Heheheh darısı başınıza kızlarevet ben de çok memnunum Barış beyin ellerine sağlık cidden Şubat'ta başka(burun değil) bir operasyon daha geçirme niyetim var =) bir cerrah olarak kendisine her konuda güvenim tam
dilemcim maşallahın varSıradaki operasyonun da şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Doktor barış bey olunca insan kendini güvenle emanet edebiliyor. Laf olsun diye demiyorum iki ameliyat geçirmiş biri olarak kendimden biliyorum :))
yaaaa oraleeeeet neden göğüs estetiği bölümüne girmiyorsun(((( merak edip duruyordum seni burada buldum. özel msj attım cevap yazmadın
Hazır buraya girmişken söylemeden geçemeyeceğim. Albümlerde barış beyin yaptığı burun resimlerini görüyorum. Tek kelimeyle harika. Tuscuk ameliyata girmiş galiba. Ona da geçmiş olsun diyorum. şu göğüs ameliyatını atlatayım da, ikinci ameliyatımı nereme yaptırsam acaba)) burun olabilir aslında. Sizin fındık burunları gördükçe komlekse girmeye başladım.
arkadaslar bende gttm barıs beye mukemmel bır ınsan tasarımlarda bn dııl bı baskası oldum pek begenmedım ılk kendmı ama baktıkca goz alısıo ve begernıorm ama ztn kendıde dedı canlı daha farklı duruomus daha guzel olcagna emınımmmmmççç oralet bnı arkadas olarak ekleyeblrmısın merak ettım..
dılemgız masallah dıorum baska bısı demıorm ztn hos bır bayansın dahada guzel olmussun gule gule kullan cnm....
Teşekkürler zeynepcim =) senin burnun da harika olmuş sanırım Barış bey sende de elmas tekniği dediği o hafif sivriltme işlemini yapmış.Kalkıklığına da bayıldım.Nacizane görüşüm olarak söylememe izin ver şu anda da çok güzel ve doğal ama eski saç rengin ve yeni burnunla çoook havalı olursun
göreceğin en doğal ve mutlu burunlar bunlar :))
evet cnm elmas tekniğini uyguladı.. Saç konusuna gelince bn d sarı saçı daha havalı buluyorum ama uzun süre sarının çeşitli tonlarında kullandığım için çok yıprandılar ve uzun saç sevmeme rağmen kestirmek zorunda kaldım.. Saçlarım biraz kndine gelsin diye koyuya boyattım.. Tşk ederim güzel sözlerin ve önerin için :)
evet cnm elmas tekniğini uyguladı.. Saç konusuna gelince bn d sarı saçı daha havalı buluyorum ama uzun süre sarının çeşitli tonlarında kullandığım için çok yıprandılar ve uzun saç sevmeme rağmen kestirmek zorunda kaldım.. Saçlarım biraz kndine gelsin diye koyuya boyattım.. Tşk ederim güzel sözlerin ve önerin için :)
zeynep yaaa senin burun harika. Resmine de yorum yapmıştım gerçi. Aman nazar değmesin. Bi içim su olmuşsun
çook saol cnm, darısı başına diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?