- 9 Nisan 2015
- 8
- 4
- 1
- 40
haftada 2 kilo bence çok iyi çünkü yavaş kilo verince hızlı kilo alınmıyor kendimden biliyorum hızlı kilo verdiğimde geri alıyorum hepYaa ben kilo veremiyorum.. sanırım bende bi sorun var. 1 hafta oldu nerdeyse ama tartıda 2 kilo gitti sadece.. ve eminim rejim bittiği an o kilolarda geri gelecektir
yürüyüşü koşu bandında mı dışarda mı yapıyorsunuz?Merhaba kizlar bu saat oldu hala bisey yemedim
Bugun bos gunumdu 10da kalktim sadece 1 bardak su ictim
Simdi ayran ve kepekli tost yemeyi dusunuyorum
Ustune de 2 kuru kayisi ve acik cay
Sabah 1 saat yürüyüş yaptim
Aksama balik ve salata
Disarda tatlim evin õnünde yürüyüş parkuru var hem herkes yurudukce disarda daha da motive oluyorumyürüyüşü koşu bandında mı dışarda mı yapıyorsunuz?
Tatlim msj ben yazmadim ahhh ahhh keske haftada 2 kilo verebilsem1 haftada 2 kilo gayet ii gokce. Diyet gozuyle bakma.yeme aliskanligi kazanmaya calis
Daha ne istiyosun bence super keske boyle devam etsen bence devam et bu sekildegezgin_123 .!.:Yaa ben kilo veremiyorum.. sanırım bende bi sorun var. 1 hafta oldu nerdeyse ama tartıda 2 kilo gitti sadece.. ve eminim rejim bittiği an o kilolarda geri gelecektir
Pardon gokce yaa yanlis yazmisim.Tatlim msj ben yazmadim ahhh ahhh keske haftada 2 kilo verebilsem
Ben dun başladım ama çok ac kaldım bozmadım dewam esiyorum ama zor yapması ama değer yarim kilo haftada 3 buçuk super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?