Evet. Ben de bu kadarını beklemediğim için çok şaşırdım. Arkadaşların yazdıklarından dolayı baya rahat geçiyor sanmıştım. Ama yeteri kadar kötymüş. Tabii açık ameliyatı tahmin bile edemiyorum. Simdi bile bu kadar şiştiyse yüzüm. Barış bey dedi ki zaten diğer ameliyatlarda mosmor oluyormuş insanların yüzü. Bende hiç morluk yok ama balon gibiyimç dişlerim bile ağrıyor
Evet. Ben de bu kadarını beklemediğim için çok şaşırdım. Arkadaşların yazdıklarından dolayı baya rahat geçiyor sanmıştım. Ama yeteri kadar kötymüş. Tabii açık ameliyatı tahmin bile edemiyorum. Simdi bile bu kadar şiştiyse yüzüm. Barış bey dedi ki zaten diğer ameliyatlarda mosmor oluyormuş insanların yüzü. Bende hiç morluk yok ama balon gibiyimç dişlerim bile ağrıyor
öncelikle tuscuk cok gecmıs olsun biraz gözümü korkuttun bnm agrı sızıya dayanıklılıgım sıfır.. ama ısallah sorunsuz gecıcek ..sanada cok gecmiş olsn cabucak gecsn işallah
oralet mailler için cok tesekkr ederim fıstık gibisin:)
valla oraletçim laf aramızda burun ameliyatına da ihtiyacım var. Görüşme imkanımız olursa inşallah göreceksin sen de. Ama bu benim için bi rüya. Eşim hayatta izin vermez. Yılbaşında büyük ikramiye bize çıkarsa ancak o zamanLafını bile etmiyorum. Dikkatini çekmesin burnum diye
merhaba kızlar
amelıytım gayet basarılı gectı. Acıbadem kadar mkemmel bir hastane olamaz. Gül gibi bakıyorlar insana.
Gelgeleliiiimmmm.. Bundan sonra amelıyat olacak olanlar amelıyatın cok zor olacagının farkında olsun. Hakikaten cok zor birşey ben bu kadar zor olacagını beklemiyordum. Beklesem bi daha dusunurdum. Acı icindeyim suratım balon gibi oldu. Üstelik de barıs bey dedi ki hic sismemissin bile :S
Ağrıdan baska hiçbirşey dşünemiyorum :S umarım iki güne gecer.
Fotografları da bi ara gönderecegim ama su an hic halim yok. Dişlerime kadar bütün suratım ağrıyor.
DEstek ve iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim.
tuscukk cok gecmis olsun ne gusel kurtuldun. yeni yil yeni burun superrmerhaba kızlar
amelıytım gayet basarılı gectı. Acıbadem kadar mkemmel bir hastane olamaz. Gül gibi bakıyorlar insana.
Gelgeleliiiimmmm.. Bundan sonra amelıyat olacak olanlar amelıyatın cok zor olacagının farkında olsun. Hakikaten cok zor birşey ben bu kadar zor olacagını beklemiyordum. Beklesem bi daha dusunurdum. Acı icindeyim suratım balon gibi oldu. Üstelik de barıs bey dedi ki hic sismemissin bile :S
Fotografları da bi ara gönderecegim ama su an hic halim yok. Dişlerime kadar bütün suratım ağrıyor.
Teşekkürler zeynepcim =) senin burnun da harika olmuş sanırım Barış bey sende de elmas tekniği dediği o hafif sivriltme işlemini yapmış.Kalkıklığına da bayıldım.Nacizane görüşüm olarak söylememe izin ver şu anda da çok güzel ve doğal ama eski saç rengin ve yeni burnunla çoook havalı olursun
burunda değil ama göğüste darısı başıma olacak inşallah. Bugün arayıp 1 şubata göğüs büyütme ameliyatı için gün aldım barış beyden. şu tarih işi halloldu ya, üzerimden büyük bi yük kalktı sanki. Geri sayıma başladım bile :))
merhaba kızlar
kizlar ben sistikce sisiyorum. Bu gun 3. gun. ne zaman inmeye baslarim? boynuma kadar geldi sislikler
merhaba kızlar
geçmiş olsun cnm ayrıca hayırlı olsun umarım begenırsın sonucunu.. bişi merak ettm sadece barıs bey memorial den ayrıldı mı neden acıbadem de oldun ameliyatını? sakıncası yoksa ücretini Ögrenebilir miyim özelden atabilrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?