Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Kabul için teşekkürler dilemgiz... ve kocaman bir maşallah burnunda çok güzel kendinde...Ama bir şey söylemek istiyorum ne yalan söyleyim ben orjinal burnunada bayıldım. Çok ama çok karakteristik. İkiside çok güzel. Bence Barış çakır'ın yaptığına sadece ameliyat demek az olur. sanat yapıyor resmen Çünkü sadece güzel burun yapmak yeterli değil, yüze uyumlu güzel burun yapmak önemli olan. Bir an önce Barış çakır'a gitmem lazımmmmmmmm )

Teşekkürler zeynepcim =) senin burnun da harika olmuş sanırım Barış bey sende de elmas tekniği dediği o hafif sivriltme işlemini yapmış.Kalkıklığına da bayıldım.Nacizane görüşüm olarak söylememe izin ver şu anda da çok güzel ve doğal ama eski saç rengin ve yeni burnunla çoook havalı olursun

yaaaa oraleeeeet neden göğüs estetiği bölümüne girmiyorsun (((( merak edip duruyordum seni burada buldum. özel msj attım cevap yazmadın

Hazır buraya girmişken söylemeden geçemeyeceğim. Albümlerde barış beyin yaptığı burun resimlerini görüyorum. Tek kelimeyle harika. Tuscuk ameliyata girmiş galiba. Ona da geçmiş olsun diyorum. şu göğüs ameliyatını atlatayım da, ikinci ameliyatımı nereme yaptırsam acaba )) burun olabilir aslında. Sizin fındık burunları gördükçe komlekse girmeye başladım.

yaaaa oraleeeeet neden göğüs estetiği bölümüne girmiyorsun (((( merak edip duruyordum seni burada buldum. özel msj attım cevap yazmadın

:)) Canım benim hemen telafi edeceğim, sayfama da yazacağım. :))

Zaten burada da yazabilirsin ama şu an gündemde burun var ama sonuç olarak Barış Çakır ile ilgili her türlü paylaşımın yapıldığı yer.

Göreceğin en doğal ve mutlu burunlar bunlar :))

arkadaslar bende gttm barıs beye mukemmel bır ınsan tasarımlarda bn dııl bı baskası oldum pek begenmedım ılk kendmı ama baktıkca goz alısıo ve begernıorm ama ztn kendıde dedı canlı daha farklı duruomus daha guzel olcagna emınımmmmmççç oralet bnı arkadas olarak ekleyeblrmısın merak ettım..

dılemgız masallah dıorum baska bısı demıorm ztn hos bır bayansın dahada guzel olmussun gule gule kullan cnm....

canım barış beyın sana yaptıgı tasarımı merak ettım sakıncası yoksa burda paylaşırmısın

evet cnm elmas tekniğini uyguladı.. Saç konusuna gelince bn d sarı saçı daha havalı buluyorum ama uzun süre sarının çeşitli tonlarında kullandığım için çok yıprandılar ve uzun saç sevmeme rağmen kestirmek zorunda kaldım.. Saçlarım biraz kndine gelsin diye koyuya boyattım.. tşk ederim güzel sözlerin ve önerin için :)

göreceğin en doğal ve mutlu burunlar bunlar :))

valla oraletçim laf aramızda burun ameliyatına da ihtiyacım var. Görüşme imkanımız olursa inşallah göreceksin sen de. Ama bu benim için bi rüya. Eşim hayatta izin vermez. Yılbaşında büyük ikramiye bize çıkarsa ancak o zaman Lafını bile etmiyorum. Dikkatini çekmesin burnum diye

zeynep yaaa senin burun harika. Resmine de yorum yapmıştım gerçi. Aman nazar değmesin. Bi içim su olmuşsun

zeynep yaaa senin burun harika. Resmine de yorum yapmıştım gerçi. Aman nazar değmesin. Bi içim su olmuşsun

merhaba kızlar

amelıytım gayet basarılı gectı. Acıbadem kadar mkemmel bir hastane olamaz. Gül gibi bakıyorlar insana.

Gelgeleliiiimmmm.. Bundan sonra amelıyat olacak olanlar amelıyatın cok zor olacagının farkında olsun. Hakikaten cok zor birşey ben bu kadar zor olacagını beklemiyordum. Beklesem bi daha dusunurdum. Acı icindeyim suratım balon gibi oldu. Üstelik de barıs bey dedi ki hic sismemissin bile :S

Ağrıdan baska hiçbirşey dşünemiyorum :S umarım iki güne gecer.

Fotografları da bi ara gönderecegim ama su an hic halim yok. Dişlerime kadar bütün suratım ağrıyor.

DEstek ve iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim.

tuscuk canımcım çok ama çok gecmıs olsun amelıyatın basrılı gecmesıne sevındım ınsallh bıran evvel ıyılsersın saglıgına kavursun canım ya kıyamam..çok agrın oldu demek ya agrı olmuo dıe bılıoruz ama tabıkı az iş mi sonuçta ne kadar kolay densede zordur allah yardımcın olsun canım şimdı dınlenmene bak ılerleyen gunlerde guzel haberlerınımerakla beklıyrz inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…