Sabahtsn beri yediklerine baktim.gayet ii gozukuyor.yarin insallah vereceksinBende 3 yemek kaşığı türlü 2 yemek kaşığı makarna.birazda yoğurt.makarna yemeseydim iyiydi ama:) türk kahvesi iötim. Başkada bişey yiyip içmem.bugünlük bu kadar.
sağol bugun tartı günüm ama hiç daha kilo veememişim ya of o 2 kilo aldım ya ondan 400 gram gtms sadece nese sabak koca bi bardak su 1 tane activia kahvaltılık 1 kayısıGecmis olsun. Salgin var. bugun baya dikkat etmissin.yarin miydi tarti gunun?
Olsun canim.bazen kilolar inatci olabiliyor.hele cok fazlaligin yoksa vermk daha da zorlasiyor.moral bozmk yok. Yeni bir hafta daha basliyor.ona odakln tamam mii?sağol bugun tartı günüm ama hiç daha kilo veememişim ya of o 2 kilo aldım ya ondan 400 gram gtms sadece nese sabak koca bi bardak su 1 tane activia kahvaltılık 1 kayısı
öğün gibi sanki:) ama asıl öğünlerde az yemişsin zaten.dengelemiş gibi.Ara: ceyrek ev acmasi, cemen, 6 zeytin ve 1/2 muz
Ara mi oldu ogun mu. biraz degisik bir ara .
Hadi bakalim kokos.miladin hayirli olur insallah.ozellikle aksam yemeginden sonra gidersen daha ii olur sankiimerhabalar yarın sabah spora başlıycam kızlarr akşam kaçırdım biraz börek yedim dolma yedimm yedikçe yiyesi geliyor insanın öğlende çeyrek simitle çay içtim ama yarın milat yapcam artıkk
afiyet olsun canm azmine sağlıkk4.30 a kadar gayet iiydim.sonrasi bi tuhaf ve karisk oldu.
Aksam(17.30): 2 tepeleme y.k pilav, 1 servis kasigi tavuk cigeri ve yogurt.
Buraya kadar ii. Sona komsu elinde 1 tabak dolusu ikramla geldi
3 sarma ve 4 catal kadar da aglayan pasta yedim.
Peki simdi napiyorum.oglusla birlikte evin icinde kosuyoruz yuruyorz. Bari kalori yakayim dimi.bos bis oturmktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?