Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Kizlarrr....64.7...
Kahvalti yapamadim daha.yapinca yazarim

Kahvalti: 1 susamli tereyagli simit, 1 ucgen peynr 2 cay

Günaydın :) bugünde 300gr vermişim iki günde toplam 800gr bence süper bakalım hafta sonu kaç kilo vermiş olacağım

Günaydın :) bugünde 300gr vermişim iki günde toplam 800gr bence süper bakalım hafta sonu kaç kilo vermiş olacağım
Tebrikler arkadasim cok guzel.ama 5 gunden sonra bu kadar hizli veremezsin uzulme sakin.ama metabolizman hizliysa ve kacamklarin olmazsa verirsn belkide

Kizlar ogle yemegimi arzedeyim: 6 y.k.nesfit + 1cay b. Sut ve 1/2 muz
Bugun bi tuhaf adamakilli menum yok.sabah kahvalti yapack vaktimiz yoktu.okulda simit yedim. Oglen bitti dersm eve geldm. Yemek yok temizlik yapcam.acelem olunca nesfit yedim artik.

Kizlarrrr nerdesinizz? Temizlik bitti. Temizlik arssinda kuru kayisi ve uzum yedim.simdiden 1.5 lt su ictim.ama acimmm.
1 portakal yicem simdi

Aksam yemegi: 2 tepeleme bulgur pilavi, 1 porsiyon tavuklu bezelyeli patates, 1 y.k. brokoli salatasi ve yogurt
Gece:1 sade soda ictim
Bugun 5000 adim yurudum, 1.5 lt su ictim, 3 saat temizlik yaptim ve avm de oyun bolumunde oglusun pesinden kostum.
Bakalim yrn nadil olacak

Gnydinn. 64.5kg...200 daha gtmis
Kahvalti: 1/2 yumurta, 2 catal peynir, yesillik, cemen,2 lokma bal ve sekersiz cay.1 dilim ekmek
Ara: 1 sekerli 2 si birarada kahve ve 1 tane cizi
Bugun nobetciyim.umarim bol bol yururum.simdiden 2000 adim oldu bile...
Beni yalniz birakiyorsunuz nerlerdesiniz yaas

Dün yazamadım.ama benim moral sıfır sıfır sıfır kilo veremiyorum ben. Hala 55 küsür.netde yanlış yapıyorum ki. Hiç hareket edemiyorum ondan herhalde.

1 yumurta 2 dilim kepek 4 zeytin közlenmiş kırmızı biber 3.4 çatal peynir. Kalar kalkmaz limonlu su. Arafa bişe yok. Çayy ve suu.

1 yumurta 2 dilim kepek 4 zeytin közlenmiş kırmızı biber 3.4 çatal peynir. Kalar kalkmaz limonlu su. Arafa bişe yok. Çayy ve suu.
Simdilik ii gb.sen tum gunu bi yaz bakalim bugun atlamadan.nerde hatan vr baklim istrsen.
Ama hareketszlikten de olabilir.aksam fazla kacirdigin meyve de olabilir

Ogle: 2 tepeleme y .k bulgur pilavi, 1 porsiyon tavuklu bezelyeli patates ve ayran
Ardindan 1 sekrsz cay

Öğlen az bezelye az bulgur pilsvı az çoban salata. Şimdi açık çay içiyorum.şekersiz. birazdan 9 karışım çay. 4 te light küçük yoğurt yerim. Akşama yazarım.meyveyle aram pek yok.bazen 1 yeşil elma baxen 1 armut.

Ara: 1 minik turta(80 cal) 3 yk nesfit+ 1/2 cay b. Sut(100 cal)
Aksama misafir var.umarim fazla kacirmammm

iyi akşamlar kızlar hastaydım yazamadım sabah kahvaltı yapamadım 2 kayısı su içtim öğlen ton balıklı salata yedim akşam sebze çorbası ayran içtim şimdi çay içiyorum yanında 4 tane gevrek yedim

Geçmiş olsun salgın var.harkes hasta.benim yanıyor boğazım.burnum akıyor.

Bende 3 yemek kaşığı türlü 2 yemek kaşığı makarna.birazda yoğurt.makarna yemeseydim iyiydi ama:) türk kahvesi iötim. Başkada bişey yiyip içmem.bugünlük bu kadar.

Gecmis olsun. Salgin var. bugun baya dikkat etmissin.yarin miydi tarti gunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…