• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

O kadar çok kişi burun ameliyatı oldu kimsede burun ağrısı yada sızısı duymamıştım hatta ben de oldum bende yaşamadım ve ben denildiği kadar korkulacak bir ameliyat olmadığını ameliyattan sonra anlamıştım. Hatta ağrı kesiciyi bırakın abartıp antibiyotik bile almamıştım :D Daha önce de demiştim grip olsam daha zor atlatırdım hiç ameliyat olmuş bir halim yoktu. Hastane odamda ameliyattan iki saat sonra rujumu sürüp akşam yemeğinde püre değil yemek yemek istiyorum diye isteklerimi sıralıyordum :))

Korkulacak bir ameliyat değil, zor bir ameliyatta değil -doktor için zor ve yorucu-, ağrılı bir ameliyatta değil. Ama demekki bünye meselesi ağrı durumu. Üzüldüm ağrı çekmis olmana. Acil şifa diliyorum Tuscukcuğum bir de bol bol sıvı tüket, bitki çayı iç (özellikle ısırgan otu ödemi atmana yardımcı olur) meyve tüket düz yatma yatarsan şişliklerin artar, yürüyüş yap, hasta gibi yatma hiç, burnunu iyi koru, kimseyle öpüşme bir müddet tokalaş.

Ben de hic anlamiyorum oralet ya.. Sizin yazilari gordukce seviniyordum. Ama agri kesici olmadan duramiyorum (hala). Gecenin 4unde uyanip agri kesici aldim mesela. Cenem balon gibi gozlerim de mosmor. Birak ruju, dudaklarim gorunmuyor bile :S Sanirim daha hassas bunyem. Baya beyaz tenliyim onla alakalidir belki.

bugun tamponlar cikacak bakalim, saat 3te.

Ben de hic anlamiyorum oralet ya.. Sizin yazilari gordukce seviniyordum. Ama agri kesici olmadan duramiyorum (hala). Gecenin 4unde uyanip agri kesici aldim mesela. Cenem balon gibi gozlerim de mosmor. Birak ruju, dudaklarim gorunmuyor bile :S Sanirim daha hassas bunyem. Baya beyaz tenliyim onla alakalidir belki.

canım cok cok gecmıs olsun ıns.istediğin gibi olmustur cok mutlu olursunn:))

puff cıktı mı tamponların nası hissediosun kendini?

kızlar barış bey acıbademe geçti mi?geçtiyse görüşme için randevu alıcam bunun için ulaşabiliceğim telefon numarasını verirseniz çok sevinirim birde görüşmede ücret alınmıyordu hala öyle mi?

kızlar barış bey acıbademe geçti mi?geçtiyse görüşme için randevu alıcam bunun için ulaşabiliceğim telefon numarasını verirseniz çok sevinirim birde görüşmede ücret alınmıyordu hala öyle mi?

Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya ile yapmaya başladı. Esas geçtiği yer Fulya Terrace
Op. Dr. Barış Çakır ile İletişime Geçin buradan tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Hatta senin için yazayım:
Randevu ve Bilgi için Telefon Numaraları
Sabit Hat: 0212 215 55 53
Mobil: 0532 645 65 33

Görüşmelerde ücret almıyorlar diye biliyorum. Aynı sistem burada da devam olması lazım gidenler hiç ücrtetten bahsetmedi yüksek ihtimal yoktur ;)

Barış bey artık memorialda değil miiii :26: bunu bilmiyordum ne ara geçtii hiç haberimiz olmadı hay allah enteresan =)

Evet canım ayrıldı oradan Kasım ayında geçiş yaptı bayramda dekor vs. işlemlerle uğraşmıştı benim o dönem kontrol dönemim yaklaşıyordu nereye gideceğimi bilmek için takip ediyordum :)
Aralığın 10'undan sonra ameliyatları da Acıbadem de yapmaya başladı. Memorial de değil artık. :) Yeni yeri çok güzel Burun Estetiği - Op. Dr. Barış Çakır direkt açılış sayfasında yazıyor bilgiler :))

Evet cnm tamponlar cikti. burnumun ici o kdar kucukmus ki tamponlari kucultmek zorunda kalmis baris bey, sigmiyormus tamponlar :) haliyle cikisini da tahmin edersiniz ciglik cigliga :) bi 15 dk filan yollamiyolar, bazilairnin tansiyonu dusuyomus filan. benim oyle bi problemim olmadi ve bas agrim da sona erdi, tampondan kaynaklaniyomus. inanamadim ya isaret parmagi kadar sey beyne kadar gidiyodur vllahi...

ama cenem hala sis :( Ise baslayacagim baslayamiyourm o yuzden.

Evet cnm tamponlar cikti. burnumun ici o kdar kucukmus ki tamponlari kucultmek zorunda kalmis baris bey, sigmiyormus tamponlar :) haliyle cikisini da tahmin edersiniz ciglik cigliga :) bi 15 dk filan yollamiyolar, bazilairnin tansiyonu dusuyomus filan. benim oyle bi problemim olmadi ve bas agrim da sona erdi, tampondan kaynaklaniyomus. inanamadim ya isaret parmagi kadar sey beyne kadar gidiyodur vllahi...

