Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kokoshnn. Ikimizden baska kimse yokmerhabalar kızlar bugün 5. günüm 2 kg verdim 56 oldum bu diyeti harfi harfiyen uyguluyorum hatta günde 2 kez yeşil çay içtim ve 40 dk yürüyüş yaptım diyete devammm
merhaba DENMAN bağırsak sorununu sabah 1 bardak ılık su içip 2 tane kuru kayısı yiyerek çözebilirsin ben öyle yaptım işe yarıyor.Mrb kokoshnn. Ikimizden baska kimse yok
Ben ancak 1 kilo verdm.dedigm gb bagirsak sikintim var.wc yok 2 gundur.
Bu hafta 2 kez plansz misa0firlige gttim.az yiyetek ve aksam yemeklerinde az yiyetek tefi etmeyr calistim.ama ...
Bakalim yrn nadil olacak kilom
Gnydn.sabahlari incirli bir kurum varfi onu yapiyordm.duzelmisti.subat tatilinde yatili misafirlige gttm bozuldu. O sıkıntıyi bi cozsem vericem biliyorum.merhaba DENMAN bağırsak sorununu sabah 1 bardak ılık su içip 2 tane kuru kayısı yiyerek çözebilirsin ben öyle yaptım işe yarıyor.
Mrb perimasali.vermek istedign kilo az tez zamanda verirsn insallah.bu diyet uygulanabilir bi diyet.ama misafir gb mudehalelete maruz kalmazsanMerhaba kızlar. Ben de diyet yapmaya karar verdim, bu diyete benzer bir diyet uygulicam bakalım. 69 kiloyum hedefim 60-62olmak
canım çok mutlu oldum senin adına devammGnydnlar
Diyete baslayali 1 hafta oldu.67.1 ile basladim.65.7 ile bitirdm.malesef 1.4 kilo.
Bagirsaklarim sıkıntıli 4 gundur wc yok o nedenle beslenmeme dikkat ederek ancak bu kadar oldu.
Saglik sorunu olmayan, diyete harfiyen uyan biri 3.5 kilo kesinnn verir. Guzel bir diyet.
Kilo verme yolunda herkese basarilar...
Yok ben devam ediyorum, daha 1 haftam dolmadıkızlar diyeti bıraktınızmı