• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Canim benim keske daha fazla motive edebilsem.cok gecmis olsun.ama ben sana dedim cok az yiyosun doymazsin demistim.sen hasta olmussun. Bu arada birbirimizi pek tanimiyoruz.ogrencimisin? Yas kac
evet öğrenciyim 23 yasındayım üniverste son işletme öğrencisiyim :)

merhabalar kahvaltımı 11 de yaptım geç oldu biraz bir dilim çavdar ekmeğine tost 2 dilim salatalık domates zeytin birde 9 lu çay içtim saat 14 00 de 2 kuru kayısı yiycem çok acıkırsam da birtane prebiyotik yoğurt yerim

sağol denman inş sağlıklı kiloları birlikte veririz sende çok iyi gidiyorsun maşallah

Sagolasin
Ogle: 2 servis kasigi taze fasulye, yogurt, 1dilim ekmek
45 dk sonra: 2 biskrem , 1 tulumba ve sekersz cay

Limonlu ilik su iciyorum bugun 2. Bardagim.midemi harekete geciriyorr

Essek askim benden sonra evden cikmisti.masada tahin pekmz birakmis gtmis. Zaten nobetciydim sekerim dusmus.4 lokma yedim valla eve girer grmez.

olsun ya az kaçamaktan bişey olmaz denman bende öğlen 1 paket diyet bisküvi yoğrt yedim akşamda tavuklu az pilav yedim şimdi nar yiyorum

Essek askim benden sonra evden cikmisti.masada tahin pekmz birakmis gtmis. Zaten nobetciydim sekerim dusmus.4 lokma yedim valla eve girer grmez.
DENMAN sen de mi öğretmensin? O kadar ayakta durmak zor benim dé yarın nöbet,kurs, toplam 8 saat ders o_O

DENMAN sen de mi öğretmensin? O kadar ayakta durmak zor benim dé yarın nöbet,kurs, toplam 8 saat ders o_O
Eet cnm ogretmenim. Dun nobetciydim.aksam da arkadaslrla disari ciktik.baya yoruldm.uyur dinlenirm dedim ama mslesef oglum hasta gece boyu oksurukten ne o ne ben uyuduk. Benim kurs yok allahtan hasat okurdm artik

olsun ya az kaçamaktan bişey olmaz denman bende öğlen 1 paket diyet bisküvi yoğrt yedim akşamda tavuklu az pilav yedim şimdi nar yiyorum
Dun aksam3 tepeleme y k salcali makarna,cok az yahni ve yogurt yedim
8 gb de sinemaya gtmstik patlamis misir yedim. Daha tartilmadim tartilinca yazarim.hii bu arada seninde tarti gunun bugun bekliyoruz guzel haberleri

ay çok mutluyumm 52.2 kg olmuşummm
sabah pınar prebiyotik kahvaltı zamanından öğlen tavuk ve az makarna yedimm bugün su içemedim fazla

Eet cnm ogretmenim. Dun nobetciydim.aksam da arkadaslrla disari ciktik.baya yoruldm.uyur dinlenirm dedim ama mslesef oglum hasta gece boyu oksurukten ne o ne ben uyuduk. Benim kurs yok allahtan hasat okurdm artik
Kıyamam ya geçmiş olsun :( valla ben haşat oldum. Eve zor attım kendimi :(

geçmş olsun oğluşuna Allah şifa versin denman

ay çok mutluyumm 52.2 kg olmuşummm
sabah pınar prebiyotik kahvaltı zamanından öğlen tavuk ve az makarna yedimm bugün su içemedim fazla
Tebrik ederimm cnmm.1 haftada 800 gr gtti yanii.oyle mi?benim 2 gundur pek diyet yapasim gelmio.saldiriyorum adeta.

Kizlr bu arada dedigim gb 2 gundur diyet yapasim gelmiyor. 64.8 den sonra 65.1, bugun de tam 65.0 ciktim...
Dun neler yedigim say say bitmez
Sabah 10 gb aynen kahvalti yaptim.sonra acikmadim ama arkadaslara ayak uydurup ogle yemegine ciktik. Ilk defa gttigimiz bir yerdi.menu biraz kallavi geldi.yedim malesefff.
Aksam yemegi olarak 4 ksk nesfit + sut. Tamam ii guzel. Ama aralarda minik minik atistrmalar.
Ve sonuc sabah 65.0.eh ii napalim.
bakalim bugun nasil gecicek.malum hafta sonu...

Kizlr bu arada dedigim gb 2 gundur diyet yapasim gelmiyor. 64.8 den sonra 65.1, bugun de tam 65.0 ciktim...
Dun neler yedigim say say bitmez
Sabah 10 gb aynen kahvalti yaptim.sonra acikmadim ama arkadaslara ayak uydurup ogle yemegine ciktik. Ilk defa gttigimiz bir yerdi.menu biraz kallavi geldi.yedim malesefff.
Aksam yemegi olarak 4 ksk nesfit + sut. Tamam ii guzel. Ama aralarda minik minik atistrmalar.
Ve sonuc sabah 65.0.eh ii napalim.
bakalim bugun nasil gecicek.malum hafta sonu...
Of o haftasonları yok mu zaten :( ben de kalkıp yürüyeceğim ama çok soğuk ya...
evlat başka bir şey ya ben yeğenime doyamıyorum. Allâh bize de nasip eder inşallah :) Allâh evladınızı size bağışlasın ☺

kızlar merhaba 2 gündür diyet yapamıyorum çünkü kuzenimin nişanı vardı hiçdiyete uyamadım yarn devam etcem

Of o haftasonları yok mu zaten :KK43: ben de kalkıp yürüyeceğim ama çok soğuk ya...
evlat başka bir şey ya ben yeğenime doyamıyorum. Allâh bize de nasip eder inşallah :) Allâh evladınızı size bağışlasın ☺
Sagol canim.allah sizede nasip etsin

kızlar merhaba 2 gündür diyet yapamıyorum çünkü kuzenimin nişanı vardı hiçdiyete uyamadım yarn devam etcem
Sorma kokosh.su hafta sonlari var mi yok mu.hic diyet yapma istegim yoktu.sabah da bi baktim kilom 65.5...uyuz oldumm hepten .diyet yapasim kalmadi.

Back