Sen simdiden karamsarliga dusme csnim benim kotu seyler aklina getirme bak hersey iyi olcak sen yeterki stres yapma kendine ben inaniyorum hepimiz anne olcaz :)
kızlarr yarın transferim var tabii döllenme devam ederse.. 2 tane döllenmiş ama kaça bölünecekler yarın belli olacak..
hiç 2. gün transferi yaptırmamıştım.. tutma olasılığı düşük oluyor diye yazıyor bi yerde..
yarın 14.00 e transfer için randevu verdiler..
benim ikiz yaaa idrarda da çıkmıştı 10. gün sonra gidip kan vermiştim 183 tü değer...
Hakkinda hayirlisi olsun canim gitmeden oku yasin-i serifi ic huzurunda yerine gelsin yapabiliosan gece teheccud namazi kil gerisi takdir-i ilahi.
İkiz olmasinin avantaji idrar da yapmayayim ozaman gerci yapip dogru sonuc alanlarda var
çokk sağoll hayatım.. yapacağım.. inşallah Allahım yüzümüze gülerde..bebişime kavuşurum..
kanda transferden sonra 6.gün,idrada da 11.gün silikte ola çıkıyor.fakat bazı erken gebelik testleri var idrarla yapılan onlarda daha net görebiliyorsun.
İnsALLAH cnm ben kacinci kalitede kaca bolundu hic bilmiorum soylenmedi.sormadimda
Aynen cnm arastirdim otest 25 tl falan heralde bu hafta bitti bile aslinda cabuk geciyor zaman
canımm ilk gün döllenme belli oluyor.. ikinci gün bölünme belli oluyor. yarın belli olacak..
bende bekliyorum sabırlaa
anladığım kadarı ile sen test gününü bekliyceksin erken yapmıycaksın cnm:)
Yazdiklarimdan oylemi anlasiliyor bilmiorum cnm yaparim heralde yaa
benim geç başladı bulantılarım olmucak sandım ama oldu
3.aya girmek üzereydim başladı 4.ay bitti. ama o bir ayda 7 kilo gibi bişey verdim. hiç bişey yiyemiyordum. beni hamilelik konusunda aret bey uyarmıştı. ikiz için hazırmısın bak böyle böyle sorunları var die bizimde gözümüz korktu tek olsun ozaman dedik
ama ikiz kızlara hastayım hala o başka. cinsiyet belli oldumu?
İkiz olmasinin avantaji idrar da yapmayayim ozaman gerci yapip dogru sonuc alanlarda var
arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
kanda mı baktırcaksın yoksa erken gebelik testimi alıcaksın.kan testi ne kadar acaba?eğer aynıysa gebelik testi ile kanda da baktırabilirsin.sen istanbulun neresinde oturuyorsun.yakınsa bende geliyim test yaparken
yok cinsiyetleri belli değil henüzbir iki haftaya belli olur diye düşünüyorum :) C.tesi ikinci kez, ikili test için detaylı ultrasona giricem ... dua edin herşey yolunda gitsinaslında kanunide ölçtürmüştüm ense kalınlığını ama dr korkuttu bizi bi daha yaptırın dedi bebelerden birnin ensesi daha kalın çünkü şimdi onun için tekrar gidicez özelde çektircez bidaa.. duanıza ihtiyacım var...
canım belli olmuyo benim eltimde idrarda yaptı tek bebek çıktı ama çıkmayadabilir.. canımı sıkmam kanı beklerim yinede diyosan yapabilirsin 9 veya 10. gün. öncesinde yapma zaten çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyo...