Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin cnm aramızabence doyurucu bir menuye benziyor.. kayıt ediyorum, deneyeceğim..
hoşbulduk.. :)hoşgeldin cnm aramıza
sağol cnm sende veren kiloyuAksam: 2 servis kasigi taze fasulye, 2 tepeleme y k bulgur salatasi ve yogurt
Az sonra gezmeye gidicez.bilerek az yedim.umarim gezmede de kacirmam.
Kokos supersin cuma baya zayiflican
Yok kizmayiz haklisin aliskanlik bence deKızlar yazmaya üşeniyorum ben ama ben yapıyorum.. ben de işe yaradı. ben diyet yapınca bağırsak sorunu yaşıyorum hep.. ama çözümüm düzenli olarak kuru kayısı tüketmek.. 5 sabah 5 öğle arası 5 akşam yarım kuru kayısı tüketiyorum yemekten önce tavsiye ederim işe yarıyor. 168 boy cumartesi tartılacağım tekrar hep 48 kiloydum ama zorunlu görev bölgesinde çalışıyorum sıkıntıdan yemek yemekten 8 9 kilo almışım 1 yıl oldu.. baktım hiç birşey iyi gelmiyor hemen rejimé :) ben tekrar 48 olmak istiyorum. Geçen hafta 3.5 kilo vermişim 53.5 oldum kaldı 5.5 kilo bakalım 2 hafta daha devam edeceğim zaten hayatım boyunca hep az yemişimdir şimdi hayret ediyorum geçen sene ı kadar şeyi nasıl yemişim diye... bence yemek yemek bi alışkanlık az ve sağlıklı yemek... hem genç kalırsınız hem güzel :) belki bana kızabilirsiniz ama azimlenin diye yardım etmek istedim
Biliyorum iyi ama takıntı yaptım. Bir de kıyafetlerim iyi gelmiyor. Atamam ki o kadar kıyafetİ bir de oyleyken daha mutluydum işte 5.5 6 kilo kaldı 2 gündür biraz çok yedim gibi ama bugün iyi bi gün ama bakalım cumartesi günü ne göreceğim..Yok kizmayiz haklisin aliskanlik bence de
Aslinda senin boyuna gore ii degilmi kilon?
Canim benim keske daha fazla motive edebilsem.cok gecmis olsun.ama ben sana dedim cok az yiyosun doymazsin demistim.sen hasta olmussun. Bu arada birbirimizi pek tanimiyoruz.ogrencimisin? Yas kaciyiakşamlar kızlar sabah 2 dilim çavdar ekmekli hindi füme yedim sandviç yanında çay içtim şeker koydum çünkü üniverstedeki çayın tadı çok kötü sonra öğlen bi tane pınar prebiyotik kayısılı yoğurt yedim ve çok su içtim saat 2 de tansiyonum düştü çünkü 4 gündür çok az yiyorum revire gittim iyi oldum biraz kızlar zayıflıycam diye diyettekilere uymayıp 4 gündür az yedim diyetteklileri yarıya düşürdüm ve tansiyonum düştü bünyeyi az kalsın bozuyodum ama bundan sonra diyete tam anlamıyla uyuyorum arkadaşlar akşam 1.5 kepçe limonlu sulu köfte ve yanında bir kase salata yedim az önce 2 kayısı yedim ve 0.75 lt su içip günü kapatacam. birbirimize destek olalım kızlar çok aç kaldığım için sinirlerim bozuldu siz böyle bişey yapmayın bnde yapmıycam diyete uycam DENMAN sana çok teşekkür ederim beni gerçekten motive ediyorsun