Hemen hemen aynı boy ve kilomuz.benim hedef 51 ama gram gram kilo veriyoru. Arada kaçamak yapmamak lazım:)[/QUOTE]UOTE="narlekesi, post: 40214461, member: 485320"]hanımlarrr kısmetse yarın da ben gireceğim bu diyete. ama okulda olduğum için ne kadar uyabilirim bilmiyorum aralarda bi şeyler yiyesi geliyo insanın boyum 160. kilom 56 3-4 kilo versem kafi benim için. ama yedikçe yiyesim geliyor işte. bu diyeti kaç gün uygularsak sonuç alabiliyoruz bu arada?
Alinir arkadasim.bazen vucudumu anlamiyorm. Kimi zaman tik tik hergun atiyo kilolar.bazen de bi bakiyosun hicbir gelisme yok..Kızlarrr 55 kilom.insan 2 günde 500 gr alır mı yolda bir tanıdığımı gördüm. Kilo almışsınnn dedi.bundan sonra kaçamak falan yookkk.bugün bir elbisemi giydim.basen popo o biçim çıktı sabah limonlu su.1 yumurta 1 dilim kepek.şimdi çay.
Hosgeldin sererbah. Basarilr.istegin varken zayifla guzel guzel.benim bu hafta diyet yapasim pek yok. Beynimi toparlamamve diyete hazirlamm lazim kendimibende başladım diyete 2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost yeşillik yedim 9 lu çay içiyorum
boy: 1.73
kilo 71
yağ oranı %31
Diyorum ya sanki kilo alma diyeti yapiyoruz. Ama senin kahvalti menun gayet ii.Denmannn 55.3. Hergün 300 gr alıyorum.çok ilginç bir durum. Şoktayımsabah iki dilim kepek kaşarlı tost. Şimdi çay içiyorum.
Sorma sorma. Kakvaltıdan son ra ara yok.öğlen az bezelye çok çok az makarna yoğurt. Ara yok.akşam çorba pilav pezelye.maalesef eltimdeydim.pilavı yemek zorundakkaldım.kızımın tabağı kaldı.ayıp olur çöpe gider diye yemiş oldumDiyorum ya sanki kilo alma diyeti yapiyoruz. Ama senin kahvalti menun gayet ii.
Bugun benim kilo dune nazaran dusmus.65.0...500 gr vermisim.
Dun baya dikkat ettim ama
Zaten biz yemek yemesek.yemekten sonra cocuklarin artigini yesek olacak. Aman kalmasin, ayip olmasin, dokulmesin, gunah diye yiyip sisiyorz.Sorma sorma. Kakvaltıdan son ra ara yok.öğlen az bezelye çok çok az makarna yoğurt. Ara yok.akşam çorba pilav pezelye.maalesef eltimdeydim.pilavı yemek zorundakkaldım.kızımın tabağı kaldı.ayıp olur çöpe gider diye yemiş oldumşimdide çay içiyorum. Buu kadarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?