• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Ama ben zorla yapmaya calismaliyim
Kahvalti: 1 sahanda yumurta, 1 kk peynir, cemen, 2 lokma bal, sekersz cay
Ara: yok
Ogle: 1 kepce tarhana, 6 yaprak sarma

Kizlarr nerdesiniz?
Ara: 1 muz, 3 kuru kayisi ve kuru uzum
Aksam: 1 kepce tarhana, firinda cintar, yogurt
Cok yedim gbydi.1 saat gecmesine ragmen aciktim.bakalim gece ne yerim bilmiyorum
Sizden de bekliyorum mesajlr

Az once turk kahvesi ictik esimle yaninda da 2 badem sekeri yedim. Bugunu kapattim artik.
Bugun az adim attim ve de az su ictim. Insallah yarin daha ii olur. Bakalim kac kiloyla uyanicam

Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazamıyorum.şimdi yzayım dedim. Sabah 2 dilim kadar kepe ekmeğe Kaşarlı tost yaptım.sonra akşama kadar su limonlu su çay içtim. Çalışıyorum çok çay içiyorum işte. Saat 10 gibi 2-3 tane light kraker çubuk.öğlen az tavuk suyu çorba az bamya yoğurt.bir daha 4 gibi 2-3 tane light kraker. Akşam az türlü boool salata ve yoğurt..başkada hiçbirşey yiyip içmedim. Ben hafta sonu kaçırıyorum. :(

Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazamıyorum.şimdi yzayım dedim. Sabah 2 dilim kadar kepe ekmeğe Kaşarlı tost yaptım.sonra akşama kadar su limonlu su çay içtim. Çalışıyorum çok çay içiyorum işte. Saat 10 gibi 2-3 tane light kraker çubuk.öğlen az tavuk suyu çorba az bamya yoğurt.bir daha 4 gibi 2-3 tane light kraker. Akşam az türlü boool salata ve yoğurt..başkada hiçbirşey yiyip içmedim. Ben hafta sonu kaçırıyorum. :KK43:
Mrb arkadasim hosgeldin.gayet guzelmis menulerin.hicbir kacamk yok.hafta sonlari hepimiz icin sıkıntı. Pzt sali ,cuma gunku kiloma donmek icin ugrasiyorum.
Boyun kilon kac bu arada kac gunde kactan kaca dustun?

Aynennnn. Pazartesi salı sinir oluyor.benim boy 1.62 kilo 56.benim fazla bir kilom yok aslında..:) kendimi bildim bileli 51-52 iidim.doğumdan 1sonra 16-17 kilo aldım sonra yine 52 ye düştüm.emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo almaya başladım.önce önemsemedim.sonra baktım bir anda 5 kilo aldığımı farketti ve önüne geçemiyorum.kıyafetlerim artık olmuyor.ben kalçadan alıyorum.bacaklarım zaten kalındı.dahada kalınlaştı. 5 kilo bu kadar mı farkeder anlayamadım. Ben boğazıma hakim olamıyorum.çok fazla yiyorum.2-3 tabak yemek yiyebilirim.çok seviyorum yemek yemeyi:) birde akşam çayın yanında yediklerimiz yok mu:)) birinci hafta bu diyeti uyguladım ama bir değişiklik olmadı. 2.hafta sanki bir kaç yüz gr verdim.hafta sonları ve arkadaş toplantıları işi bozuyor.ama inat ettim. Bu hafta 3. Hafta.51 i göreceğim.belki 5 belki 6 ay sonra:)) ben porsiyonlarımı azalttım.birde akşam çayın yanında hiçbirşey yemiyorum:)

Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin közlenmiş lırmızı biber .haaa kalkınca 1 bardak limonlu su içtim.şimdi çay içiyorum.ara yapamayacağım öğle yemeğine kadar. Yanımda atıştırmaşık bişey yok.bol su + limonlu su:)

Sabah tartildim. 65.1...hafta sonu kilolari ancak gidiyor.
Kahvalti: 6 y.k nesfit+ 1 cay bardagi sut.
Ara: 1 kayisi ve birkac kuru uzum
Ogle: 2 dilim tahilli ekmekle yapilmis salamli peynirli tost ve ayran( yemedim daha ama yazayim simdiden)
Kokoss nerlerdesin yaww

Ogle yemegimi yedim. Amaaaa ustune 1 brdk cay ve 1 baklava yedim malesef. okula gelmis napayimm yedim.nefis cekiyor.

Bende simit yedim:((( yiyecek bişey bulamadım. Üzerine activia yoğurt yedim.akşama kadar bişy yok artık.booollll su.

hoşgeldiniz kızlar denman geldiimmmm :KK48::KK48: sabah kahvaltı edemedim öğlen az kısır yedim yanında salata şimdide yeşil çay içiyorum akşam pazı dolması yiycem zeytinyağlı yanında yoğurt bu arada 2 kg almışımmm yaa off neyse telafi etcem

Bende simit yedim:KK43:(( yiyecek bişey bulamadım. Üzerine activia yoğurt yedim.akşama kadar bişy yok artık.booollll su.
canım hoşgeldin sakın aç bırakma kendini arada kayısı ye kuru üzüm ye leblebi ye yğurt ye aç bırakma sakın bak hasta olursun ben o hataya düştüm geçen hafta 3 gün anca toparlandım

hoşgeldiniz kızlar denman geldiimmmm :KK48::KK48: sabah kahvaltı edemedim öğlen az kısır yedim yanında salata şimdide yeşil çay içiyorum akşam pazı dolması yiycem zeytinyağlı yanında yoğurt bu arada 2 kg almışımmm yaa off neyse telafi etcem
Hosgeldin yavv.sorma kilo vermesi zor almasikolay.ben de 2 gundur hafta sonunu telafi etmeyecalisiyorm

4 te evegeldim.kayisive kuru uzum yedim.
Aksam: levrek( cok degil) salata ve 4 minikkare helva
Belki az sona 1/2 portakal yerim
Bugun 2 lt ye yakin su ictim.5000 adim yurudum ve tam 2saat utu yaptim

canım hoşgeldin sakın aç bırakma kendini arada kayısı ye kuru üzüm ye leblebi ye yğurt ye aç bırakma sakın bak hasta olursun ben o hataya düştüm geçen hafta 3 gün anca toparlandım
Hoşbuldum:) yaa benim iş biraz yoğun hiç kalkamıyorum masadan. Masada bişeyler yemekte yasak.zaten oturmaktan hareketsizlikten kalıyorkilolar üzerimde:)dediğin çok doğru.

Akşam 3 kaşık ıspanak yoğurt bool salata yefim.makarna vardı dayanamadım.azıcıkta ondan yedim. Sonra 3 bardak çay iötim.yatarım artılk:)

Back