerinde iyi değildir dediler. ama ben barış beyi isityorum ısrarla. buradan revizyon ameliyatı olan haastalıranı görürsem en azından bana bi fikir olur. çünkü ağır bir ameiyat olcak. kıkırdak falan alınacak. onun için bana yardım etmeliziniz arkadşlar..

Önce bir gülücük göndermek istiyorum :))
Dilemgizin burnunu görüp Barış Bey'e gidip onun adını orada anmayan KK kadını tanımıyorum ben.
Di'desen bile tanır :))

valla bende gülüyorum bu hallerime :))) bi heyecen bi heyecen bende sormayın kızlar ....

Dilemgiz mesajın için tşk. ederim .

Tasarımını bekleriz bakalım nasılmış :)
Ben dolguyu Haziran başı gibi yaptırmıştım ama burun ameliyatımda yüzüm şişince dudaklarımın sefasını pek süremedim. 6 ay doldu ama üst dudağım çok ince benim alta göre biraz ince duruyor yine ama eskisi kadar incelmedi yine de yani eski haline daha dönmüş değil yine de biraz daha operasyon istiyor :))
Bunun bir de yanmış bilmiyorsam 2 yıllık olanları var. Ben yaptırırken hiç canım yanmamıştı belki de Barış Bey'in elinin hafifliğindendir :)) Hiç kıpırdamadım ben :)
İki hafta olmuş senin yaklaşık olarak 2.haftadan sonra sanki daha da oturup dolgun durmaya başlamış gibi gelmişti bana. Daha sonucunu görmüş sayılmazsın. Biraz daha kullan bakalım :))

tamam tasarimlari en kisa zamanda koyacagim. benim de ust dudagim cok ince hala da ince duruyor alt tam istedigim gibi oldu. yhaa bilseydim 2 yilligindan yaptirirdim neyse artik bi dahaki sefere :3: alla alla demek hic canin yanmadi benim cok yandi hatta hekesin elini sIktIm :))ewt baris beyin eli cok hafif ama benim aci esigim cok dusuk sanirim :))ewt tam 15 gun oldu dedigin gibi yeni oturmaya basliyor ama yaptirdiktan tam 1 gun sonra en begendigim gundu cunku sisligi maximumdaydi :)))

arkadaşlar çok acil yardım isityorum. Revizyon ameliyatı olcam ve bana barış çakır ilk ameliyatta iyidir diğerlerinde iyi değildir dediler. ama ben barış beyi isityorum ısrarla. buradan revizyon ameliyatı olan haastalıranı görürsem en azından bana bi fikir olur. çünkü ağır bir ameiyat olcak. kıkırdak falan alınacak. onun için bana yardım etmeliziniz arkadşlar..

Merhaba revizyonda iyi değildir diyenler kesin rakip doktor sayfasının müdavimleridir.Ya bunu rakip doktorlar uydurur tabi çünkü bazı doktorlar revizyona 10000tl falan istiyorlar Barış bey revizyonada aynı ücreti alıyor ,diğer doktorlar böyle şeyleri ortaya atıyorlarki revizyonlar ona gitsin kendileri bundan yararlansın,lütfen Barış beye mail at ve revizyon olacağını yaz revizyon fotolarını iste sana göstersin harika sonuçları olduğunu kendi gözlerinle gör kimseye sorma

yok cnm tarih yok henuz.. aslinda baris bey bana birakti karari.. tasarimlari koyup sizin de fikirlerinizi alicam..ama eger ameliyat olursam kesin baris beye olacagim.
sen ne zaman yaptirmistin dolguyu?? sanirim 6 ay gecerliligi var. peki 6 aydan sonra dudak tamamen eski haline mi donuyor?? umarim az da olsa kaliyordur. keske kalici bir cozumu olsa bu dolgunun. daha onceden yaptirmadigima cook pismanimgerci ben cok aci cektim aci esigim dusuk ama simdi yine yaptiririm :21: bi de yapilirken cok kipirdadim acaba kipirdamasaydim daha mi guzel olacakti diye de dusunmuyor degilim :))

Resimlerimin arasına iki de dudak resmi koydum yeniden böyle görmek istiyorum dudaklarımı :))

Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle umarım doktorunu bulur kararını verirsin.
Barış Beyin ilk ameliyatları da revizyon ameliyatlarıda gayet başarılı.

