Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Evet. Ben de bu kadarını beklemediğim için çok şaşırdım. Arkadaşların yazdıklarından dolayı baya rahat geçiyor sanmıştım. Ama yeteri kadar kötymüş. Tabii açık ameliyatı tahmin bile edemiyorum. Simdi bile bu kadar şiştiyse yüzüm. Barış bey dedi ki zaten diğer ameliyatlarda mosmor oluyormuş insanların yüzü. Bende hiç morluk yok ama balon gibiyimç dişlerim bile ağrıyor

öncelikle tuscuk cok gecmıs olsun biraz gözümü korkuttun bnm agrı sızıya dayanıklılıgım sıfır.. ama ısallah sorunsuz gecıcek ..sanada cok gecmiş olsn cabucak gecsn işallah

oralet mailler için cok tesekkr ederim fıstık gibisin:)

ben de birbuçuk atdır sitedeyim araştırıyorum okuyorum sürekli.sizin de 17 aralık ameliyat tarihim yazdığınızı okumuştum ve hatta dün aklıma geldi dua ettim güzel geçsin diye.ben de ağrıya dyanıksız biri olarak burun ameliyatı peşindeyim ve bir türlü randevu bile alamadım öyle aksilikler oldu ki üstüste önce grip sonra diş ağrısı ve sonra boğaz şişi yaşadım yeni düzeldim.bundan sonra alıcam inşallah randevumu.durumunuzu paylaşırsanız sevinirim çok geçmiş olsun tekrar ne güzel bitti gün geçtikçe düzelecek bunu bekliceksiniz artık havalarda soğuk dinlenin

ben de birbuçuk atdır sitedeyim araştırıyorum okuyorum sürekli.sizin de 17 aralık ameliyat tarihim yazdığınızı okumuştum ve hatta dün aklıma geldi dua ettim güzel geçsin diye.ben de ağrıya dyanıksız biri olarak burun ameliyatı peşindeyim ve bir türlü randevu bile alamadım öyle aksilikler oldu ki üstüste önce grip sonra diş ağrısı ve sonra boğaz şişi yaşadım yeni düzeldim.bundan sonra alıcam inşallah randevumu.durumunuzu paylaşırsanız sevinirim çok geçmiş olsun tekrar ne güzel bitti gün geçtikçe düzelecek bunu bekliceksiniz artık havalarda soğuk dinlenin

sibelle siz karar verdiniz mi ya da ameliyat tarihi aldınız mı ne düşünüyorsunuz.ben de bir buçuk aydır sitedeyim araştırıyorum

:))) Çok değil 2 ay kadar sonra senin de ameliyatın olmuş olacak o zaman burnunu da incelerim eşine çaktırmadan ) Sen göğüs ameliyatını ol önce burun konusunu burada enine boyuna tartışırız :))) Burada burun ameliyatı olan fıstık gibi bir sürü kız var.

Canım benim ya niye ağrın oldu anlamadım benim çok uzun sürmesine rağmen ağrım olmamıstı. Hatta diğer kızlarda da duymamıstım. Geçici bir durumdur diye düsünüyorum ve umuyorum biranönce geçsin çarçabuk rahatla, iyiles ve burnunun keyfini çıkar tatlım :))

mahbubecan merhaba bende cook uzun zamandır arastırıyrum hem fiyat hem doktor bnim için cok önemliydi bnde sonunda buldugumu düsünüyorum barıs bey gercekten ilk izlenim olarak cok iyi bir insan daha sonra yaptıgı işlere bakıldıgı zamanda gayet basarılı bn son derce kendisine güüvemek istedim ve güveniyorum yoksa cekilmez bir hal alır bu işler baya zormuş:) bnde ocak 16 15 gibi kısmatese düsünüyorum regl zamanıma gelebilir tek cekincem simdilik bu..

tuscukk cok gecmis olsun ne gusel kurtuldun. yeni yil yeni burun superr
ben de haftaya baris beyle gorusuyorummm :))

Geçmiş olsun tuscuk, bitti gitti işte. Hadi gözün aydın cnm.. Ben de hiç ama hiç ağrı olmadı sana şaşırdım, biran evvel iyileşmen dileğiyle...

dilemgizz asiri gusel olmus son halin cnm. masallah.. ben de sonunda haftaya baris beyle gorusuyorumm.. senin burnuna en yakin burnu isteyecegim ben de baris beyden :))

Geçmiş olsun Tuscuk
Bak kurtuldun artık =)
Ben muayenemden hemen sonra hastaneye geldim (saat 11:30 gibi) , danışmadaki görevliye seni sordum , taburcu olduğunu söyledi =)
yetişemedim sana malesef =/
Bu arada ağrı çekmene gerçekten ben de çok şaşırdım, ben ne ağrı ne acı çekmiştim , hatta Barış beyin verdiği ağrı kesiciyi bile kullanmama gerek kalmamıştı.
Demek ki kişiye özel bir durum bu , umarım yarına ağrıdan eser kalmaz

Son düzenleme:
kizlar ben sistikce sisiyorum. Bu gun 3. gun. ne zaman inmeye baslarim? boynuma kadar geldi sislikler

Canım 3-4.günden sonra şişlikler inişe geçmeye başlıyor. Daha devam etmez hızla inmeye başlar hatta.
Bol bol maydanoz ve bitki çayı tüket bu ödemin daha çabuk atılmasını sağlar.

geçmiş olsun cnm ayrıca hayırlı olsun umarım begenırsın sonucunu.. bişi merak ettm sadece barıs bey memorial den ayrıldı mı neden acıbadem de oldun ameliyatını? sakıncası yoksa ücretini Ögrenebilir miyim özelden atabilrsn

Tesekkur ederim$ baris bey artik ameliyatlarini acibadem fulyada yapiyor yeniyil fiyatlari da bildiginm kadariyla 5500 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…