Ya aslinda tampon o kadar acitmasa gerek. Benim herseyim cok acili oldu ama burnum etli ve kucuk zaten, o yuzden sanirim. Tamponlar cok zor cikti o yuzden.
Bugun benim 5. gunum ve sislikler hayli indi. Ama hala mor yuzum gozum. Alci 10. gun cikacak. Bugun bile calisabilirdim o kadar enerjim vardi yani. Tabii cok konusmak rahatsiz ediyo insani. Oturarak sakin bir is yapacaksan rahat yaparsin.
Ben de ameliyat sonrasini merak ediyourm. Ne zaman yuzumu rahatca yikarim, ne zaman agir spor yapabilirim, ne zaman orda burda burnumu sakinmadan yuruyebilirim diye.
oralet sen cook sansliymissin yahu ne kadar kolay gecmis herseyin. Ben baya bahtsiz bedeviyim. Gozlerim filan mosmor su an. Isin kotusu, sendeki kadar degisiklik de olmayacak bende :)
çarşamba günü derken 2 şubat çarşmba yani:) bu hafta deil canımm..ay heyecanlandm bak yaa eheheh:)) evet ilk bikaç gün ben dikkat edeyim kendime dediğin gibi.benim üyelerimde anlayışlıdırlar..off hemen geçsin zaman yaa çok sabırsızım bian önce sonucu görmek istiyrm yahu..
peki ameliyat sonrası çok sakınmak gerekiyo mu burnu? yani ne bilim,aman burnuma bişey olmasın tribine giriyo mu insan :)) sakınan göze çöp batar derler yaa ne bilimm yaa ameliyat esnasını konuştuk hep bide bize ameliyat sonrası zamanlardan bahseder misiniz kızlar :))
mesela kaç gün sonra öpüşebiliyosunuz insanlarla böle yanak yanağa korkmadan ?? ne bilim yüz yıkarken 'aman burnuma bişey olmasın' nezaman dememeye başlanıo??bunun gibi şeylerr..
özellikle uyurken falan bikaç ay sonra nası oluoooo? bunların hepsine cvp verirseniz süper olurr yaa
Ya aslinda tampon o kadar acitmasa gerek. Benim herseyim cok acili oldu ama burnum etli ve kucuk zaten, o yuzden sanirim. Tamponlar cok zor cikti o yuzden.
Bugun benim 5. gunum ve sislikler hayli indi. Ama hala mor yuzum gozum. Alci 10. gun cikacak. Bugun bile calisabilirdim o kadar enerjim vardi yani. Tabii cok konusmak rahatsiz ediyo insani. Oturarak sakin bir is yapacaksan rahat yaparsin.
Ben de ameliyat sonrasini merak ediyourm. Ne zaman yuzumu rahatca yikarim, ne zaman agir spor yapabilirim, ne zaman orda burda burnumu sakinmadan yuruyebilirim diye.
oralet sen cook sansliymissin yahu ne kadar kolay gecmis herseyin. Ben baya bahtsiz bedeviyim. Gozlerim filan mosmor su an. Isin kotusu, sendeki kadar degisiklik de olmayacak bende :)
Genelde tamponların can yakmadığını söylerlerdi ameliyat öncesinde soruşturmuştum gerçi gerek kalmamıştı bu bilgiye. Demekki burun yapısına göre değişebiliyor bu durum.
8.günde daha da iner şişliklerin alçı alındığında eski haline dönmüş kadar olur hatta morluk falan da kalmaz rahat ol sen :) Bu ameliyattan sonra çok konuşmamak gerekiyor özellikle ilk üç gün çok yormamak lazım ben ilk gün kendimi o kadar çok yormuştum ki kalan iki gün susmak zorunda kalmıştım
Yüzünü tamponlar çıktıktan bir hafta sonra biraz daha rahat yıkarsın. Hani rahat yıkayabilecek halde olsan bile gayriihtiyari yapamıyorsun şapır şupur suyu yüzüne vuramıyorsun :))
Bir de yüzde çok yağlanma oluyor özellikle burunda. Bunun için alçılardan sonra cilt bakımı yapmanız iyi olur. Yoksa bir müddet sonra başa çıkamıyor insan. Sabun yerine temizleyici jel-köpüklerden öneririm. Ağır sporu Barış Beye sorarsın canım burun içi terlememesi gerekiyor diye bir yerde okumuştum tabi Barış Beyin yaptığı yönteme göre kendisi bir süre verirse daha iyi olur.
