Bu listeyi bire bir uygulayıp kilo veren var mı?Dr. Ayça Kaya'nın diğer diyet listelerini forumda gördüm ama buna denk gelmedim. Yine Doktorum programında vermişti bu listeyi. Her ne kadar 1 hafta 3.5 kg deseler de herkesin aynı oranda kilo verebileceğini sanmıyorum, kilosu çok olanlar muhtemeldir ki daha fazla verirler. Bu listeyi sizlerle paylaşmak istedim.
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Egzersizle desteklenmeli.
çok sevidnim senin adınGnydn.65.0 yuppi...
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 kagitli kek,1 sekersiz cay.
Ara: kiraz sapi cayi iciyorum simdi
Sen naptin kac kilosun.seçok sevidnim senin adın
ben 53üm şu an ama bnde cumaya kdr tartılmıycamSen naptin kac kilosun.se
Kilo vermek insana ozguven veriyor.giydigin yakisiyor.2 kilo bile hemen farkediyor.haklisinkızlar kilo vermek çok iyi birşey kendime güvenim geldi
9 otlu cay zayiflamaya mi yariyor.ise yararsa alirim bende.merhabalar öğlen 2 tane diyet bisküvisi 1 kase yoğurt akşam bir avuç dolusu ciğer 1 dilim çavdar ekmeği bir küçük soğan çok az patates yedim biraz yüklendim akşama bu arada 9 otlu çay aldım ona başlıycam
9 lu çay xayıflatıyomuş birazdan nar yiycem narda cok faydalı9 otlu cay zayiflamaya mi yariyor.ise yararsa alirim bende.
Bu arada oglen az yemissin aksam yediklerinin fazla olmasi sorun olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?