oralet sana sorsam ;
ameliyata girmeden önce kaç kez tasarım hakkında görüşülüyor barış beyle ?
ben 2 defa diye duydum.İlk görüşmeye gittiğinde tasarım yapıyormuş birde ameliyattan önce tekrar üzerinden geçiliyormuş . bu doğru mu ? yeterli oluyor mu 2 görüşme ?
ben istanbuldan çok uzakta oturuyorum(12 saat uzaklıkta otobüsle). sürekli gel-git yapmaktansa tasarıma gideyim sonrada beğenirsem birkaç gün sonrada ameliyat olayım diyorum.böyle yapan hiç oluyor mu bilgin var mı?
ne bileyim çok mu acele olur ?
bence yaptır...en azından için rahat eder... temizlenir gözeneklerin
oralet tşk. ederim.
nasıl bir burun istediğimi biliyorum.
fotoğraf yükleyemedim,özel mesajda yazamıyorum.
senin için sakıncası yoksa özelden bana mailini verir misin sana profil resmimi göndersem
burnum hakkında bana yorum yapsan olur mu?
barış beye daha burun ameliyatı olan arkadaşlar cilt bakımı yaptırmışmıydınız? bana özellikle cilt bakımı yaptır demedi ama sanki forumda böyle bişey okudum diye aklımda kalmış. sevin hanıma sordum yaptırsan iyi olur dedi.
araştırdım biraz ama 1 seanslık cilt bakımı çok da etkili olmuyormuş. yani en az 6 seans falan gidilmesi gerekmiş. ama o kadar vaktim yok benim
ne yapsam? gidip işi garantiye almak için 1 seans da olsa yaptırsam mı? yoksa nasılsa 1 seans çok farketmiyo diye gitmesem mi?
barış beye daha burun ameliyatı olan arkadaşlar cilt bakımı yaptırmışmıydınız? bana özellikle cilt bakımı yaptır demedi ama sanki forumda böyle bişey okudum diye aklımda kalmış. sevin hanıma sordum yaptırsan iyi olur dedi.
araştırdım biraz ama 1 seanslık cilt bakımı çok da etkili olmuyormuş. yani en az 6 seans falan gidilmesi gerekmiş. ama o kadar vaktim yok benim
ne yapsam? gidip işi garantiye almak için 1 seans da olsa yaptırsam mı? yoksa nasılsa 1 seans çok farketmiyo diye gitmesem mi?
arkadaşlar 13 ocağa ilk revdevumu aldım , ayyy çok heycanlıyım
oraletcim malini aldım tşk. ederim.
benim en büyük korkum narkoz.ameliyatda ya kalbim durursa ya beklenmedik kötü bişey olursa korkusu var.
inanamıyorum randevu aldığıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?