• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Aksam yemegi: 1 tabak bezelyeli tavuklu patates, 2 y.k. brokoli salatasi ve yogurt.ekmk yok.
Misagirim vardi.dikkat ettim sayilir.
1 turk kshvesi yaninda 1 badem sekeri
1/2 vanilyali puding, 5-6 badem findik.
6000adim attim.2 lt ye yakin su ictim. verememicm gb geliyor ys bakalim sonuc ne olacak

Bende 3 yemek kaşığı türlü 2 yemek kaşığı makarna.birazda yoğurt.makarna yemeseydim iyiydi ama:) türk kahvesi iötim. Başkada bişey yiyip içmem.bugünlük bu kadar.
Sabahtsn beri yediklerine baktim.gayet ii gozukuyor.yarin insallah vereceksin

Gecmis olsun. Salgin var. bugun baya dikkat etmissin.yarin miydi tarti gunun?
sağol bugun tartı günüm ama hiç daha kilo veememişim ya of o 2 kilo aldım ya ondan 400 gram gtms sadece nese sabak koca bi bardak su 1 tane activia kahvaltılık 1 kayısı

Gnydin arkadaslar...
64.4kg...100gr gtmis.o yarim pudingi yemeseydim daha fazla verirdim belki. Olsun pisman degilim. Boyle azar azar yemeliyiz belkide nefsimizin korelmesi icin.bi anda gozumuz donupte tatlilara saldirmamamiz icin.
Bugun dersm gec.evden cikmadim.kahvaltida yapmadim henuz.yapinca yazarim

sağol bugun tartı günüm ama hiç daha kilo veememişim ya of o 2 kilo aldım ya ondan 400 gram gtms sadece nese sabak koca bi bardak su 1 tane activia kahvaltılık 1 kayısı
Olsun canim.bazen kilolar inatci olabiliyor.hele cok fazlaligin yoksa vermk daha da zorlasiyor.moral bozmk yok. Yeni bir hafta daha basliyor.ona odakln tamam mii?

Evetttt bugün 54.8.aslında çok yemiyorum ama benim kilolar biraz inatçı sanırım.birde benim hateket edecek zamanım yok.ama dün akşam bir site buldum.evde yapılacak hareketler.tv izlerken bile yapılır.basen ve bacak çalıştırıyor.tam benlik:)) ama yarın h.sonu başlıyor.elimden geldiği kadar dikkat edeceğim inşallah.

Mrb...
Bugun biraz tuhaf gidiyorm.
Kahvalti: 5-6 kuruyems
Ogle: az ispanak ve az fellah kofte.1 dilm ekmk

Ara: ceyrek ev acmasi, cemen, 6 zeytin ve 1/2 muz
Ara mi oldu ogun mu. biraz degisik bir ara .

Akşama yemeğim yok.eşim dılardan söyleyelim.dürüm diyor. Hayır diyorumm eve bir gideyim bakalım ne olacak:(

merhabalar yarın sabah spora başlıycam kızlarr akşam kaçırdım biraz börek yedim dolma yedimm yedikçe yiyesi geliyor insanın öğlende çeyrek simitle çay içtim ama yarın milat yapcam artıkk

merhabalar yarın sabah spora başlıycam kızlarr akşam kaçırdım biraz börek yedim dolma yedimm yedikçe yiyesi geliyor insanın öğlende çeyrek simitle çay içtim ama yarın milat yapcam artıkk
Hadi bakalim kokos.miladin hayirli olur insallah.ozellikle aksam yemeginden sonra gidersen daha ii olur sankii

4.30 a kadar gayet iiydim.sonrasi bi tuhaf ve karisk oldu.
Aksam(17.30): 2 tepeleme y.k pilav, 1 servis kasigi tavuk cigeri ve yogurt.
Buraya kadar ii. Sona komsu elinde 1 tabak dolusu ikramla geldi
3 sarma ve 4 catal kadar da aglayan pasta yedim.
Peki simdi napiyorum.oglusla birlikte evin icinde kosuyoruz yuruyorz. Bari kalori yakayim dimi.bos bis oturmktansa

4.30 a kadar gayet iiydim.sonrasi bi tuhaf ve karisk oldu.
Aksam(17.30): 2 tepeleme y.k pilav, 1 servis kasigi tavuk cigeri ve yogurt.
Buraya kadar ii. Sona komsu elinde 1 tabak dolusu ikramla geldi
3 sarma ve 4 catal kadar da aglayan pasta yedim.
Peki simdi napiyorum.oglusla birlikte evin icinde kosuyoruz yuruyorz. Bari kalori yakayim dimi.bos bis oturmktansa
afiyet olsun canm azmine sağlıkk

merhabalar sabah 1 bardak su 2 kayısı 11 de tavuklu sebzeli çavdar ekmek arası yaptm kola zero içtim :)

Selmlar.anck girebldm
Sabah kilom 64.7.malesef 300g fazla.
Dun pilav yemistim ondan oturu fazla ciktim.anladimki benim bunye pirinc, kuru fasulye,sogan sevmiyo
Kahvalti: 1.5 dilim ekmk, 1 sahnda yumurta,1kk peynr,5 zeytn, cemen, 2 lokma bal ve cay
Ara: 1/4 simit, 2 cagla
Aksam: 1 kepce tarhana,1 porsiyon kiymali pide,1/2 brdk ayran( yemesem iiydi yaaa.hadi yedim corbayi ne demeye iciyom)
Ve dahasi gece daha uzun.
Babamlr var. Bu hafta sonunu nasil atlatcam bilmiommm...

hanımlarrr kısmetse yarın da ben gireceğim bu diyete. ama okulda olduğum için ne kadar uyabilirim bilmiyorum aralarda bi şeyler yiyesi geliyo insanın boyum 160. kilom 56 3-4 kilo versem kafi benim için. ama yedikçe yiyesim geliyor işte. bu diyeti kaç gün uygularsak sonuç alabiliyoruz bu arada?

Gnydin kizlar.hafta sonlri gelmedin yaaaa. 1 hafta cabalarim bosuna gtti.65.2 dim sabah.ama wc yok 2 gndr.ee bide fazla kacrdim
Amaa yilmk yok aynen devam.esimle konustk 2 kg verdk kaldk sıkalm biraz dedik.hayirlisi

Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1/2 kk peynir, 3 zeytn, domates,1/2 dilim ekmk ve cay
Tatli yemedm hayret
Simdide kayisi cayi iciyrm

Ara: 1 kask irmk helvasi
Ogle: 1 porsiyon barbunya yemegi 1 flm ekmk 1 ayran

Back