Tebrikler arkadasim cok guzel.ama 5 gunden sonra bu kadar hizli veremezsin uzulme sakin.ama metabolizman hizliysa ve kacamklarin olmazsa verirsn belkideGünaydın :) bugünde 300gr vermişim iki günde toplam 800gr bence süper bakalım hafta sonu kaç kilo vermiş olacağım
valla 3,5 olmasa bile 2 kg ya bile razıyım:)Tebrikler arkadasim cok guzel.ama 5 gunden sonra bu kadar hizli veremezsin uzulme sakin.ama metabolizman hizliysa ve kacamklarin olmazsa verirsn belkide
Insallah canimmvalla 3,5 olmasa bile 2 kg ya bile razıyım:)
Simdilik ii gb.sen tum gunu bi yaz bakalim bugun atlamadan.nerde hatan vr baklim istrsen.1 yumurta 2 dilim kepek 4 zeytin közlenmiş kırmızı biber 3.4 çatal peynir. Kalar kalkmaz limonlu su. Arafa bişe yok. Çayy ve suu.
Geçmiş olsun salgın var.harkes hasta.benim yanıyor boğazım.burnum akıyor.iyi akşamlar kızlar hastaydım yazamadım sabah kahvaltı yapamadım 2 kayısı su içtim öğlen ton balıklı salata yedim akşam sebze çorbası ayran içtim şimdi çay içiyorum yanında 4 tane gevrek yedim
Gecmis olsun. Salgin var. bugun baya dikkat etmissin.yarin miydi tarti gunun?iyi akşamlar kızlar hastaydım yazamadım sabah kahvaltı yapamadım 2 kayısı su içtim öğlen ton balıklı salata yedim akşam sebze çorbası ayran içtim şimdi çay içiyorum yanında 4 tane gevrek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?