Dilemgiz, kacakgirl benim bildiklerim başkasının yaptığı bir burnu revize ettiği burunlara bakmak lazım aslında. Çünkü dilemgiz ve kaçakgirl ilk ameliyatlarıda son derece başarılı.
Aslında ben sana gidip birebir görüşmeni tavsiye ederim orada burada bulacağından çok daha fazla resim görürsün hem revizyonlarda ne kadar başarılı olduğunu da görürsün. Kolaylıklar dilerim :)

tamam tasarimlari en kisa zamanda koyacagim. benim de ust dudagim cok ince hala da ince duruyor alt tam istedigim gibi oldu. yhaa bilseydim 2 yilligindan yaptirirdim neyse artik bi dahaki sefere :3: alla alla demek hic canin yanmadi benim cok yandi hatta hekesin elini sIktIm :))ewt baris beyin eli cok hafif ama benim aci esigim cok dusuk sanirim :))ewt tam 15 gun oldu dedigin gibi yeni oturmaya basliyor ama yaptirdiktan tam 1 gun sonra en begendigim gundu cunku sisligi maximumdaydi :)))

:)) İlk ve ikinci günkü şişlik hakikaten fazla dişiydi :)) Bana arkadaşlarım sakın kimseyle konuşma biri dayanamayıp gelip yapışacak ayıramayacağız diyorlardı :D
O derece yani, yahu heyecanlandırdın beni soluğu doktorumun yanında alacağım vakit gelmiş :))))

Oralet dudaklarin super olmusssssssss :)

Oraletcim tam ne zaman son haline geliyor burun (neredeyse son hali de olur, yani esas goruntusune ne zaman kavusacak diyelim)?

Son düzenleme:

Oraletcim tam ne zaman son haline geliyor burun (neredeyse son hali de olur, yani esas goruntusune ne zaman kavusacak diyelim)?

:)) Yine süper olsun istiyorum :)

Canım burnumu en son 20 gün kadar önce görmüştü Barış Bey, her görüşmemizde burnunu daha ince görüyorum iyi gidiyor ama biraz daha sabredeceksin ve elini dahi sürmeyeceksin dedi. Ben kendimi yaza şartladığım için hiç kasmıyorum rahatım :) Muhtemelen bir iki aylık süresi kalmıştır derim çok inatçı çıktı. Günün her anında aynada farklı bir ben görmek güzel aslında. Keyifli bir süreç :)

Bu arada resmine baktım, şimdi burnunun her yeri şiştir ama özellikle burun sırtın kısa zamanda inecek benim alçı sonrası resmimle son halim arasında çok fark var çünkü. Hatta bir ara alçıdan hemen sonraki resmimi de koyayım acayip fark var :)
Seninle burun sürecimiz aşağı yukarı aynı seyredeceği için ilerleyen zamanda hatları daha da belirginleşecek burnunun. Burun ucun zaten güzelmiş şimdi tüm güzelliği ortada :) Bu haliyle bile ameliyat oldum desen kimse inanmaz ama aşağı yukarı 1-2 ay sonra net bir şekilde çıkar ortaya.

arkadaşlar barış bey bana ameliyat etmek istemiyor lütfen onun ikna etmem konusunda bana yardım edin

denizcim bende 6 ay gidip gelmiştim ve nihayetinde ikna edebilmiştim. Kontrollerimden birinde bir bayan ameliyat istiyordu ona da yapmam demişti bana göre de pek bir sorun yoktu burnunda küçük kalkık hatta kavisli ama insan takınca olsun istiyor. Senin burnunun belki de hakkaten ameliyata ihtiyacı yoktur ? :) Eğer senin için sakıncası olmazsa bana gönderebilir misin daha rahat fikir verebilirim sana.

