Mrb arkadasim hosgeldin.gayet guzelmis menulerin.hicbir kacamk yok.hafta sonlari hepimiz icin sıkıntı. Pzt sali ,cuma gunku kiloma donmek icin ugrasiyorum.Merhaba kızlar takip ediyorum ama yazamıyorum.şimdi yzayım dedim. Sabah 2 dilim kadar kepe ekmeğe Kaşarlı tost yaptım.sonra akşama kadar su limonlu su çay içtim. Çalışıyorum çok çay içiyorum işte. Saat 10 gibi 2-3 tane light kraker çubuk.öğlen az tavuk suyu çorba az bamya yoğurt.bir daha 4 gibi 2-3 tane light kraker. Akşam az türlü boool salata ve yoğurt..başkada hiçbirşey yiyip içmedim. Ben hafta sonu kaçırıyorum.
Ogle yemegi olarak mi yedin? Simit yenebilir diye biliyormBende simit yedim(( yiyecek bişey bulamadım. Üzerine activia yoğurt yedim.akşama kadar bişy yok artık.booollll su.
canım hoşgeldin sakın aç bırakma kendini arada kayısı ye kuru üzüm ye leblebi ye yğurt ye aç bırakma sakın bak hasta olursun ben o hataya düştüm geçen hafta 3 gün anca toparlandımBende simit yedim(( yiyecek bişey bulamadım. Üzerine activia yoğurt yedim.akşama kadar bişy yok artık.booollll su.
Hosgeldin yavv.sorma kilo vermesi zor almasikolay.ben de 2 gundur hafta sonunu telafi etmeyecalisiyormhoşgeldiniz kızlar denman geldiimmmmsabah kahvaltı edemedim öğlen az kısır yedim yanında salata şimdide yeşil çay içiyorum akşam pazı dolması yiycem zeytinyağlı yanında yoğurt bu arada 2 kg almışımmm yaa off neyse telafi etcem
Kalorisi yüksek simitin.o yüzden tereddüt ettim.Ogle yemegi olarak mi yedin? Simit yenebilir diye biliyorm
Hoşbuldum:) yaa benim iş biraz yoğun hiç kalkamıyorum masadan. Masada bişeyler yemekte yasak.zaten oturmaktan hareketsizlikten kalıyorkilolar üzerimde:)dediğin çok doğru.canım hoşgeldin sakın aç bırakma kendini arada kayısı ye kuru üzüm ye leblebi ye yğurt ye aç bırakma sakın bak hasta olursun ben o hataya düştüm geçen hafta 3 gün anca toparlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?