- 21 Ağustos 2008
- 269
- 5
- 38
merhaba kızlar ben bebek sahıbı olmak ıcın 7 senedır uğraşıyorum tedavilerle başladığım süreçte yumurtalık kanseri olduğumu ogrendım amelıyat ustune amelıyat gecırdım ama yumurtalıklarımın rahmımın alınmasına hep karşı çıktım 2 kere açık amelıyat 2 kerede tup bebek denedım ama hala bı evlat sahıbı olamadım şuan kanserli kitle yok ama doktor tekrar cıkabılır bıran once tekrar tup bebek yap dedı.şimdi aret beyde tedaviye baslıycam ama çekilen rahım fılmınde tuplerimdekı sıvı bırıkımınden dolayı o tüplerin tekrar bi amelıyatla (açık olmak zorunda) alınması gerektıgını ancak ozaman tupbebekte başarı oranımızın artıcagını soyledı ... ŞİMDİ bu salı amelıyata giricem ama bu amelıyat içerde daha önceden amelıyatlar gecırdıgım ıcın cok yapışıklık olabilicegını ve çok riskli gecebılıcegını söyledi
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM
BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN
merhaba kızlar ben bebek sahıbı olmak ıcın 7 senedır uğraşıyorum tedavilerle başladığım süreçte yumurtalık kanseri olduğumu ogrendım amelıyat ustune amelıyat gecırdım ama yumurtalıklarımın rahmımın alınmasına hep karşı çıktım 2 kere açık amelıyat 2 kerede tup bebek denedım ama hala bı evlat sahıbı olamadım şuan kanserli kitle yok ama doktor tekrar cıkabılır bıran once tekrar tup bebek yap dedı.şimdi aret beyde tedaviye baslıycam ama çekilen rahım fılmınde tuplerimdekı sıvı bırıkımınden dolayı o tüplerin tekrar bi amelıyatla (açık olmak zorunda) alınması gerektıgını ancak ozaman tupbebekte başarı oranımızın artıcagını soyledı ... ŞİMDİ bu salı amelıyata giricem ama bu amelıyat içerde daha önceden amelıyatlar gecırdıgım ıcın cok yapışıklık olabilicegını ve çok riskli gecebılıcegını söyledi
BEN DUALARIN GÜCÜNE İNANAN Bİ İNSANIM NOOLUR BANA YARDIMCI OLUN BU SALATI TEFRICIYE DUASINI 4444 DEFA OKUYUNCA BUTUN DILEKLERINIZ GERCEKLESIYOMUS BEN 1000 TANE OKUDUM SALI GUNU AMELIYATA GIRICEM
BANA DUA EDERMISINIZ OKUMAK ISTEYEN BANA YARDIM ETMEK ISTEYEN VARSA BURDAN KAÇTANE OKUDUGUNU BANA YAZABILIRMI HEM AMELIYATIMIN HAYIRLI GECMESI HEMDE BEBEK SAHIBI OLMAK ICIN ADIM SEMA ÇOBAN NOOLUR DUALARINIZLA BANA YARDIM EDİN
Canım çok üzüldüm ama sakın kendini koyverme duanın gücüne inan gerçekten herşey Allah tan rabbim ne verirse bir hayır vardır ve hepsi imtihanımız unutma sen sabırlı ol inancını sakın kaybetme sakın üzülme.biz bu duayı ben ve buradan nilü arkadaşımız kendimiz için okuduk ikimizede başkaları yardım etti henüz yeni bitti bizim de.ben yarından itibaren senin için okuycam ve okudukça yazıcam sana merak etme tamammı sakın üzülme kalbini ferah tut herşey güzel olucak bence inanıyorum sende inan ismim ebru benim,okudukçada şu kadar okudum diye yazarım inşallah.:))
Semacim ALLAH şifani versin sorunsuz atlatirsin ameliyatinida inşALLAH.bEN 200çEKTiM 244 daha çekerim sanada 500 kaliyor çekersem yazarim yine ALLAHAemanet ol canim.