:)) İlk ve ikinci günkü şişlik hakikaten fazla dişiydi :)) Bana arkadaşlarım sakın kimseyle konuşma biri dayanamayıp gelip yapışacak ayıramayacağız diyorlardı :D
O derece yani, yahu heyecanlandırdın beni soluğu doktorumun yanında alacağım vakit gelmiş :))))

oralet yaa senin dudaklar bomba olmus benimkine bin basar :))) senin ilk hali benimkinden kalindi o zaman??? yoksa ben kiskanclik krizine giricem su an :)))) hahahha baris bey demedi mi sanailk gun opusmek yasak diye kikiki :)))) ben de resim koyarim yarin.. bi de bisey daha sorucam cnm ben hala cok dikkat ediyorum sert bisey yemememeye calisiyorum dislerimi fircalarken bile dikkat ediyorum da artik bisey olmaz di mi dudagim zarar gorse bile dolgu disari cikmaz artik o katilasmitir umarim ki :)

oralet yaa senin dudaklar bomba olmus benimkine bin basar :))) senin ilk hali benimkinden kalindi o zaman??? yoksa ben kiskanclik krizine giricem su an :)))) hahahha baris bey demedi mi sanailk gun opusmek yasak diye kikiki :)))) ben de resim koyarim yarin.. bi de bisey daha sorucam cnm ben hala cok dikkat ediyorum sert bisey yemememeye calisiyorum dislerimi fircalarken bile dikkat ediyorum da artik bisey olmaz di mi dudagim zarar gorse bile dolgu disari cikmaz artik o katilasmitir umarim ki :)

Canım benim alt dudağım vardı üstte bir şey yoktu üste uyguladı sonra aşağıyada yapalım dedi ben çok karıştım kocaman olur korkusuyla bana bırak dedi aman çok olmasın diye diye bu kadar oldu :)
Barış Bey dedi ilk gün öpüşmek yasak :D Türkan Şoray kanunları bende de geçerliydi :)) Benim 1 aylık halleri bunlar günler geçtikçe güzelleşmeye başlamıştı ama ilk günkü o şiş halini tek geçerim :D konuşabilmek zor olsada buna değer. Yo ilk iki gün için geçerli o çok sıcak yiyip içmeme kuralı. Sert yememeye gelince artık bir sorun olmaz rahatlıkla yiyebilirsin dolgu dışarı çıkmaz.
Aslında yeri gelmişken bahsedeyim yanaklarıma botoxta yaptırdım ben :))
Barış Bey bana çok sakız çiğnemememi, çok sert yiyecekler yemememi, kısacası çene kaslarımı ne kadar çok kullanırsam o kadar botoxa ihtiyaç duyarmışım. Özellikle arka dişlerin çalışmasıyla yanak kasları harekete geçyior ve güçleniyor. Botoxun amacı bu kasları pasif hale getirmek. Yemek yerken bunu da düşünün. Ben ilk günler çok titiz uyguluyordum ama unutmuşum yeni hatırladım :)

Oraletçim isminin altında da belirttiğin gibi hakkaten yenilenmişsin sen yahuu ;) Burun+dudak+göğüs+botoks merak ettim sırada ne var?;)

Son düzenleme:
Oraletçim isminin altında da belirttiğin gibi hakkaten yenilenmişsin sen yahuu ;) Burun+dudak+göğüs+botoks merak ettim sırada ne var?;)

:) Barış Bey'e bu soruyu sorduğumda bana kızıyor :)) Sırada sevgilinle gezip tozmak var, sağlam yatırım yaptın çık, gez diyor :))

Back
X