Canım geçmiş olsun hiç değilse şu ağrılardan kurtulduğuna sevindim. Burnunu fazlasıyla merak etmekteyim ne kadar küçük acaba benimki kocamandı o yüzden olsa gerek :)) Şişliklerin geçmeye başlar canını sıkma.

hadi geçmiş olsun bnce artık atlattın sayılır, tampon işinden cok korkuorm bn, o olmadan da olmayı maalesef :43:

hadi geçmiş olsun bnce artık atlattın sayılır, tampon işinden cok korkuorm bn, o olmadan da olmayı maalesef :43:

Barış Bey çoğu ameliyatında tampon kullanıyor, ameliyattan önce bana da kullanacağını söylemişti. Ameliyat sonrasında ihtiyaç duymamış sadece diren takmıştı, benim tamponla işim olmadı yani :) Gözünü korkutma bakarsın senin de olmaz ;))

Son düzenleme:

canım benim yaa tamponlar çıkarken çok mu acı duyuyosun nası oluyorr??

ya kızlar bişey sorucam...en az kaç gün iş yerinden izin almalıyım sizce?? bunu bilemedm yaa

Aslında seni engelleyen bir şey olmuyor hareket anlamında ilk üç gün burnun başını eğdiğinde biraz kanıyor sonra zaten rengi açılıyor ilerleyen günlerde. Benim ikinci günün akşamı şişmeye başlamıştı yüzüm bir iki gün sonra da şişlikler inişe geçmeye başladı. 8.günümde alçım çıktı o zamana kadar şişlik kalmamıştı gözle görülür olarak yani. Kendimi iyi hissettiğim an başlasam 4. gün başlardım.
İşe şiş gitmek istemeseydim 5.gün başlardım. Eğer sende alçıyla gitmek istemezsen alçı çıkınca başlamanı öneririm. Ben bayram tatiline denk getirdiğim için sıkıntım olmamıştı izinden yana. Ama en iyi şekilde kendine de bakmak sonrasında işe başlamak istersen 1 hafta yeter sana.

oraletcim saol ..ben çarşamba günü ameliyat olucam ve ptesi işe başlamak istiyrm..bakalm o anki durumuma göre karar vericem ..eğer kendimi 4 5 gün snra iyi hissetmezsem başlamam işe.benim işim pilates eğitmenlii olduğu için sürekli konuşmam gerekiyor ve başımı eğmem gerekiyo özel ders veriyorum çnkü..off bakalm olmadı ben garanti 1 hafta izin alayım :))

oraletcim saol ..ben çarşamba günü ameliyat olucam ve ptesi işe başlamak istiyrm..bakalm o anki durumuma göre karar vericem ..eğer kendimi 4 5 gün snra iyi hissetmezsem başlamam işe.benim işim pilates eğitmenlii olduğu için sürekli konuşmam gerekiyor ve başımı eğmem gerekiyo özel ders veriyorum çnkü..off bakalm olmadı ben garanti 1 hafta izin alayım :))

oOollallaa :)) geri sayım bitmiş yahuu eğer ilk gün kendini çok yormazsan konuşarak sonrasında da rahat ediyorsun, ben telefonlara bile bakmamıştım sen iznini 1 hafta olarak al kendini iyi hissettiğinde gidersin. Gerçi senin işin direkt bedene dayalı :) Dediğim gibi ilk günler kendini ne kadar iyi korur kollarsan iyileşme sürecin o kadar hızlanıyor. Günden güne toparlanıyorsun ;) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden haberlerini bekliyorum. ;)

inş. ya varya süper olur bnm için nası korkuorm anlatamam herseyi tamam da su tamponlar olmasa :))

Barış Bey çoğu ameliyatında tampon kullanıyor, ameliyattan önce bana da kullanacağını söylemişti. Ameliyat sonrasında ihtiyaç duymamış sadece diren takmıştı, benim tamponla işim olmadı yani :) Gözünü korkutma bakarsın senin de olmaz ;))

Barış Bey ameliyatlarını Acıbadem Fulya ile yapmaya başladı. Esas geçtiği yer Fulya Terrace
Op. Dr. Barış Çakır ile İletişime Geçin buradan tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. Hatta senin için yazayım:
Randevu ve Bilgi için Telefon Numaraları
Sabit Hat: 0212 215 55 53
Mobil: 0532 645 65 33

Görüşmelerde ücret almıyorlar diye biliyorum. Aynı sistem burada da devam olması lazım gidenler hiç ücrtetten bahsetmedi yüksek ihtimal yoktur ;)

teşekkür ederim oraletcim:13:

oOollallaa :)) geri sayım bitmiş yahuu eğer ilk gün kendini çok yormazsan konuşarak sonrasında da rahat ediyorsun, ben telefonlara bile bakmamıştım sen iznini 1 hafta olarak al kendini iyi hissettiğinde gidersin. Gerçi senin işin direkt bedene dayalı :) Dediğim gibi ilk günler kendini ne kadar iyi korur kollarsan iyileşme sürecin o kadar hızlanıyor. Günden güne toparlanıyorsun ;) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden haberlerini bekliyorum. ;)

çarşamba günü derken 2 şubat çarşmba yani:) bu hafta deil canımm..ay heyecanlandm bak yaa eheheh:)) evet ilk bikaç gün ben dikkat edeyim kendime dediğin gibi.benim üyelerimde anlayışlıdırlar..off hemen geçsin zaman yaa çok sabırsızım bian önce sonucu görmek istiyrm yahu..
peki ameliyat sonrası çok sakınmak gerekiyo mu burnu? yani ne bilim,aman burnuma bişey olmasın tribine giriyo mu insan :)) sakınan göze çöp batar derler yaa ne bilimm yaa ameliyat esnasını konuştuk hep bide bize ameliyat sonrası zamanlardan bahseder misiniz kızlar :))
mesela kaç gün sonra öpüşebiliyosunuz insanlarla böle yanak yanağa korkmadan ?? ne bilim yüz yıkarken 'aman burnuma bişey olmasın' nezaman dememeye başlanıo??bunun gibi şeylerr..
özellikle uyurken falan bikaç ay sonra nası oluoooo? bunların hepsine cvp verirseniz süper olurr yaa

Back
X