Canım arkadaşım :)) birlikten kuvvet doğar
lale99 naptın cnm test yaptınmı meraktayım.bu arada bende çapadan geldim az önce.sağ tüpüm tıkalıydı biliyorsunuz ama eşimin sperm sayısı 3 milyon olduğu için laparaskobiye gerek duyulmadı ve dosyamın yarın kurula sunulacağını söylediler.ne histereskobi ne amh istediler.acaba onları tüp bebek aşamasında mı isteyecekler anlamadım ki
canim sabirla bekliyorum yapmadim çarşamba diye düşünüyorum test günüde perşembe zaten bugün 9.günüm dualarinda unutma beni.demekki gerek görülmemiş tüp bebek sirasinda isticeklerini zannetmiorum amhyede tüp bebek merkezleri gerek yok diyolar bazi dr tabi.yönetmelik değişmiştir çapada belki yine.
cnm unuturmuyum hiç hep aklımdasın inan ki.bu arada aklım karıştı bugün acaba çapada mı denesem ilk tüp bebeği yoksa istanbul tüp bebektemi.lale cnm sen sıra var diyemi çapada yaptırmadın.seninde eşinden kaynaklı problemler vardı senden nedne istedilerde histereskobiyi benden istemediler acaba.bir de cnm sen raporu alırken 200 tl verdim demiştin ben sorcaktım ama unutmuşum sana raporu almadan önce sölediler demi 200 tl vermeniz lazım die.
cnm unuturmuyum hiç hep aklımdasın inan ki.bu arada aklım karıştı bugün acaba çapada mı denesem ilk tüp bebeği yoksa istanbul tüp bebektemi.lale cnm sen sıra var diyemi çapada yaptırmadın.seninde eşinden kaynaklı problemler vardı senden nedne istedilerde histereskobiyi benden istemediler acaba.bir de cnm sen raporu alırken 200 tl verdim demiştin ben sorcaktım ama unutmuşum sana raporu almadan önce sölediler demi 200 tl vermeniz lazım die.
sağolasin cnm.hiç düşünmedim orda yaptirmayi sirada yokmuş eskisi kadar heralde bi bayan yaptirmiş ti titmuş sonra düşük falan olmuş 2 yi yaptiriodu çapada arkadaş aşilamalari yaptirdi orda tutmadi bence ara sen neden hist istenmiyo die hocalarla görüşebiliosun telde bilmiorumki neden istemediler acaba.telde 200 ödemen lazim dediler ben gittim rapor alicam die istemediler isterlersede verme kabul ederler hist 200aldilar benden ama diğer arkadaşlardan almamişlar tutturabildiklerine
gerekli görülse isterlermiydi acaba.hani istemezlerse dezavantaj olurmu bu benim için yani çok mu gerekli acaba histereskobi.belkide kurulda bizim dosya görüşüldüğünde isterler bellide olmaz demi.bugün gittiğimde bir kadının tutmuştu tüp bebeği.burdada okudum aşılaması ve tüp bebeği tutan bir kaç kişi.ne biliyim kafam karıştı:26arda bir kaç kadınla konuştum onlarda ilk burda yaptır ALLAH korusun tutmazsa 2.yi özelde yaptırırsın dediler.hiç aklımda yokken onlar öyle deyince dedim acaba bu bir msj mı,tevafukmu
Canım ben aret bey e sormuştum histeroskopi benden istemediler demiştim senin sorunun rezerv azlığı herkese gerek görülmez genelde kist vs olanlarda şüpheli durumlarda isteniyo pcolular özellikle dahs kolay yumurta kisti oluyo ondan nilüye garanti olsun diye istemişlerdir.demek sana gerek görülmedi canım rahat ol :)
Capa bana ilk tedavi oncesi tup oncesi okaar hormon alacaksin vucuduna onun oncesi polip miyom sigil varmi ona bakalim demislwrdi.yabanci ulkelerde ilk deneme oncesi bakiolat ama bizde denemwler ngatif olunca istenio.2 vestu negatiflerde.ama.vardir bi hayir yapmamalarinda
saol cnm içmi rahatlattın.dur bakalım belkide yarın kurulda dosyamı incelerken histereskobide isteyebilirler belli olmaz.
bir şey sorcam kızlar size hani bu histereskobiyi pco,yumurta kisti için isteniyor ya bunlar rahim filminde,yaptırdığımız yumurta takiplerinde ve fsh,lh testinde çıkardı sanırım.bende bunlar olmadığı içinde istenmemiş olabilir.nilü cnm sen rapor çıktımı diye aradığında tel.ettiğin günümü gidip aldın.ya kızlar ben çok kararsız kaldım biliyormusunuz.çapada mı yaptırsam acaba tüp bebeği.ya hiç böyle bir şey yoktu aklımda nolduysa bugün hastane de oldu.oradakilerle konuştum burada sevdiğim güvendiğim 1-2 komşumla da konuştum onlarda çapa da yap deyince iyice aklım karıştı.acaba çapada ımsı yöntemi uygulanıyormu bilen var mı