Vallahi benim ne rahat geçmiş gerçi benim kadar hatta benden daha rahat geçenleii de gördüm senin de böyle olmana şaşırdım ve üzüldüm. Beklemiyordum çünkü hiç.
Canım bende kemer yoktu burnum geniş, uzun, derisi kalındı. Bütün olumsuzluklar esas bendeydi, sen rahat ol alçılar çıkmadan hiçç pimpirik yapma, tahmin de yürütme gerek yok beş gün kalmış zaten sen keyfine bakğişiklik olmadı bazen diyorum keşke eskiden bir kemerim olsaydı o zaman çok değişirdim
kizlar simdi gun gun yollayacagim fotolari ayarladim. Ama buraya koymak istemiyorum. Cok vahsiler cunku :) Midesi almaz herkesin. Bana ozelden mail adresinizi yollarsaniz zipli halini yollarim size. 1. gunden bu aksama kadar her gun cekildim. Tabi aralarda her saat seklim degisiyodu ama kabaca fikir verir.
Oralett cok bombasin yaaaBen de acayip konustum zaten eve gelir gelmez arkadaslara gittim onlarda 10 kisi vardi geyik ustune geyik. Ama benim sucum hic yurumemem oldu. Hep oturdum ben. Bugun bi Bebek'e kadar inip ciktim bildigin yuzum duzeldi yaaaa... Simdi cok iyi hissediyorum artikkk.. Sadece fondotenlik isim kaldi. Alcilara da 5 gun var ama hic onemli diil en azindan artik yaratik diilm :) Sapsari bi surat oldum simdi
selam tuscuk tekrar çok geçmiş olsun.ameliyattan sonra ilk yazılarını okuyunca bir adım geri atar gibi olmuştum ve bikaç gün açıp bakmak istemedim acaba nasılsın zorlanıyormusun diye ama görüyorum ki zor dönemi atlatmışsın çok sevindim.ben de kendimi hep iki üç gün sıkıntılı geçecek sonrasını düşün diyerek motive ediyorum ki ben de bir buçuk aydır araştırıyorum doktoruma karar verdim ve randevu da alıcaktım ama daha önce de yazmıştım ilk grip oldum sonra diş problemi yaşadım o düzelmeden bademciklerim derken bu kadar zaman geçti.biraz önce de oraletin randevu için yazdığı numaraları görünce tekrar randevu için ilk adımları atmaya karar verdim.ben de fotolarını bekliyorum başka yerde görme imkanın yok kendim için istiyorum başka bi amacım yok ki bu konuda oralette bana çok yardımcı oldu çok sağolsun.msn özelden bilmiyorum atabilir miyim denicem.teşekkürler ve tekrar geçmiş olsun kendine ve burnuna iyi bakkizlar simdi gun gun yollayacagim fotolari ayarladim. Ama buraya koymak istemiyorum. Cok vahsiler cunku :) Midesi almaz herkesin. Bana ozelden mail adresinizi yollarsaniz zipli halini yollarim size. 1. gunden bu aksama kadar her gun cekildim. Tabi aralarda her saat seklim degisiyodu ama kabaca fikir verir.
Cnm zipli gonderdim evet. Winzip ya da WinRar filan indirmen lazim acabilmek icin.
Kizlar hayli daha iyiyim. Fakat yuzum hala mor ve yesil renklerle kapli :) Alcilar cikar cikmaz zaten yolliycam yeni fotolari sizlere.
Oralet bisi sorucam, gece yatarken her ne kdar dik yatsam da bazen kendimi yana donmus olarak buluyorum. Burnum bi tarafa egrilir mi sence? Uykum cok agir cunku farkinda bile olmuyorum. :26:
Evet burnum zaten baya kucuk. Biraz kemeri vardi biraz da ucu toparlakti. Kemer halloldu ama ucu kucultulemedi. O yuzden yuvarlakligini almak icin baris bey ucuna kikirdak eklemis azicik da inceltmis. Bu inceltme islemi de cok sislik yapiyormus. 3 ayda ancak oturuyormus. O yuzden cok merak etmemeye calisiyorum. Alci cikinca gordugum goruntuyle kafayi bozmak istemiyorum. Oturmasini beklemek istiyorum. Cunku Baris Bey burnuna kafasini takanlarin fotolarini gosterdi ve cok garip geldi bu durum. Ben de o duruma dusmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?