Ben de hic anlamiyorum oralet ya.. Sizin yazilari gordukce seviniyordum. Ama agri kesici olmadan duramiyorum (hala). Gecenin 4unde uyanip agri kesici aldim mesela. Cenem balon gibi gozlerim de mosmor. Birak ruju, dudaklarim gorunmuyor bile :S Sanirim daha hassas bunyem. Baya beyaz tenliyim onla alakalidir belki.
bugun tamponlar cikacak bakalim, saat 3te.
Ben de hic anlamiyorum oralet ya.. Sizin yazilari gordukce seviniyordum. Ama agri kesici olmadan duramiyorum (hala). Gecenin 4unde uyanip agri kesici aldim mesela. Cenem balon gibi gozlerim de mosmor. Birak ruju, dudaklarim gorunmuyor bile :S Sanirim daha hassas bunyem. Baya beyaz tenliyim onla alakalidir belki.
bugun tamponlar cikacak bakalim, saat 3te.
kızlar barış bey acıbademe geçti mi?geçtiyse görüşme için randevu alıcam bunun için ulaşabiliceğim telefon numarasını verirseniz çok sevinirim birde görüşmede ücret alınmıyordu hala öyle mi?
Barış bey artık memorialda değil miiii :26: bunu bilmiyordum ne ara geçtii hiç haberimiz olmadı hay allah enteresan =)
Evet cnm tamponlar cikti. burnumun ici o kdar kucukmus ki tamponlari kucultmek zorunda kalmis baris bey, sigmiyormus tamponlar :) haliyle cikisini da tahmin edersiniz ciglik cigliga :) bi 15 dk filan yollamiyolar, bazilairnin tansiyonu dusuyomus filan. benim oyle bi problemim olmadi ve bas agrim da sona erdi, tampondan kaynaklaniyomus. inanamadim ya isaret parmagi kadar sey beyne kadar gidiyodur vllahi...
ama cenem hala sisIse baslayacagim baslayamiyourm o yuzden.
Evet cnm tamponlar cikti. burnumun ici o kdar kucukmus ki tamponlari kucultmek zorunda kalmis baris bey, sigmiyormus tamponlar :) haliyle cikisini da tahmin edersiniz ciglik cigliga :) bi 15 dk filan yollamiyolar, bazilairnin tansiyonu dusuyomus filan. benim oyle bi problemim olmadi ve bas agrim da sona erdi, tampondan kaynaklaniyomus. inanamadim ya isaret parmagi kadar sey beyne kadar gidiyodur vllahi...
hadi geçmiş olsun bnce artık atlattın sayılır, tampon işinden cok korkuorm bn, o olmadan da olmayı maalesef
ya kızlar bişey sorucam...en az kaç gün iş yerinden izin almalıyım sizce?? bunu bilemedm yaa
oraletcim saol ..ben çarşamba günü ameliyat olucam ve ptesi işe başlamak istiyrm..bakalm o anki durumuma göre karar vericem ..eğer kendimi 4 5 gün snra iyi hissetmezsem başlamam işe.benim işim pilates eğitmenlii olduğu için sürekli konuşmam gerekiyor ve başımı eğmem gerekiyo özel ders veriyorum çnkü..off bakalm olmadı ben garanti 1 hafta izin alayım :))
Barış Bey çoğu ameliyatında tampon kullanıyor, ameliyattan önce bana da kullanacağını söylemişti. Ameliyat sonrasında ihtiyaç duymamış sadece diren takmıştı, benim tamponla işim olmadı yani :) Gözünü korkutma bakarsın senin de olmaz)
Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya ile yapmaya başladı. Esas geçtiği yer Fulya Terrace
Op. Dr. Barış Çakır ile İletişime Geçin buradan tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Hatta senin için yazayım:
Randevu ve Bilgi için Telefon Numaraları
Sabit Hat: 0212 215 55 53
Mobil: 0532 645 65 33
Görüşmelerde ücret almıyorlar diye biliyorum. Aynı sistem burada da devam olması lazım gidenler hiç ücrtetten bahsetmedi yüksek ihtimal yoktur
oOollallaa :)) geri sayım bitmiş yahuu eğer ilk gün kendini çok yormazsan konuşarak sonrasında da rahat ediyorsun, ben telefonlara bile bakmamıştım sen iznini 1 hafta olarak al kendini iyi hissettiğinde gidersin. Gerçi senin işin direkt bedene dayalı :) Dediğim gibi ilk günler kendini ne kadar iyi korur kollarsan iyileşme sürecin o kadar hızlanıyor. Günden güne toparlanıyorsunHayırlı uğurlu olsun şimdiden haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?