O kadar çok kişi burun ameliyatı oldu kimsede burun ağrısı yada sızısı duymamıştım hatta ben de oldum bende yaşamadım ve ben denildiği kadar korkulacak bir ameliyat olmadığını ameliyattan sonra anlamıştım. Hatta ağrı kesiciyi bırakın abartıp antibiyotik bile almamıştım
Daha önce de demiştim grip olsam daha zor atlatırdım hiç ameliyat olmuş bir halim yoktu. Hastane odamda ameliyattan iki saat sonra rujumu sürüp akşam yemeğinde püre değil yemek yemek istiyorum diye isteklerimi sıralıyordum :))
Korkulacak bir ameliyat değil, zor bir ameliyatta değil -doktor için zor ve yorucu-, ağrılı bir ameliyatta değil. Ama demekki bünye meselesi ağrı durumu. Üzüldüm ağrı çekmis olmana. Acil şifa diliyorum Tuscukcuğum bir de bol bol sıvı tüket, bitki çayı iç (özellikle ısırgan otu ödemi atmana yardımcı olur) meyve tüket düz yatma yatarsan şişliklerin artar, yürüyüş yap, hasta gibi yatma hiç, burnunu iyi koru, kimseyle öpüşme bir müddet tokalaş.

Korkulacak bir ameliyat değil, zor bir ameliyatta değil -doktor için zor ve yorucu-, ağrılı bir ameliyatta değil. Ama demekki bünye meselesi ağrı durumu. Üzüldüm ağrı çekmis olmana. Acil şifa diliyorum Tuscukcuğum bir de bol bol sıvı tüket, bitki çayı iç (özellikle ısırgan otu ödemi atmana yardımcı olur) meyve tüket düz yatma yatarsan şişliklerin artar, yürüyüş yap, hasta gibi yatma hiç, burnunu iyi koru, kimseyle öpüşme bir müddet tokalaş.